loader
bg-category
Gratis PDF til Tekst Converter Ekstraherer Tekst fra beskyttede PDF-dokumenter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Mange vigtige dokumenter og rapporter kommer som beskyttede PDF-filer. Tag f.eks. WFP (United Nations World Food Program) eller en hvilken som helst international N.G.O. Under udførelse af forskning bliver det umuligt at citere eller henvise til nogen del af rapporten, da uddrag af tekst fra sådanne PDF-filer er næsten umuligt. MødeLotApps Gratis PDF til Tekst Converter. Det er en bærbar applikation til at konvertere en enkelt eller flere PDF-dokumenter til en simpel tekstfil. Hvis der vælges mere end et PDF-dokument, ekstraheres det og fusionerer dokumentet for at oprette en enkelt tekstfil. App'en kræver ikke, at en PDF-læser installeres på din computer og giver sømløs PDF til tekstkonvertering efter et par sekunder. Med Free PDF to Text Converter kan du endda udtrække tekst fra password beskyttede og krypterede PDF-dokumenter.

Indlæs PDF-filer, vælg dokument (er) for at udtrække tekst fra og klik Konverter PDF til tekst.

Når PDF-filerne er ekstraheret, vil et mappevindue pop-up indeholde tekstfilen med den uddragne tekst. Denne tekst kan derefter kopieres og redigeres ved hjælp af enhver tekstbehandler eller tekstredigerer efter eget valg.

LotApps Free PDF to Text Converter fungerer på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download LotApps Gratis PDF til Tekst Converter

Hvis du er interesseret i at konvertere dokumenter mellem forskellige formater, skal du kigge på Doxillion Document Converter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer