loader
bg-category
Synkroniser filer og mapper mellem flere pc'er i realtid: SYNCING.NET

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Filer og mapper kan deles med andre brugere på netværket ved hjælp af de indbyggede Windows-delingsindstillinger, men at sende og modtage filer på den måde kan være lidt ineffektivt, hvis du hele tiden skal dele filer med flere brugere. SYNCING.NET er en fil- og mappesynkroniseringsapplikation til pc'er, der synkroniserer valgte mapper i realtid i netværket. Det giver brugeren adgang til e-mails, kontakter, kalendere og dokumenter overalt, bare ved at synkronisere gennem applikationen. Du kan få adgang til de synkroniserede data, selvom du er offline. Du kan styre båndbredde, som SYNCING.NET anvender, og angive mappestørrelsesgrænser. Det er helt kompatibelt med proxyservere og behøver ingen ekstra hardware eller software.

Når du starter programmet for første gang, skal du oprette en konto. Indtast dit Navn, E-mail-adresse, Adgangskode og klik Næste.

I det næste trin skal du vælge, om du vil dele en mappe eller vente på invitationer. Vælg Vælg en Windows-mappe, der skal deles og klik Næste.

Derefter skal du angive en synkroniseringsmappe og vælge den mappe, du vil synkronisere. Du kan enten oprette en tom mappe og lægge filer i den senere, eller vælg en eksisterende mappe fra harddisken. Vælg en mappe og klik på Næste at fortsætte.

Inviter nu de mennesker, der vil synkronisere dine filer og mapper med. Der er to metoder til at invitere folk. Du kan enten bruge den samme SYNCING.NET brugerkonto på alle pc'erne eller invitere personer, der bruger en anden konto, ved at sende dem en mail.

Filerne og mappen vises i hovedgrænsefladen, hvis applikationen. Du kan se detaljerne i filer og mapper og indstille individuelle delingsrettigheder på dem.

De valgte filer og mapper vil være klar til at synkronisere med andre pc'er. Indtast den samme konto på en anden pc for at starte synkronisering af filer og mapper i realtid. Modtageren får en besked, når en fil eller mappe tilføjes til synkroniseringsmappen. Klik Næste for at starte synkroniseringsprocessen.

SYNCING.NET har både gratis og betalte versioner. Den gratis version er begrænset til 3 GB datasynkronisering mellem maksimalt 5 pc'er. De betalte versioner har funktionaliteten til at synkronisere Microsoft Outlook mellem flere pc'er. SYNCING.NET virker på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download SYNCING.NET

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer