loader
bg-category
Desktop Color Picker til at hjælpe med at matche Farvefarver med dine designs

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

At hente det rigtige sæt farver til et professionelt grafisk designprojekt er utænkeligt hver designerens mareridt. Oprettelsesfasen kræver, at grafiske designere vælger de mest fremtrædende nuancer til deres design, så de kan inddannes korrekt med andre definerede farveskemaer. Hvis du er ved at starte dit grafiske designprojekt, Just Color Picker vil helt sikkert hjælpe dig med at afhente det rigtige sæt farvefarver ud af skærmen.

Just Color Picker er en farveplukningsprogram til Windows, der har en række farveplukningsfunktioner til visning og, vigtigst, at tilpasse udvalgte farver på en måde, du synes passer til dit design. I sammenligning med den nyligt fremhævede Instant Color Picker er Just Color Picker imidlertid ikke så meget feature-rich, men giver nogle unikke farve matching funktioner for at kontrollere forskellige nuancer med dit design primære farver.

Just Color Picker understøtter alle 5 udbredte farveværdier, herunder HTML, RGB, HEX, HSL og HSB / HSV. Den indbyggede 3x, 9x og 15x zoomfunktion giver dig mulighed for præcist at vælge farve nuancer fra skærmen. Den dejlige del er, at du kan tilføje udvalgte farver til sin oprindelige liste over farvenuancer, hvor du kan kommentere udvalgte farveskygger og kopiere sin respektive farvekode til Windows udklipsholder for at bruge den i grafiske redigeringssoftware og softwareudviklings-IDE'er.

For at komme i gang skal du starte applikationen og holde musemarkøren rundt for at se farver i zoomboksen. Som standard bruger den 3x zoom, men du kan ændre den til 9x og 15x fra Indstillinger -> Zoom. Når du vil fange farveskyggen, skal du bruge Alt + X-tastaturkombinationen. Det vil tilføje farveskyggen til listen, der er ved siden af ​​zoomoboksen.

Fra under farvekoden kan du skifte mellem de angivne farveværdier. For at se forskellen mellem RGB- og RYB-værdier for indfanget farveskærm, start RBG og RYB farvehjul fra menuen Farvehjul. Du kan kommentere og kopiere farvekode for tidligere fanget farveskærm fra højreklik på menuen med farveliste.

Indstillingerne for farveskygge er til stede nederst i vinduet. Du kan bruge RGB / HSV-farveskydere til let at ændre den fangede nuance. Her finder du harmoniske farve finders, som hjælper dig med at vælge farvekombinationer, der passer perfekt til dit design. Just Color Picker er en bærbar og flersproget applikation, der fungerer på alle versioner af Windows.

Download Just Color Picker

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære