loader
bg-category
PleaseSleep Forces din Mac til at sove, når visse apps holder det vågen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Du skal have bemærket, at Mac OS X slukker for skærmen efter 5-10 minutters inaktivitet. Selv om den tidligere gennemgåede koffein gør det muligt at holde Mac OS X vågen, så længe du vil, kan det være, at Mac OS X automatisk går i seng uden at bemærke de processer og programmer, der forsøger at forhindre Mac OS X i at falde i søvn. PleaseSleep giver en stop løsning til dette meget problem. Det er en lille applikation til Mac OS X, som giver dig mulighed for at sætte dit system i seng, når nogle programmer holder det vågen.

Du kan tilføje undtagelser til programmer, der holder systemet vågent, indtil deres processer er færdige, for at sætte din Mac til at sove efter forudbestemt tid. For eksempel vil du muligvis inkludere en video-encoder i en undtagelsesliste, der forhindrer dit system i at falde i søvn for at bringe standard Mac-søvnadfærd tilbage.

PleaseSleep sidder stille i menulinjen og venter på sovetimeren for at ramme 'nul', som du har angivet i vinduet Energibesparelsesindstillinger. Højreklik på menulinjeikonet og åbne Indstillinger for at oprette både Force Sleep og Force Awake-undtagelseslister. Fanen Generelt giver dig mulighed for at tilpasse visningsmodus og aktivere / deaktivere søvn og vågen logning.

Under Force Sleep-fanen kan du tilføje programmer, som du ønsker at aktivere krafttilstand til. Klik på tværs af billed ikon for at tilføje program og programmer til listen.

På fanen Undtagelser kan du også tilføje programmer, der forhindrer Mac i at sove, hvis de kører. Du kan også aktivere timeren til at bringe din Mac tilbage til Force Sleep-tilstand efter angivet tidsperiode.

PleaseStop virker på Mac 10,5 eller højere.

Download PleaseSleep

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer