loader
bg-category
Tilføj flere funktioner til Windows 7 Åbn med dialogboksen, OpenWith Enhanced

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Det Åben med dialog i Windows Højreklik på kontekstmenu åbner straks en fil i et valgt program og angiver standardprogramforening. Dette sikrer, at den valgte fil automatisk åbnes med den foruddefinerede applikation. Hvis du for eksempel skulle tilknytte alle Mp4-filer med VLC Player, så åbner den automatisk automatisk med VLC næste gang du åbner en video i Mp4-format.På trods af at det er en væsentlig del af Windows-operativsystemet, er Åben med funktion mangler stadig mange forbedringer, der kan gøre det mere nyttigt. For eksempel ville det være rart at kunne få forslag til kendte og ukendte filtyper i dialogboksen Åbn med og for at deaktivere filforeninger midlertidigt i stedet for fuldstændigt at binde dem med et andet program.

OpenWith Enhanced er designet til at erstatte standard Windows Åben med dialogboks med et mere avanceret vindue, der giver dybdegående information om filforeninger og gør det muligt at fjerne eller deaktivere dem. Når et emne er valgt ved hjælp af funktionen Åbn med, leveres yderligere forslag af OpenWith Enhancer til at installere programmer, som kan være mere egnet til den specifikke filtype. Det viser installerede og afinstallerede applikationer separat, så du nemt kan identificere dem, du har adgang til. Hvis du vælger et ikke-installeret program, bliver du omdirigeret til udviklerens websted for at downloade det. Yderligere muligheder giver mulighed for at ændre ikoner, der er knyttet til hver filtype og udrensning Åben med menu fra uønskede applikationer.

Når OpenWith Enhanced er installeret, vises de ekstra funktioner i dialogboksen 'Vælg standardprogram', hvor du får en liste over anbefalede programmer, der kan bruges til at åbne den specifikke filtype. Applikationer, der ikke er installeret på din computer, fremhæves i rød farve.

Hvis du ønsker at installere en foreslået ansøgning, skal du klikke på dens ikon. Dette giver dig mulighed for enten at blive omdirigeret (via din standardbrowser) til udviklerens websted eller for at åbne den eksekverbare fil fra din lokale harddisk.

For at deaktivere den aktuelle forening midlertidigt, klik på applikationsnavnet (fra Vælg Standardprogram dialog boks). Et nyt vindue vil pop-up, hvor du kan deaktivere applikationsforeningen med filtypen, fjerne den fra registreringsdatabasen og helt disassociere filudvidelsen og det valgte program.

OpenWith Enhanced har mange andre muligheder, f.eks. Skiftikon, der er knyttet til hver filtype

OpenWith Enhanced-værker på Windows Vista og Windows 7 understøttes både 32-bit og 64-bit OS.

Download OpenWith Enhanced

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer