loader
bg-category
pdfy Konverterer Kildekode til PDF-fil på farten

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Har du brug for at dele programmeringssprogkildekoden med dine medspillere? Den bedste og hurtige metode ville være at simpelthen kopiere kildekoden fra IDE til almindelig tekstfil og derefter sende den til andre. Dette er dog uproduktivt, og dine holdmedlemmer kan ikke se syntaksfremhævet tekst. pdfy er en lille online kildekode konvertering app, der nemt kan konvertere kildekode til PDF-fil samtidig med at syntaxbelysningen er intakt, så du kan dele PDF-filen med andre uden at skulle bekymre dig om, at det krævede IDE er installeret ved modtagerens ende eller ikke. Denne online-tjeneste støtter tilsyneladende alle de store programmeringssprog, herunder C ++, PHP, HTML, Java, osv. Konverteringsprocessen tager ikke mere end et par sekunder at konvertere kodefiler til PDF-format. Når den er konverteret, vil den oprette en PDF-fil med downloadlink for at gemme den konverterede kodefil på en lokal mappe.

For at konvertere kodefilen skal du besøge pdfy (linket er angivet i slutningen af ​​posten), trække det over på det definerede område, og det vil begynde at konvertere kodefilen. Et downloadlink vises på højre side under PDF-ikonet.

Det er tilrådeligt at indtaste koden ordentligt, før du konverterer filen gennem den, da den replikerer hele kodestrukturen uden at foretage ændringer uden at tilføje linjenummerlinjen.

Besøg pdfy

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer