loader
bg-category
Vis og hent ressourcer fra EXE, DLL, CPL, SYS, SCR, OCX, AMC, AX-filer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Alpha SF Ressource Explorer er en applikation for at se de ressourcer, der er inkluderet i EXE, DLL, CPL, SYS, SCR, OCX, AMC og AX filer, som er en "PE WIN32 Executable File". Tanken bag det er at give brugerne mulighed for at se indholdet af en applikations eksekverbare filer eller DLL-biblioteker, osv. For at hente nyttig information. Det er desuden muligt at udpakke ikoner, billeder, tekstbokse og databehandlingsformer, som er inkluderet i de ovennævnte eksekverbare filer.

Ved hjælp af dette værktøj kan du se og gemme rå tekst, billeder og lydfiler (MP3, WAV), der bruges i den eksekverbare fil, der kan vises i programmet. Når du har angivet den eksekverbare fil, vil den automatisk liste ned alle ressourcerne i venstre sidebjælke.

Du kan gemme ikoner og markører i Windows-indfødt ikon og kurformat, og i BMP-format. Dialogen henviser til dialogbiblioteker (dll, sys) af understøttet fil, andre formater / tekstfiler kategoriseres i forskellige sektioner, der er underlagt den pågældende filstruktur.

Det viser ikke nødvendigvis dig den samme struktur eller hierarki for alle understøttede filer, da alle eksekverbare applikationer eller DLL-bibliotek mv. Er kompileret på en anden måde. For eksempel kan et DLL-bibliotek komme med flere ikoner, der har forskellige meddelelsestabeller, dialogstruktur og formularer.

Den kører på alle Windows-versioner, test blev udført på Windows 7 x86-systemet.

Download Ressource Explorer

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer