loader
bg-category
Opret gratis tegneserier online

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor ikke lave en tegneserie ud af en sjov situation, der sker nu og da? StripGenerator er en gratis online service, som giver dig mulighed for at skabe ubegrænset antal unikke tegneserier. Det giver dig et begrænset antal tegn, figurer osv. Og indeholder også en brugervenlig træk og slip strip editor.

Vælg bare tegnene, placer objekterne og vælg formen af ​​bobler. Indtast nu en hvilken som helst tekst efter eget valg og nyd at lave tegneserier.

Du kan også zoome ind / ud, ændre størrelsen af ​​vinduet og så videre. Registrering er ikke påkrævet, men hvis du registrerer dig, får du nogle ekstra fordele som f.eks. Evnen til at tilføje strimler til dit stripe galleri, tillader andre at kommentere. Registrerede brugere får også ekstra funktionaliteter som ekstra muligheder, flere tegn og objekter. Når du har oprettet tegneserien, skal du klikke på Udgiv. Du kan gemme det på din computer, dele det på fora og med venner.

Nedenfor er tegneserien jeg lavede inden for 5 minutter ved hjælp af dette værktøj. Tjek den fulde version her (med bedre kvalitet).

God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære