loader
bg-category
SlideToMod: Tilpas din låseskærm og lås op skyderen [Cydia Tweak]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du har en jailbroken iOS-enhed, skal du være bekendt med overflod af temaer og andet kosmetisk tilbehør, der udgør hovedparten af ​​genstande, der tilbydes i de fleste lagre. De personlige temaer giver dig mulighed for at foretage ændringer på din iPhones tastatur, baggrundsfarver, låseskærm og endda skyderen på oplåsningsskærmen. SlideToMod er en ny Cydia-tweak, som sikrer, at du kan tilpasse låseskærmen og skyderen på din iPhone, iPad eller iPod touch på den nøjagtige måde, du ønsker. Med tweak'en kan du personliggøre låsebryderens tekst, og du kan også fjerne eventuelle lagerikoner, du vil have. Læs videre for at vide alt om denne nemme at bruge tweak.

 

SlideToMod er en gratis tweak, og du kan downloade den ved at gå til ModMyi-repo i Cydia-butikken. Efter installationen kan tweak bruges til at foretage de ønskede ændringer ved at gå til Indstillinger-appen, da der ikke er foretaget nogen ændring til din enhed's Springboard af SlideToMod. Der er to afsnit af tweakens indstillingsmenu; Den ene er til personliggørelse af skyderen på låse skærmen, mens den anden mulighed kan være nyttig, hvis du ønsker at slippe af med nogle af de muligheder og ikoner der er der på låse skærm som standard som kamera og musik kontrol.

SlideToMod giver dig mulighed for at erstatte lager skyderen tekst af skub for at låse op med enhver tekst efter eget valg. For at gøre det skal du aktivere tweak i menuen Indstillinger, og derefter skifte på Brugerdefineret etiket mulighed. Indsæt teksten du vil blive vist, og du er færdig. I stedet for en brugerdefineret etiket lader SlideToMod sine brugere også vise den aktuelle dato og klokkeslæt i diasbjælken, eller du kan bare få den til at blive blank ved at vælge Ikke noget muligheder. Ikonerne og genveje på låseskærmen, der kan fjernes ved hjælp af denne tweak, inkluderer SlideShowButton, Camera og MusicControls. Du kan også fjerne unlock-skyderen helt, men sørg for, at du vælger en Activator-gestus for at låse enheden op på forhånd for at undgå at blive fast ved låseskærmen.

SlideToMod er en tweak, som vil frigøre dig fra mange temaer og andre mindre kosmetiske tweaks, og det gør slet ikke ondt, at tweaket ikke koster dig noget. Så hvis du kan lide en smule tilpasning på din iPhone, gå til Cydia-butikken og tag SlideToMod lige nu.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer