loader
bg-category
Navegas: Lyt til musik fra YouTube, SoundCloud & dit lokale system

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Navegas er en slick online musikafspiller, der kan afspille YouTube, SoundCloud, Aupeo musik, samt musik fra dit lokale system. Du kan øjeblikkeligt få adgang til spor og sange fra alle disse tjenester, og oprette tilpassede afspilningslister, som derefter kan gemmes. Alt du skal gøre er at logge ind med din Facebook-konto, hvorefter du vil få adgang til musik fra alle de forskellige kilder. For at starte med skal du indtaste en sang eller et kunstnernavn i søgelinjen og finde musik på YouTube, SoundCloud eller dit lokale system. Når du skriver en kunstner / sangs navn, vises en liste over resultater i en rullemenu. Vælg det spor, du ledte efter, og det bliver automatisk afspillet og tilføjet til afspilningslisten nederst på siden.

Du finder tre grundlæggende valgmuligheder, der vises i søgefeltet,Søg i YouTube, Søg på din pc og Søg i SoundCloud. For at starte med skal du vælge en indstilling og indtaste en sang eller et kunstnernavn. Som du gør dette, vises en rullemenu med det samme med søgeresultater. Vælg blot det spor, du ledte efter, og det vil øjeblikkeligt blive afspillet og tilføjet til afspilningslisten. Når du vælger sange, bliver de føjet til afspilningslisten og afspilles i samme rækkefølge. To knapper vises til højre side af afspilningslisten, disse er Gem afspilningsliste og Åbn afspilningsliste. Når du har oprettet en afspilningsliste med sange fra YouTube, SoundCloud, Aupeo og din pc, skal du klikke på Gem afspilningsliste og nyd det næste gang du logger ind.

Videoen til sangen vises midt på siden. I øjeblikket kan du ikke ændre størrelsen på videospiller, men du kan nemt ændre og afspille / pause sangene fra de knapper, der vises nederst på afspilningslisten. Desuden giver kontrollerne dig mulighed for at ændre lydstyrken og fremskynde en sang fremad. Brugere kan også få adgang til deres musik på det lokale system ved at klikke på Lokal musik valg i venstre panel og vælge en mappe. Ved at klikke på YouTube-knappen i venstre panel åbnes YouTube i et nyt vindue. Andre understøttede tjenester omfatter SoundCloud og Aupeo. Navegas arbejder for øjeblikket på at tilføje nye musikydelser, så hold øje med det!

Vælg ligeledes den Søg på pc valg og indtast en sang eller et kunstnernavn. Resultaterne hentes øjeblikkeligt, og du vil kunne afspille dine ønskede sange.

Navegas er en innovativ online musikafspiller, der gør det muligt at forbinde med forskellige tjenester og musik på dit lokale system samtidig. Hvis du er en musik junkie, fortjener Navegas din opmærksomhed.

Besøg Navegas

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer