loader
bg-category
Sådan åbner du PST- og OST-filer uden Outlook 2010

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

PST og OST er to vigtige filer, der bærer dine Outlook-postforsendelser, kontakter, hændelser, opgaver mv. I betragtning af betydningen kan det blive uundværligt at få adgang til PST-filer (Personal Storage Tables) og OST (Offline Storage Tables) uden at skulle installer Outlook 2010 (eller en anden version) på dit nye system. Visning af PST- og OST-filer er også nyttig, når Outlook er forårsaget af vira eller simpelthen ikke reagerer på grund af ukendt årsag. Kernel PST og OST viewer (to separate værktøjer) er udviklet for at få adgang til dine PST- og OST-filer.

Ved hjælp af disse værktøjer kan du nemt åbne og se indholdet af personlige opbevaringstabeller og offline opbevaringstabeller. Begge applikationer er helt gratis og leveres med samme snappy interface. Hovednavigationslinjen indeholder alt indholdet af din PST / OST-fil. Under navigationslinjen finder du links til Kalender, Opgaver, Tidsskrifter, Noter. Hovedvinduet er udvideligt og leveres med bredt layout, du kan nemt flytte separatorerne for bedst mulig visning.

Det skal bemærkes, at denne applikation ikke vil fungere, hvis nogen af ​​Outlook-forekomster kører i baggrunden. Da disse applikationer og Outlook er gensidigt eksklusive, skal du køre en ad ad gangen.

Applikationerne understøtter Windows XP, Windows Vista og Windows 7, test blev udført på Windows 7 x86-systemet.

  • Download Kernel PST Viewer
  • Download Kernel OST Viewer

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer