loader
bg-category
Afbryd filtyper med programmer, der bruger ikke-tilknyttede filtyper

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Næsten alle filtyper i Windows er forbundet med applikationer. Denne tilknytning kan ændres ved at højreklikke på en fil og vælge det ønskede program fra indstillingen "Åbn med". Det kan ofte være meget besværligt at adskille filer, når de er bundet til et bestemt program. Som systemadministrator modtog jeg engang en billet (i mit tidligere job) for at løse et slutbrugerproblem for en sprogtræner, der havde problemer med at åbne en Excel-fil. Ved ankomsten til træningsrummet fandt jeg ud af, at hun havde tilknyttet XLSX-filen med MS Paint. Duh!

Afbryd filtyper er en bærbar applikation, der gør det nemt at fjerne filforening med standardprogrammer. Dette kan være praktisk ved ikke-tilknytning af filer, der muligvis har været forbundet med en fejlagtig applikation eller blot at fjerne standardprogramforeninger.

Bare start Unassociate File Types, vælg en filtype og klik Fjern filforeningen. Denne applikation kræver administrative rettigheder til at arbejde, så sørg for, at du er logget ind med en administratorkonto.

Uassocier filtyper virker på Windows Vista og Windows 7.

Download Unassociate File Types

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer