loader
bg-category
Sådan fjerner / afinstallerer Android System Apps

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Fjernelse eller afinstallation af almindelige Android apps er ret nemt, men når det kommer til system apps, virker processen ikke som den gør for almindelige apps. Heldigvis er der en direkte måde at fjerne / afinstallere system apps, der involverer at slette deres filer direkte. Selv om der er flere metoder til at gøre dette, vil vi tage kig på det enkleste.

Der er et par måder at gøre dette på, afhængigt af de værktøjer, du er mere komfortabel med. Metoden, som vi skal bruge, kræver en rodadgangsfilbrowserapplikation på din Android-telefon.

Din telefon skal være rodfæstet for at kunne fortsætte, så hvis det ikke er tilfældet, skal du søge på vores websted for "hvordan du ruter telefonnavn" og erstatte "telefonnavn" med navnet på din telefon. Vi har rooting guides til rådighed for næsten alle populære Android-enheder, men hvis du ikke kan finde en til din, send os en mail til tip [at] addictivetips [dot] com og vi vil med glæde have et til din telefon.

Sørg for ikke at slette vigtige systemfiler. Normalt, hvis du IKKE ved, om sletning af en bestemt fil er sikker eller ej, gør det ALDRIG en regel at IKKE slette den. Apps som Facebook, Google Voice, Twitter, Gmail osv. Kan sikkert slettes. Slet IKKE nogen anden fil end .apk-filerne til de apps, du vil slippe af med.

Disclaimer: Fjern system apps fra din Android-telefon på eget ansvar. Selv om processen er sikker for de fleste apps, kan fjernelse af kritiske apps eller systemfiler muligvis gøre telefonen uudnyttelig.AddictiveTips vil ikke være ansvarlig, hvis din enhed bliver beskadiget eller muret under processen.

Metoden:

Du har brug for en rodadgangsfilbrowser installeret på din Android-telefon for at slette systemapps. Den mest populære app til dette formål kaldes Root Explorer, men det koster $ 3,95. Heldigvis er der gratis alternativer til rådighed, og den, vi bruger, hedder Super Manager. Du kan installere det gratis fra Android Market. Når du har installeret det, skal du starte det, hente sin menu og trykke på 'Setup'. Tjek 'Aktiver ROOT-funktion' og giv superuser-rettighederne, når det bliver bedt om det. Super Manager er nu klar til at udføre som Root Explorer.

Nu skal du blot bladre til / system / app ved hjælp af Root Explorer eller Super Manager. Hvis du bruger Super Manager, bliver du bedt om adgangsniveauet, du vil have, når du åbner / system. Vælg R / W for læs og skriv adgang. Slet lige nu apk-filerne til de system apps, du vil afinstallere, og du er færdig.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer