loader
bg-category
Automatisk upload (synkroniser) Android-kamerabilleder og videoer til pc / server

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Brugere, der ofte bruger deres Android-enhedens kamera, overfører eller sikkerhedskopierer billeder og videoer til en computer bliver en regelmæssig besvær, som de hellere vil undgå. Kære hjem! for Android (2.1 og nyere) er et praktisk program, der automatisk forbinder til et brugerdefineret Wi-Fi-netværk, når det er inden for rækkevidde, og begynder at uploade billeder og videoer taget med kameraet til netværksdrevet, mediecenter eller hjemmecomputer. Antag hver gang du vender hjem med nye billeder eller videoer i din Android-telefon, begynder denne app at uploade dem til en delt mappe, så snart den er tilsluttet dit lokale Wi-Fi-netværk.

At oprette Sweet Home! På din Android-enhed skal du først oprette forbindelse til dit ønskede Wi-Fi-netværk. Når det er gjort, skal du starte programmet og trykke på Indstillinger. Tap Hjælp og gå gennem hjælpedokumentet en gang for at blive vant til indstillingssiden. Tryk tilbage for at komme tilbage til indstillingssiden, vælg det ønskede Wi-Fi-netværk fra Home WiFi netværk dropdown-menuen og indtast stien i den ønskede delte mappe. Hvis du ikke har haft erfaring med netværksfildeling før, kan du måske gennemgå vores trinvise fildelingsvejledning til Windows 7.

Husk at kontrollere netværksbanen i den delte mappe, før du indtaster den i Netværksmappe Mark.

Hvis fildeling er beskyttet med adgangskode, skal du indtaste det relevante brugernavn og adgangskode i de respektive felter. Hvis ikke, skal du lade felterne stå tomme og trykke på Tjek nu. Du kan deaktivere adgangskodebeskyttelse for den offentlige standardmappe og andre delte mapper i netværks- og delingscenter.

Hvis alt er gjort korrekt, skal du se en Indstillinger Ok anmeldelse nedenfor. Tryk på Anvend, og appen sender automatisk dig tilbage til hovedmenuen.

Du kan nu manuelt uploade billeder og videoer til din delte mappe fra hovedmenuen, når det er nødvendigt (tryk på Upload nu). Du kan også tjekke Automatisk uploading fra indstillingsmenuen.Dette gør det muligt for appen at starte uploading af fotos og videoer i kameraet i baggrunden, så snart det angivne Wi-Fi-netværk er tilsluttet.

Hver gang appen starter eller slutter at uploade, vises en passende meddelelse i statuslinjen.

Hvis alt går glat, skal du have en komplet backup af kamerabilleder og videoer på din delte mappe.

Kære hjem! er tilgængelig fra Android Market gratis. Du kan downloade det fra linket nedenfor eller scanne den medfølgende QR-kode.

Download Sweet Home!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer