loader
bg-category
Planlægning af opgaver, der skal udføres efter hinanden - hvornår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvornår så er en bærbar applikation, der overvåger brugerspecificerede programmer og processer til at udføre en handling, når de når en bestemt tilstand. Det er et godt værktøj til automatisering af opgaver, så en bestemt proces kan igangsættes, stoppes osv. Som svar på handlinger udført af andre processer og applikationer. For eksempel kan du indstille at afspille en afspilningsliste på VLC Player, når uTorrent lukker. Eller du kan indstille det til at starte en anden proces, hvis den første (der overvåges) lukker. Eller lad os sige, at du kan planlægge en backup operation for at starte efter en bestemt applikation eller proces slutter.

For at komme i gang skal du klikke på Når denne begivenhed opstår mulighed for at indstille startparametrene for en applikation, proces eller tidsramme.

Dette åbner et nyt vindue, hvor du kan vælge en kørende opgave eller proces som udgangspunkt.

Når en applikation eller proces er valgt, skal du vælge en opgave, der skal overvåges, så den reaktionære funktion kan startes, når den angivne applikation eller proces er lukket, minimeret, maksimeret, skjult eller når dens titel, position eller størrelse ændres.

Du kan også angive en tid, dato og måned som overvågningsparameter. Tidsindstillingerne kan enten vælges efter mål dato og klokkeslæt eller forløbet tid.

Gå over til hovedgrænsefladen og vælg Derefter mulighed fra hovedgrænsefladen. Dette åbner et andet vindue, hvor du kan angive en reaktionær opgave til den valgte i "Når" -vinduet. Dette kan omfatte visning af en besked (quickies-fanen), udførelse af en ekstern fil (f.eks. Et program) eller indledning af en sessionindstilling som f.eks. Log Af, Genstart, Frakobling, Lukning, Suspendering eller Dvaletilstand.

Gå nu tilbage til hovedgrænsefladen, og tjek Aktiver afkrydsningsfeltet for de planlagte opgaver, der skal udføres. For eksempel:

  • Når du vælger Process ends (for eksempel Firefox.exe), vises besked (f.eks. Browser lukket).
  • Når valgt applikation (f.eks. Chrome) stopper, skal du starte Ekstern fil (f.eks. UTorrent.exe).
  • Når den valgte proces, applikation eller tidsramme er nået, lukker Windows.

Tilsvarende kan du oprette flere kombinationer af opgaver, der skal udføres i overensstemmelse med dine krævede kriterier.

Når Så virker der på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download Når Så

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer