loader
bg-category
Brug NumPad Keys til at placere applikationsvinduer med WinNumpad Positioner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi har tidligere gennemgået TicClick - et Windows AeroSnap-understøttet program, som lader brugeren nemt justere aktive applikationsvinduer til forskellige sider af skærmen. Det giver 9 stillinger i alt med en lille positioneringsjustering på skærmen for at vælge vinduets position. Ikke desto mindre er den eneste ulempe ved TicClick, at den ikke tilbyder hurtigtastkombinationer til justering af vinduer, derfor skal brugerne hente sin juster og derefter vælge positionen. WinNumpad Positioner tilbyder, hvad TicClick ikke - enkle hurtigtastkombinationer til at justere vinduer hurtigt. Som det hedder betyder det, at brugeren kan docke vinduet på enhver side igennem Numpad nøgler kombinationer. Alle Numpad-tasterne er kortlagt med skærmpositionerne. Du kan f.eks. Trykke på Win + 5 for at bringe aktivt vindue til midten af ​​skærmen, ved hjælp af 7 i stedet 5 vil docke vinduet i øverste venstre hjørne.

Programmet tilbyder absolut ingen grænseflade og ingen konfigurationer til at tilpasse sig. Når programmet er lanceret, vil du se det ligge i systembakken, hvilket indikerer, at det nu er i gang. Nu er alt hvad du skal gøre, at begynde at bruge hurtigtastkombinationerne til at justere vinduer.

  • Vind + 6 for at flytte aktivt vindue på højre side.
  • Vind + 4 for at flytte aktivt vindue til venstre.
  • Vind + 2 for at dokke ned i det aktive vindue.
  • Vind + 8 for at dække det aktive vindue.
  • Vind + 9 for at flytte aktivt vindue i øverste højre hjørne.
  • Vind + 1 for at flytte aktivt vindue i nederste venstre hjørne.
  • Vind + 7 for at flytte aktivt vindue i øverste venstre hjørne.
  • Vind + 3 for at flytte aktivt vindue i nederste højre hjørne.

Det skal her bemærkes, at disse kombinationer kun virker med Numpad nøgler. I skærmbilledet nedenfor kan du se applikationsvinduer indstillet via WinNumpad Positioner.

Applikationen virker på Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Vi har testet det på Windows 7 x64-systemet.

Download WinNumpad Positioner

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer