loader
bg-category
Kontrol Netværk PC & Fjernlukning, Genstart, og Suspend Systems - Network Sorcerer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Netværksadministratorer af småskala netværk, der spænder fra 10-50 systemer, der er forbundet til en server, kræver ofte en selvstændig netværkspakke, som automatisk kan administrere alle de tilsluttede systemer. Der er mange netværksværktøjer til rådighed til styring af klientoperationer som systemafbrydelse, genstart, dvaletilstand, wake-on LAN, sende kritiske meddelelser mv., Men hvad hvis du ikke vil skifte mellem netværktøjer til at udføre nødvendige netværksopgaver . Hvis du bruger en række værktøjer til at styre hvert aspekt af det implementerede netværk, skal du tjekke ud Network Sorcerer. Det er en omfattende applikation, der er specielt designet til at håndtere små netværk. Med en samlet administrationskonsol kan du udføre klient-pc-relaterede opgaver lige fra systembakken, herunder ping-værter, afbrydelse, suspendering, genstart og dvaletilstand og sende direkte meddelelser. Desuden er disse muligheder meget konfigurerbare; Du kan vælge de indstillinger, du vil få adgang til fra systembakken. Detaljer for at følge efter hoppet.

Programmet holder dig også opdateret med forbundne kunder. Den sender en pop-meddelelse, så snart en klient forbinder til netværket. På samme måde giver den dig besked om afbrydelser fra en klient fra netværket. Den leveres pakket med et fjernkommandokommandoværktøj, som giver adgang til ekstern pcs CMD-værktøj til at udføre adskillige pc- og netværksspecifikke operationer. Du vil også være i stand til hurtigt at få adgang til delte mapper af enhver tilsluttet klient; det præsenterer visning filer mulighed sammen med Ping nu, for at åbne alle de valgte klients delte mapper.

For første gangs brug kan det tage et par minutter at udfylde netværksressourceliste, som omfatter klientsystemer, routere og andre tilsluttede / installerede enheder på netværket. Programmet forstyrrer ikke nuværende implementerede netværksløsninger, og kan bruges i nærværelse af andre netværksadministratorer. Efter installation sættes den i systembakken, så du kan udføre grundlæggende netværksopgaver og åbne hovedgrænsefladen for at konfigurere netværksfunktioner.

Når den har fundet alle de tilsluttede klienter på netværket, kan du se klientens delte filer og pinge værten for at kontrollere, om den er tilgængelig for adgang eller ej. Det giver dig også mulighed for fjernstop, dvale, suspendere og låse klient-pc, mens du kan vække et hvilket som helst klientsystem med et klik.

Fra systembakke-menuen kan du sende en direkte besked til den valgte klient-pc, se alle ressourcer på netværket, bruge fjernkommandolinjekonsol og ping og få adgang til routerkonfigurationssiden.

Når du klikker på ikonet med systembakken, åbnes konfigurationssiden, der viser alle de tilsluttede klienter og andre installerede enheder. Det Interfacedetaljer Fanen indeholder dybdegående oplysninger om den aktuelle netværksforbindelse, herunder driftsstatus, hastighed, gateway, MAC-adresse, DNS-server, ekstern IP-adresse, IP-routing IP v4 og v6 detaljer og mere.

Det Menu opsætning indeholder muligheder for at konfigurere Netværksopgave menuen (tilgængelig fra systembakken). Du kan vælge at vælge de funktioner, som du vil aktivere / deaktivere for bestemte tilsluttede systemer. Du kan f.eks. Vælge Wake, Hibernate og Shutdown-funktioner til medlemsserveren, og vælg Lås suspender og Beskeder for alle tilsluttede klienter.

Programmet giver dig mulighed for at aktivere og deaktivere fjernbetjening og messaging med et klik. Du kan også konfigurere fjernbetjeningsmuligheder til din maskine og andre tilsluttede systemer. Hvis du f.eks. Ikke vil modtage SMS-beskeder fra klienter, skal du bare deaktivere Tillad, at denne maskine modtager netværksbeskeder mulighed.

Under Administrator opsætning, vil du finde en mulighed for at oprette brugernavn og adgangskode for at få adgang til opsætningssiden. Du kan også aktivere Chef tilstand til at indføre en overordnet kontrol- og messagingpolitik over kunderne.

Det Generel Opsætning Fanen giver dig mulighed for at konfigurere generel konfiguration, herunder show ping på proceslinjen menu, ping timeout, vis grænseflade detaljer og sæt verifikation timeout for wakeup, shutdown og ping funktioner.

Som tidligere nævnt holder den dig opdateret om klienter, der deltager i netværks- og enhedens afbrydelser. Den sender en systembakkemeddelelse, så snart den logger en kritisk netværksaktivitet.

Installationspakkerne leveres med både server- og klientapps. Du skal køre admin-konsollen på primær pc og en anden klientapp på alle andre tilsluttede pc'er for at kontrollere netværksoperationer. Under testen fandt vi flere problemer, mens du konfigurerede admin-pc; det tager lang tid at svare på ændringer, der er foretaget til standardindstillingerne, ressourcelisten begynder at vise afbrudte klienter, hovedmenuen holder op med at reagere, når den åbnes fra systembakken. Måske skal udvikleren se på at løse disse fejl ASAP for Network Sorcerer at blive et virkelig robust og pålideligt værktøj.

Det virker på både server og klient udgaver af Windows.

Download Network Sorcerer

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer