loader
bg-category
Sådan styres Equalizer-indstillinger i Groove på Windows 10

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Groove-appen er standardmusikappen på Windows 10. Det er en grundlæggende app, der lader dig køsange, opretter spillelister og understøtter mini-afspilleren, som Microsoft tilføjede et stykke tid tilbage. Det, der mangler i et stykke tid, er en equalizer, der blev tilføjet i 10.18091.1032.0. Hvis du ser tæt på versionsnummeret, vil du bemærke, at det blev tilføjet med Windows 10 1809, som i øjeblikket stadig er en problematisk opdatering med fejl. Hvis du har formået at opdatere til den nye version, og det virker, uden at fjerne dine lyddrivere, kan du måske vide, hvordan du kan styre equalizer-indstillinger i Groove.

Udligningen er temmelig skjult i Groove, som om Microsoft skamede sig over det. Måske har det nogle få fejl, der venter på at skære op, men hvis du kan lide appen, er equalizer værd at prøve.

Equalizer indstillinger i groove

Åbn groove og klik på tandhjulsknappen nederst til venstre.

På skærmen Indstillinger skal du se under Afspilning, og du får vist en Equalizer-indstilling.

Groove Equalizer har forudindstillinger til bærbare computere, bærbare højttalere, hjemme stereoanlæg, tv og bil blandt andet. Det har også forudindstillinger for diskant og basforstærkning, men det er indlysende, at equalizer er mere fokuseret på lydoutput-enhedstypen end den type musik, den spiller, hvilket er normen for equalizerindstillinger.

Du kan manuelt ændre equalizerindstillingerne, og det er mere brugervenligt, end du ville forvente. For eksempel, i stedet for at give dig de frekvenser, du kan ændre, bliver du lav, midt lav, midt, midt høj og højfrekvenser til at klare.

Der ser ikke ud til at være en dedikeret forudindstilling til Bluetooth-enheder, som normalt ikke afspiller lyd godt på Windows 10-systemer, medmindre den rigtige driver er installeret.

Du kan måske undre dig over, hvorfor Groove Music-appen har en bilindstilling, da du højst usandsynligt vil tage din bærbare computer eller endda din tablet og koble den op til din bil for at afspille musik. Det er beregnet til Windows 10 mobil. Groove-appen virker også på den mobile version af Windows 10, og hvis du skulle undersøge dens pakkenavn, vil du opdage, at den stadig kaldes Zune, som var navnet på den originale musikafspiller på ældre Windows-telefoner.

Du kan bruge nogen af ​​equalizer-forudindstillingerne, uanset om du har tilsluttet det til enheden, det skal bruges sammen med. I slutningen af ​​dagen er alt det der betyder noget, at musikken du spiller lyder godt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer