loader
bg-category
VSPE - Download gratis Virtual Serial Ports Emulator

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Du ved, hvilke virtuelle drev emulatorer er, men har du nogensinde hørt om en virtuel seriel port emulator? Hvis du er en softwareingeniør eller en udvikler, der ønsker at oprette / fejle / teste applikationer, der bruger serielle porte, kan sådanne virtuelle emulatorer komme til hjælp. VSPE (til 32-bit windows) er en gratis virtuel seriel portemulator, der er i stand til at oprette forskellige virtuelle enheder til at transmittere og modtage data. Det har flere funktioner som at åbne den samme enhed mere end én gang til forskellige applikationer.

Ifølge udvikleren,

Med VSPE kan du dele fysiske serielle portdata til flere applikationer, udsætte seriel port til lokalt netværk (via TCP-protokollen), oprette virtuelle seriel portenhedspar og så videre.

For at starte, skal du gå til Enhed og vælge Opret.

Nu skal du angive enhedstypen i det nye vindue. Når du vælger en enhed, vil det vise dig lidt detaljer om, hvilket job det gør.

Når du tilføjer enhederne, vil du se deres status og detaljer i hovedvinduet.

Det er et simpelt værktøj til udviklere, der arbejder med serielle indlæg. Opsætning af enheder er både hurtig og problemfri. Den er kun tilgængelig til 32-bit windows, 64-bit versionen er ikke ledig i øjeblikket. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer