loader
bg-category
Multi Commander - Tilpasningsbar, Tabbed File Manager Med Dual-Panel Layout

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Multi Commander er en bærbar dobbelt rude, fanebaseret filhåndtering, der er designet som et alternativ til Windows Stifinder. Det har mange af de almindeligt anvendte filhåndteringsfunktioner, der er anbragt på hovedgrænsefladen i form af knapper, så det er nemt for brugerne at finde og anvende nyttige muligheder som systemdrevadgang, kopiering, flytning, omdøbning, visning osv. De vigtigste funktionen Multi Commander omfatter automatisk udpakning og automatisk sortering af filer, hurtig fil browsing, brugerdefineret layout, scripting, søgelinje samt hurtig adgang til at forbinde til en FTP-server. Du kan også bruge Multi Commander til at udtrække, Zip, 7-Zip, Rar, Tar, GZ, Bz2 og Jar arkiver med det fil udpakning værktøj. Den har mange komplementære funktioner som filminformation fra IMDB / Rotten Tomato, udvidelser og plugin support.

Når en gang er startet, viser Multi Commander en fladskærms grænseflade med dobbelt rude, der kan reduceres til en enkelt rude ved at trække en af ​​ruderne på den anden eller ved at ændre arbejdspladsens splitstørrelse fra View -> Split Size. Indstillingerne nederst på grænsefladen gør det nemt at udføre opgaver. De tilgængelige indstillinger omfatter: Hjælp, Opdater, Vis, Rediger, Kopier, Flyt, Makedir (Opret mappe), Slet, Notesblok, Afspil i musikmappe, Registreringsdatabase, Systemdrev (arrangeret af drevbogstaver), Opgavehåndtering, Computerhåndtering, Vælg billeder og så videre. Disse indstillinger tillader nem udførelse, redigering og styring af filer og mapper samt hurtig adgang til systemværktøjer.

Du kan redigere, kopiere, flytte, slette, pakke, pakke ud og teste komprimerede arkiver fra Fil menu. Tilsvarende Redigere menuen giver mulighed for at klippe, kopiere, indsætte og filvalg.

Plugins og extensions kan administreres fra Konfigurationer menu. Multi Commander kommer pakket med forskellige plugins og extensions, der tillader tilslutning til en FTP- og FSFTP-server, og tillader også at administrere lyd-, video-, tekst- og andre typer filer ved hjælp af installerede applikationer. Andre valgmuligheder, som f.eks. Brugerrettighedsstyring for filer og mapper, udklipsholder, korrektion af mappedatoer, beregning af mappestørrelser og lignende, kan hentes fra menuen Værktøjer.

Multi Commander integrerer mange af Windows Explorer-funktionerne i knapper nederst i grænsefladen og rullemenuer øverst. Dette gør det lettere for brugerne at få adgang til sådanne muligheder og udnytte dem. Multi Commander er tilgængelig i separate pakker til både 32-bit og 64-bit versioner af Windows og fungerer på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download Multi Commander

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære