loader
bg-category
GeoGebra: Plot Algebraisk Udtryk, Find Geometriske Koordinater [Mac]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du hadede Math og ikke lide din Algebra lærer med kraften af ​​tusind Reddit downvotes, så vil du misunde GeoGebra. I al retfærdighed ville ingen i deres rette sind forsøge at plotte algebraiske ligninger, medmindre det var nødvendigt. Du hører sjældent folk sige: "Jeg skal chill out med denne geometriske sætning", men for dem der stadig gør summer og plotting lines, er denne app sendt til himlen. GeoGebra er en Mac-app, der tegner algebraiske ligninger for dig. Det lader dig også placere to punkter på en graf og finde ud af den resulterende ligning, plotvinkler og geometriske former og find deres koordinater. Livet ville faktisk have været lettere, hvis denne app blev tilladt i skolen.

App'en har fire forskellige visninger, og alle visninger (kaldet perspektiver) er indbyrdes forbundne; det vil sige de variable, der er indtastet i en visning, huskes og kan refereres til, når de arbejder i en anden. De fire visninger er Algebra & Grafik, Grundlæggende Geometri, Geometri og Regneark og Grafik.

Algebra og grafik-visningen giver dig mulighed for at indtaste og få algebraiske ligninger. For at indtaste en ligning skal du skrive den i feltet Input felt i bunden. For at plotte alle to tilfældige punkter skal du bruge knapperne øverst. Det Nyt punkt knappen giver dig mulighed for at placere et hvilket som helst antal point på grafen og den Linie gennem to punkter knappen giver dig mulighed for at forbinde to punkter. Når du indtaster og forbinder punkter, viser panelet til venstre koordinaterne for alle punkter og eventuelle ligninger, der dannes.

Yderligere knapper øverst giver dig mulighed for at oprette polygoner og cirkler, oprette en vinkel og meget mere. Hvis du mener, at dette ikke er stille, hvad du har brug for, kan du altid skifte til den simple geometriske visning og plotte den ønskede figur, indtaste punkter, som du vil have koordinater til og skabe vinkler, hvor det er nødvendigt. Gå tilbage til algebraisk visning og ligninger og point vil være blevet detaljeret for dig.

Regnearkvisningen giver dig mulighed for at indtaste statistiske formler og foretage en one-variable analyse. Appen, med sin enkelhed og omfattende sæt af funktioner er måske en drøm, der kommer i opfyldelse for folk, der er plaget med summer og tal.

Download GeoGebra

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer