loader
bg-category
Stop automatisk iTunes Music Playing og ShutDown Mac

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Er du en musikmisbruger, som normalt går i seng, mens musikken bliver spillet på iTunes? Har du nogensinde ønsket at musikken på din iTunes automatisk skal stoppes efter en bestemt tid? Eller har det aldrig krydset dig, at computeren skal lukke af, logge ud eller sove, når din musikspilte er slut. Sengetid er her for at hjælpe. Det er en lille gratis peachy-applikation til iTunes, som giver dig mulighed for at indstille timeren til dine afspilningslister, dvs. du kan vælge et tidsinterval, hvorefter din iTunes skal stoppes, eller endda du kan planlægge computerens logout, søvn eller nedlukning. Den meget enkle grænseflade vil tvinge dig til at prøve det. Det viser også den aktuelle sangs titel og kunstnernavn på hovedgrænsefladen.

Du kan angive afspilningstid for musik i form af enten minut, time eller dag. Indtast passende nummer med angivelse af din angivne tid, efter at du har valgt indstillingen fra rullemenuen, som vist på skærmbilledet nedenfor.

Volume fade out time giver dig mulighed for at angive tid, hvorefter du vil slå lyden af.

Du kan planlægge din Mac til søvn, logge ud, lukke ned eller genstarte, når dine yndlingsspor er færdige.

Hvis du vil have Sleepytime automatisk afbrudt eller skjult, skal du vælge, når du har stoppet afspilning af musik, ved at vælge passende indstilling fra Skjul eller Afslut dropdown som vist i figuren nedad.

iTunes 'lydstyrke kan også justeres fra dens grænseflade via skyderen angivet nederst. Alt i alt er det en god applikation til at styre iTunes og automatisere grundlæggende handlinger, når din iTunes stopper med at spille.

Download Sleepytime

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer