loader
bg-category
Download og installer iOS 4.2 på iPad [Guide]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Endelig er der nogle gode nyheder for alle de iPad brugere, der er ivrige efter at sætte de nyeste iOS 4.2 i deres enheder. Nu er der en nem måde at få din iPad på med den nyeste iOS 4.2 Firmware komplet med multitasking og mapper.

Installer iOS 4.2 på iPad:

1. Det første skridt er at sikre, at du har iTunes 10.1 Beta installeret på din pc. Hvis dette ikke er tilfældet, så hent din kopi og installer det lige nu fra links nedenfor.

Mac

Windows x64

Windows x86

2. Når du er færdig med iTunes-installation, skal du downloade iOS 4.2 IPSW-filen herfra og gemme den på dit skrivebord [eller hvor du foretrækker].

3. Tag nu dit iPad datakabel og tilslut din enhed til din pc.

4. Når du er tilsluttet, skal du starte iTunes og foretage en grundig backup ved at synkronisere din iPad til iTunes. Denne sikkerhedskopiering er nødvendig, når du har fuldført opgraderings- / gendannelsesprocessen til iOS 4.2, og du vil have dine yndlingsprogrammer tilbage på puden. Sikkerhedskopiering er også vigtig for tilfælde, hvor noget går galt med gendannelsesprocessen, og du skal vende tilbage til hvor du var før.

5. Gendan nu din iPad til den nyeste iOS 4.2 version via iTunes. Du skal bare trykke på shift-tasten, når du klikker på Gendan i iTunes og peger den til den placering, hvor IPSW-filen er placeret.

6. Vent nu på, at restaureringsprocessen finder sted. Da dette er en hel firmware genoprettelse, så det kan tage tid.

7. IOS 4.2 er installeret på din iPad, du er fri til at nyde!

Vigtige oplysninger for jailbreakers om installation af iOS 4.2 på iPad:

Bemærk venligst, at hverken Limera1n eller Greenpois0n jailbreak har iOS 4.2 på iPad i deres pwnable devices liste indtil nu. Hvis du stole på en jailbreak, anbefales det at holde sig væk fra deres opgradering, indtil Dev Team osv. Kommer ud med en jailbreak for iOS 4.2 på iPad. Vi opdaterer dette indlæg, når vi får yderligere oplysninger fra jailbreak-scenen.

Tak, IntoMobile

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer