loader
bg-category
MPuTTy er Tabbed PuTTY Manager med automatiseret login funktion

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Multi-tab MDI-baseret miljø er afgørende for de PuTTY-brugere, der ønsker at køre flere forekomster af PuTTY uden at skulle følge trætte procedurer for at starte instanser eller skabe flere PuTTY-forbindelser. Selv om disse fanebaserede vinduesforvaltere for PuTTY giver dig mulighed for at åbne så mange forbindelser af PuTTy som du vil, tillader de ikke automatisk at logge ind på eksterne servere, hvilket bliver en alvorlig gener for dem, der har brug for forbindelse til flere servere. MpuTTY giver ikke kun fanebaseret interface mulighed for at køre flere forekomster af PuTTy, men lader dig automatisere processen med logning på krævede servere.

Når du kører MPuTTy, vil det bede dig om at angive kildeplaceringen af ​​PuTTy-eksekverbar fil for at køre sine flere forekomster og oprette flere forbindelser. Når du har angivet korrekt Putty-placering, åbnes hovedvinduet, så du kan konfigurere de nødvendige servere. Vælg nu Tilføj server fra Server-menuen og indtast Servernavn, PuTTY-session, protokol (Raw, Telnet, Rlogin eller SSH), Port og Display-navn. Du kan også vælge at indtaste brugernavn og adgangskode til automatisk at logge ind på serveren.

Alle de konfigurerede servere vises i serverens navigationslinje i venstre sidefelt. Dobbeltklik på serveren for at starte en ny forbindelse. Når du forsøger at oprette forbindelse til en anden server, åbner den den i ny fane, så du kan holde flere serverforbindelser lige ved hånden.

Menuen Værktøjer giver mulighed for at ændre PuTTy-kildevej og sende scripts til flere tilsluttede servere. I Send et scriptvindue skal du indtaste scriptet, vælge den aktive forbindelse fra serverlisten og klikke på Send script at sende dem scriptet til udvalgte servere på én gang.

MPuTTy giver dig også mulighed for at løsne en enkelt forbindelse fra fanebaseret interface, nyttigt, når du skal flytte anden serverforbindelse til anden skærm eller gruppere en række serverforbindelser sammen. MPuTTy tjener behovet for at etablere forbindelse med SSH sikrede servere via PuTTy på en bekvem måde. Den automatiske bruger login funktion forhindrer dig i at indtaste adgangskode hver gang du forsøger at oprette forbindelse til serveren.

Download MPuTTY

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer