loader
bg-category
Afinstaller enhver software fra kontekstmenu i Windows 7

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For at afinstallere programmer i Windows 7 skal man gå til Kontrolpanel -> Programmer og funktioner. Hvis du leder efter en mere bekvem måde at afinstallere programmer uden at skulle åbne Tilføj eller fjern programmer hver gang for at fjerne dem fra systemet, Menu Uninstaller er det mest egnede værktøj til dig. Det lader dig fjerne programmer direkte fra højreklikmenuen. Alt hvad der kræves, er at højreklikke på app genvej og vælg Afinstaller. Dette vil igangsætte afinstallationsprocessen, efter at du har vist en forsigtighedsprompt for at bekræfte, om du vil fjerne den specifikke applikation.

Når Menu Uninstaller er tilføjet, tilføjer det automatisk en ekstra mulighed i kontekstmenuen, som gør det muligt at afinstallere programmer. Højreklik blot på et programikon og vælg afinstallation.

En forsigtighedsprompt vil varsle dig om at bekræfte afinstallationen af ​​programmet. Dette er ganske nyttigt for at sikre, at du ikke ved et uheld sletter et nyttigt program. Klik Okay for at fortsætte med un-installationen.

Menu Uninstaller fungerer på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download Menu Uninstaller

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer