loader
bg-category
Sådan opretter du en 3D Stripe Effect i Photoshop [Tutorial]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tilføjelse af 3D til dit design kan skabe ekstra elegance til det overordnede udseende. Denne grundlæggende teknik er nogle af de gode tips, der findes i Photoshop, og bliver meget gavnlige for begyndere, når du designer websites og bannere. Vi skal bruge nogle grundlæggende værktøjer som lag blandings muligheder og transformere værktøj.

For at begynde skal du først oprette et nyt dokument på størrelse med 800 X 600.

Fyld baggrunden med en lys farve. Vi har brugt lyseblå i dette scenario.

Opret nu et nyt lag (Shift + Ctrl + N), dobbeltklik på det og indstil blandingstilstanden til blødt lys, blot ved at gå på blandingsindstillingerne.

Tag derefter en stor, blød hvid pensel med børsteværktøjet og lav et enkelt klik som vist nedenfor.

Opret nu et nyt lag og navngiv det stribe, fyld det med mørkegrå farve (# 707793)

Åbn blandingsindstillingerne for det nye lag Stripe og tilføj et overløb overlejret til det. Alt du skal gøre er at sætte opaciteten til 15%.

Din produktion skal se sådan ud.

Duplikér Stripe-laget to gange. Navngiv den ene nederste strimmel og den anden øverste strimmel. Sæt dem tilsvarende øverst og nederst på din allerede oprettede stribe og reducer størrelsen ved hjælp af transformationsværktøjet eller ved blot at vælge laget og trykke på Ctrl + T.

Farver dine øverste og nederste striber til rød. og fjern al den tilføjede effekt (gradient overlay) fra dem ved at klikke på pilen til højre og klik på øjet før dine effekter. Det fjerner alle blandingseffekter fra det valgte lag. Du kan også fjerne dem ved at gå ind i blandingsindstillingerne og afmarkere overløbsoverlejringen.

Nu vil vi anvende nogle blandingseffekter på disse top- og bundstrimler. Åbn blandingsmulighederne og kontroller den indre skygge, sæt opacitet til 60, afstand 0, choke 0 og størrelse til 1.

Tjek Gradient Overlay, sæt opacitet til 20 og skala til 100 procent.

Endelig reducerer opaciteten af ​​begge lag til 70% fra lagpanelet.

Opret en ny gruppe og navngiv den stribe. duplikér alle stripeslaget (øverste, nederste og midterste) og læg det i den gruppe. Tryk på Ctrl + T for at ændre størrelsen på den. Hvis du har lagene på transformeringsværktøjet, skal du fortsætte med at trykke på Ctrl, og du vil bemærke, at du nu frit kan bevæge kanterne af hele gruppen og give dem en 3D-form.

For at give din nyoprettede stripegruppe en bedre 3D-effekt, skal du bruge lysstyrken / kontrastindstillingerne. Gå billede -> justeringer -> lysstyrke / kontrast og gør følgende justeringer til det. Nu har du givet det en bedre lyskilde, der skaber et ensartet 3D-look.

Endelig skal dit arbejdsområde se sådan ud.

Man kan yderligere forbedre det ved hjælp af tekstværktøj og blandingsmuligheder.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer