loader
bg-category
Windows Tip: Dræb / Luk Alle Hung Og Ikke-Reagerende Applikationer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Fra tid til anden har Wndows operativsystem tendens til at ødelægge, og det vil sætte sig fast i noget uresponsivt program, der bare ville afholde sig til at gå væk.Brugere fra dagene Windows 98SE, Windows 2000 og derefter Windows XP vil kun huske dette uhyggelige problem, hvor en crashed / hængt applikation ville resultere i hele processen "explorer.exe" at gå ned, nogle gange endda føre til frygtede blå-skærm-af-død.

Med Windows 7 har Microsoft formået at løse disse problemer ret godt. Men i princippet kolliderer Windows 7, og applikationer bliver ikke reagerede eller bliver hængt op, og mange gange en bruger er tilbage med den eneste løsning på at skulle åbne opgaveremanager, dræbe den fastlåste applikation og genstarte. Enkel nok, ja, men her er en, der bummed mig i dag. Mit system blev hængt, alle vinduer og applikationer ikke-responsive, task manager nægter at åbne og mig selv clueless om hvad man skal gøre. Det var da, at jeg opdagede nytten af ​​Windows 'taskkill' kommando.

Den egentlige taskkill kommando er:

taskkill / f / fi "status eq svarer ikke"

Den måde, denne kommando skulle bruges på, er at afbrænde kommandoprompten og indtaste kommandoen, som ville lede efter eventuelle "ikke reagere" processer og dræbe dem. Men en mere genial og hurtig måde at udnytte dette på ville være at oprette en one-line batch-fil. For at gøre det skal du kopiere og indsætte ovenstående kommando i en tom Notepad-fil og gemme den som opgave-kill.bat. Sørg for, at du har valgt filtype som 'Alle filer' og udvidelsen er .bat, ikke tekstfil.

Gem denne batch-fil på et hvilket som helst bekvemt sted, og næste gang en proces hænger, skal du blot dobbeltklikke på filen for at udføre kommandoen en viola, hvilken som helst fast proces / applikation siger farvel. For nemheds skyld har jeg tilføjet kommandoen til min proceslinje (også kaldet superbar i Windows 7), og et enkelt klik er nok til at gøre tricket.

Denne kommando og metode ville fungere sammen med alle versioner af Windows over XP, undtagen Windows XP Home, som ikke har kommandoen taskkill som standard.

Fandt du dette tip nyttigt? Lad os vide det i kommentarerne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer