loader
bg-category
Tweak Windows Brug Command Line Med GTweak Portable App

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

GTweak er et bærbart kommandolinje script til tweaking Windows. Den er designet til at fungere i to separate tilstande; guiden tilstand (for gennemsnitsbrugere) og normal tilstand (for ekspert brugere, også kendt som avanceret tilstand). Som standard kører GTweak i guiden Mode, men du kan skifte til Advanced Mode for at bruge kommandolinjer i stedet for tastetryk. Den førstnævnte er beregnet til at tilvejebringe forenklede tastetryk for at bruge tweaking-indstillingerne, mens sidstnævnte kører GTweak-kommandoer (standardkommandoer understøttes ikke). Med GTweak kan du skjule og omdøbe Start-menupunkter, deaktivere, aktivere eller verificere systemfunktioner som Systemgendannelse, fjern Internet Explorer-politikker, konfigurere Autorun- og systemreaktioner, fremskynde nedlukning af systemet, administrere dvaletilstandsindstillinger, definer Windows Explorer-reaktioner på undtagelser mv

Disclaimer: Brug denne ansøgning på egen risiko. Den mindste fejlkonfiguration kan forårsage problemer. Sørg for at indtaste de korrekte kommandoer. Vi på AddictiveTips vil ikke være ansvarlige for eventuelle skader forårsaget af dit system på grund af brugen af ​​denne applikation.

Når en gang er lanceret, beder GTweak om et farvevalg for de hexadecimale tegn. Indtast blot et farvenummer og tryk Gå ind at fortsætte. Hvis du for eksempel foretrækker hvid farve, skal du skrive 7 og trykke på Enter.

I det næste trin accepterer du vilkårene ved at indtaste Y.

Du får mulighed for at bakke dit registreringsdatabase, så ændringer kan vende tilbage i tilfælde af et problem. Indtast Y (for Ja) eller N (for Nej). Når du er færdig, vises instruktionerne, og du bliver bedt om at udskrive instruktionerne, vælg Ja eller Nej ved hjælp af Y eller N. Næsten alle tweaks er reversible.

Dette vil tage dig til hovedmenuen. De tilgængelige indstillinger, der vises på hovedskærmen, giver dig mulighed for at aktivere, deaktivere og justere Systemgendannelse, Dvaletilstand, Autorun, Startmenu, Brugersporing og Genveje. Andre valgmuligheder omfatter hurtigere Shutdown, kontroller lav diskplads kontrol, definere systemreaktion til BSoD (Blue Screen of Death), kontroller Papirkurv ikon attributter og nogle forskellige tweaks. Indtast det respektive nummer af tweak for at anvende det.

Hvis du f.eks. Indtaster 3, får du mulighed for at aktivere, deaktivere og kontrollere tilstanden Systemgendannelse. For at fortsætte skal du indtaste antallet af krævede indstillinger (fx tryk 2 for at aktivere systemgendannelse). På den måde kan du fortsætte med at vælge indstillinger og aktivere, deaktivere og justere dit Windows-operativsystem. For at afslutte GTweak, når som helst, skriv "x". Som tidligere nævnt er standardtilstanden guiden tilstand, du kan skifte til avanceret tilstand ved at indtaste "adv". Læg mig op for at se kommandoen Avanceret tilstand ved at indtaste "?".

GTweak fungerer på Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003 og Windows Server 2008.

Download GTweak

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer