loader
bg-category
Sådan tilføjes stråler af lyseffekt i Photoshop [Tutorial]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Du kan altid gøre dine billeder forbløffende ved at lave små justeringer. I denne vejledning vil vi vise dig, hvordan du tilføjer en lysstråle til et foto ved hjælp af forskellige værktøjer som lysstyrke / kontrast og farvetone / mætning.

Tag dette billede for eksempel ved at bruge nogle af de ovennævnte værktøjer, vil vi sætte nogle lysstråler ind i vinduet.

Efter at have åbnet det i Photoshop skal du duplicere laget ved blot at trykke på Ctrl + J eller højreklik på baggrundslaget og duplikere det.

For det andet, med det øverste lag valgt, tryk Ctrl + L for at få niveauerne og foretag nogle tilpasninger til RGB-niveauerne (205, 1, 255).

Efter niveaujusteringer skal dit kopierede lag se sådan ud.

Nu vil vi male de områder, der ikke er lyse, ved at bruge penselværktøjet og indstille forgrundsfarven til sort.

Skift blandingstilstanden for den valgte (duplikerede) baggrund til skærmen ved at dobbeltklikke på laget eller højreklikke på det og derefter klikke på blandingsindstillinger. Dette vil gøre de fremhævede områder synlige i laget.

Efter at blendtilstanden er ændret, skal du navigere til Filter -> Blur -> Radial Blur. Juster mængden til 100 og peg markøren til vinduets retning eller det sted, hvor du vil have lysstrålerne at falde ind fra.

Nu vil du se lysstråler komme ind. Duplikér baggrundsskopielaget igen og gentag den radiale slør effekt.

Tilføj et farvetone / mætningslag ved at klikke på 'Tilføj fyld / justeringslag' knappen.

Dobbeltklik på det valgte Hue / Saturation-lag og foretag de følgende justeringer. Sæt nuance til -12, mætning til 6 og lysstyrke til 0. Disse indstillinger afhænger helt af, hvilken slags føler du leder efter billedet.

Nu vil vi duplikere baggrundsskopielaget igen og gentage bevægelsesblur effekten på det, gøre nogle lysstyrke og kontrastjusteringer, tilføj et andet tilføjelses- / fyldlag. Indstil lysstyrken til -45 og kontrast til 48.

Endelig skal det endelige billede se sådan ud.

Tilføjelse af lysstråler til dette billede var sjovt, ikke? Lad os vide, hvilke andre Photoshop Tutorials du gerne vil se!

[PHOTO CREDIT: CUBA GALLERY]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer