loader
bg-category
Manuel installation af Android 4.0.3 ICS Update på Nexus S [Download]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Ice Cream Sandwich til Nexus S, er begyndt at rulle ud fra Google. Bare en dag tilbage dækkede vi MIUI ICS-baseret brugerdefineret ROM til enheden, og nu går Google ind i den officielle opdatering til Android 4.0.3. Bruger er spændt uden tvivl, den ene, der netop har modtaget OTA, og den er ventetid, men venter kan være irriterende, og vi er sikre på, at de allerede er derude på udkig efter en manuel måde at opdatere Nexus S til den officielle ICS. Nå er der en vej, og det er nemt. Det ser ud til, at Google holder fast i sin tendens til at opdatere det er Google-telefoner, før nogen andre gør det, så hvis du har en Nexus S og ikke har modtaget OTA endnu af grunde, der kunne være en rodet enhed, brugerdefineret ROM eller mere, her er manualen metode.

Opdatering: AT & T Nexus S understøttes ikke! Kun T-Mobile og Retail versioner af Nexus S GSM understøttes med denne opdatering for nu.

Opdateringen er til GSM-versionen af ​​Nexus S, ikke CDMA-en. Bemærk venligst, at hvis du har rooted eller endda kører en rodret lager-ROM, fungerer denne opdatering muligvis ikke for dig. Det anbefales, at du vender tilbage til en helt lager Gingerbread ROM på enheden, og fortsæt med at blinke opdateringen.

Disclaimer: Følg denne vejledning på egen risiko. AddictiveTips vil ikke være ansvarlig, hvis din enhed bliver beskadiget eller muret under processen.

Krav:

  • ICS opdatering til Nexus S.

Instruktioner:

  1. For at starte, download opdateringsformularen linket ovenfor, omdøb det til update.zip og kopier det til roden på dit SD-kort.
  2. Sluk for telefonen og genstart i bootloader-tilstand. (Holde Lydstyrke op og Strøm knap.)
  3. Vælg Genopretning fra menuen for at starte i opsving.
  4. Når du ser advarselstrekanten og pilen, skal du holde tænd / sluk-knappen nede og trykke på lydstyrken op. Du får se en menu.
  5. Vælg Anvend opdatering fra / sdcard og vælg update.zip.
  6. Når opdateringen er blinket, skal du blot genstarte din enhed og krydse fingrene.

Din Nexus S skal starte i den nye ICS firmware, hvis alt går godt.

[via xda-udviklere]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer