loader
bg-category
Fuldt tilpasse din Windows-desktop baggrund med SE-DesktopConstructor

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

SE-DesktopConstructor er et dynamisk værktøj, der kan bruges til at tilpasse din desktop-baggrund fuldstændigt. Det giver dig mulighed for automatisk at ændre skrivebordsbaggrunde efter et bestemt tidsrum (med valgte billeder, solide farver, farvegradient osv.), Placere et ur og kalender på skrivebordet med flere brugerdefinerede designs, ikoner med farveområder og så videre. Selv om Windows 7 har nogle af disse funktioner som standard, er tilpasningsindstillingerne begrænsede i forhold til hvad denne applikation har at tilbyde. SE-DesktopConstructor kan installeres eller bruges i en bærbar form ved at downloade den relevante fil fra udviklerens hjemmeside. Efter udførelse fungerer denne applikation fra systembakken. Klik på Konfigurer indstilling i systembakken Højreklik på menu for at vælge detaljerede funktioner. Fanen Baggrund kan bruges til at indstille solide farver eller farvegradient som backgournd-billeder. Hvis du vil bruge valgte billeder fra harddisken, skal du gå til fanen Billeder og angive en mappe med billederne. I fanerne Billeder kan brugere angive en tidsramme (f.eks. Et minut, en time osv.) For at rotere skrivebordsbaggrunde med de valgte farver / billeder. for øjeblikkeligt at skifte til andre billeder, klik på knappen Nu.

Det valgte billede (r) vises med en kalender og et ur, som kan ændres i henhold til præferencer.

Farvefader fanen kan bruges til at vælge desktop fading effekter. På samme måde giver fanen Pain Shapes en række formindstillinger til at sy overlejrede figurer på skrivebordet.

Fanen Farvesklokke indeholder et udvalg af ure til at vælge imellem til visning på skrivebordet. Fanen Kalenderkalender har lignende, men mindre dynamiske valg for at tilpasse kalenderen.

Placeringen for både kalender og ur kan justeres fra de respektive faner. Med denne applikation kan tilpasningen af ​​dit skrivebord gøres på mange forskellige måder. Muligheden for at vælge et ur til at matche enhver form for tapet og en række gradienter at vælge imellem er ikke engang tæt på, hvad Windows 7 tilbyder som standard. SE-DesktopConstructor blev testet på Windows 7 64-bit OS og fungerer sammen med Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download SE-DesktopConstructor

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer