loader
bg-category
Click.to Scanner Udklipsholder og indsæt dem på udvalgte applikationer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Click.to er en applikation til Windows skrevet til at gemme klik med musen for at udføre mange lange opgaver. Med Click.to køre, skal du ikke længere tage lang tid til at uploade billeder til Facebook fra skrivebordet, vedhæfte filer til Outlook-mail, starte Google-søgning, dele tanker på Twitter og Facebook med andre, søg YouTube-videoer, gem fotos til Flickr, find artikler om Wikipedia og så videre.

Arbejdbarheden er baseret på et meget simpelt princip; den giver links til alle populære hjemmesider og ofte anvendte applikationer, så du kan knytte dem til Windows-clipboard-kopieringshandling. Når du kopierer en fil, et billede eller en tekst, vises den valgte liste over weblinks og programmer sammen med det kopierede emne, så du kan sende det til kompatible desktop- og webapplikationer.

Under installationsguiden beder den dig om at aktivere de programmer og webapps, som du ønsker at se, når genstanden kopieres til Windows udklipsholder. Du kan også tilpasse denne applikationsliste fra Click.to Indstillinger vindue.

Efter installationen, start programmet, det sidder i systembakken, hvorfra du kan konfigurere programliste og aktiverede webapplikationer og kontrollere musekliksstatistik.

Når du vil dele tekst fra teksteditor med dine venner og kigger over Facebook og Twitter, skal du bare kopiere den tekst, du vil dele, og derefter klikke på respektive socialmedias hjemmesideikon. På samme måde kan du starte Google-søgning, sende tekst til Outlook-mailkomponeringsvindue, MS Word nyt dokument, ny Notesblokfil, osv.

,

På samme måde kan du vedhæfte filen til Outlook-mail ved at kopiere filen efterfulgt af at klikke på Outlook-knappen.

Når du vil tilføje en applikation til den tidligere aktiverede applikationsliste, skal du åbne Valgvindue og fra fanen Handlinger, aktivere dem, du vil vise ved siden af ​​det kopierede element. Du kan også sortere aktiverede apps i ønsket rækkefølge, ændre programlinjeudseende og få adgang til andre forhåndsindstillinger. For at se, hvor mange minutter du har gemt siden Klik. For at starte, skal du få adgang til statistikvindue fra systembakkemenuen.

Du kan se en kort Click.to introduktionsvideo nedenfor.

Det virker på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download Klik.til

[via Caschys]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer