loader
bg-category
DNS Benchmark: Local og Remote DNS Nameserver Performance Benchmark

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

DNS Benchmark er et benchmark-værktøj, der er udviklet til at analysere åbne DNS-servere hastighed og andre reaktionstidsrelaterede parametre, så du kan bestemme hvilken DNS-server der skal bruges. Ifølge udvikleren er den bygget til at kontrollere 'Hvor hurtigt og pålideligt er din internetudbyder's DNS-server, sammenlignet med andre åbne DNS-servere'? Det udfører flere tests og genererer en detaljeret rapport, som lader dig gøre DNS-serverens pålidelighed og hastigheds sammenligninger.

Under Navneserver-fanen, den lister ned mange forskellige åbne DNS-servere sammen med din internetudbyder, der leverede DNS-serveradresse. For at starte med at kontrollere det hurtigste svar, aktiver Sorter hurtigst først valgmulighed (fra venstre side) og klik Kør benchmark at gennemføre en test. Det kan tage lidt tid at kontrollere alle de angivne DNS-servers reaktionstider.

Når testen er færdig, kan du se reaktionstidsrelaterede parametervoks ved at klikke på DNS-navnet på listen. Den bærer information om tre grundlæggende parametre, som omfatter; Cached, Uncached og DotCom. Der er fire faner; Navn, Ejer, Status og Svarstid for at se alle oplysninger om svarstid for de angivne DNS-servere.

Under reaktionstid viser det histogram for hver parameter, så du kan analysere responstidspunktet visuelt.

Højreklik på kontekstmenu giver dig nyttige muligheder for at filtrere ned på listen, du kan fjerne døde eller langsomme DNS-servere, kopiere DNS-serveradresse til udklipsholderen, sortere efter forskellige parametre, indstil grafskala, gemme liste som billede osv.

Et nyttigt værktøj til at analysere DNS-serverens reaktionstid og sammenligne din internetudbyder's leverede DNS-server med DNS-server tilgængelig på internettet. Det understøtter alle versioner af Windows, test blev udført på Windows 7 32-bit system.

Download DNS Benchmark

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer