loader
bg-category
Bedste VPN til CNBC: Sådan ser du fra Udenfor USA

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

CNBC Business Channel er en af ​​de mest vendte ressourcer til nyheder i USA. Det når over 93,6 millioner husstande i Amerika, der giver adgang til næsten 80% af boliger med grundlæggende tv-service. Udsendelsesnetværket er også den 19. værdifuldeste kanal i USA og værdiansættes til over 4 milliarder dollars.

Beskyttelse af dit privatliv online er yderst vigtigt i disse dage, selvom du bare bruger internettet til at streame CNBC. Den bedste måde at låse dine oplysninger på og sikre data lækager er en ting fra fortiden er at køre et solidt og pålideligt virtuelt privat netværk. VPN'er krypterer data, der forlader din enhed og skjuler din rigtige identitet, så du kan surfe og streame fra hvor som helst i verden med fuldstændig privatliv.

Kombinering af et VPN med CNBC er en fantastisk måde at holde information sikker, mens du springer nyheder fra ethvert land i verden. Alt du behøver er en amerikansk IP-adresse og vores guide nedenfor for at hjælpe dig med at få ting oprettet.

5 bedste VPN'er til CNBC

Hvordan definerer du, undersøger og i sidste ende vælger det bedste VPN for at se CNBC? Det kan være besværligt at sortere gennem krypteringsprotokoller og privatlivspolitikker. Vi har forenklet processen for dig ved at give en liste over vigtige funktioner nedenfor. I det næste afsnit skitserer vi de bedste VPN'er, der skal bruges sammen med CNBC, så du kan bruge mindre tid på at undersøge og mere tid streaming.

Vigtige VPN-kriterier

At vælge et godt VPN betyder at vide, hvad der er vigtigt. For eksempel, hvor meget påvirker kryptering virkelig dit privatliv, og gør et stort server netværk virkelig en forskel? Find ud af, hvilken VPN, der lever op til marketinghype, er også en vanskelig opgave. Du kan aldrig være for grundig, når det kommer til at beskytte din privatlivets fred.

Vi har forenklet forskningsprocessen ved at give de vigtigste udvælgelseskriterier nedenfor. Vi brugte samme omrids til at vælge vores VPN-anbefalinger i næste afsnit.

 • Hurtige vandløb - Kun de bedste VPN'er leverer kvalitetshastigheder. Uden det vil dine nyhedsstrømme miste kvalitet, stotter og stall.
 • God enhed support - CNBC kan streames på flere enheder, og det skal også din VPN.
 • Netværksdistribution - Jo flere servere en VPN kører, jo større udvalg af forbindelsesmuligheder er til din rådighed.
 • Nulloggningspolitik - Brug kun VPN'er, der har en streng nullogningspolitik, ingen undtagelser.

1 – ExpressVPN - Hurtig og brugervenlig

ExpressVPN er en hurtig, venlig og brugervenlig service, der er en af ​​de mest populære VPN'er i verden. Det er perfekt for alle på udkig efter en pålidelig VPN på en hvilken som helst enhed, og det er især velegnet til streaming CNBC takket være høje kvalitetshastigheder. ExpressVPN tilbyder en bred vifte af personlige oplysninger til at holde dig sikker og anonym, herunder 256-bit AES-kryptering, en nullogningspolitik og både kill-switch og DNS-lækagebeskyttelse. ExpressVPNs servernetværk dækker også over 2.000 steder i 94 forskellige lande, hvilket giver dig masser af muligheder for hurtig forbindelse, uanset hvor du bor eller rejser til.

Brug af ExpressVPN er også overraskende simpelt. Virksomheden tilbyder brugerdefineret software til de fleste moderne enheder, herunder Windows, Mac, Linux, Android og iOS. Når du har oprettet en konto, skal du bare downloade appen, logge ind, og du er god til at gå. ExpressVPN tager sig af at finde den hurtigste server for at forbinde dig til hver gang du tænder din enhed. Det holder dine data sikre og din placering gemt, så godt.

Tjek vores ExpressVPN-anmeldelse for mere information om virksomhedens fantastiske funktioner!

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2 – NordVPN - Hurtig og kraftig beskyttelse

NordVPN har et utrolig ry i online privatlivets fred. Dens øverste funktion er et absolut massivt servernetværk. Listen vokser dagligt, men i skrivende stund sidder den på over 4.850 servere i 62 lande, herunder alle kontinenter undtagen Antarktis. Dette fantastiske udvalg gør det muligt for NordVPN at levere hurtige hastigheder og masser af IP-adresser til alle sine brugere. Der er også et par unikke tjenester, som kun NordVPN tilbyder. Vil du have beskyttelse mod DDoS-angreb? Dobbelt kryptering? Løg over VPN? Tilslut til den rigtige server, og du er indstillet.

NordVPN indeholder også alt, hvad du behøver for at være sikker: 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse, en automatisk kill-switch og en fantastisk nullogningspolitik, der dækker tidsstempler, DNS-anmodninger, IP-adresser og trafik. Det er også yderst let at bruge, med smart, intuitiv software designet til alle moderne enheder, som håndterer alle de tunge løft. Når du har brug for solid, hurtig beskyttelse, skal du bare fyre NordVPN, og du er indstillet.

Lær mere om NordVPN-oplevelsen i vores fulde NordVPN-gennemgang.

HUGE DEAL: Få 66% rabat på 2 års abonnement, kun $ 3,99 om måneden! Alle planer er støttet af en 30 dages pengene tilbage garanti.

3 – PrivateVPN - Stabil og sikker

PrivateVPN har en velafbalanceret service, der giver den rette blanding af hastighed og sikkerhed, der alle er designet til at holde dig sikker online. PrivateVPN opnår dette med magert og let software, som alle kan hente og bruge, hvilket gør det let tilgængeligt fra desktops, tablets og både Android og iOS-smartphones. Der er ingen grund til at gå igennem komplicerede opsætninger eller konfigurationsrutiner. Bare kør appen, og du er sikker.

PrivateVPN opererer et netværk af over 100 servere i 56 forskellige lande, nok til at levere placeringsort og hurtige hastigheder uden at ofre pålideligheden. PrivateVPN lukter alle data, der passerer gennem dette netværk med 256-bit AES-kryptering, og det holder din forbindelse sikker med en automatisk kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og en nullogningspolitik for trafik.

Læs mere om PrivateVPNs nyttige funktioner i vores fulde PrivateVPN-gennemgang.

EXCLUSIVE DEAL: Få 76% rabat på et årligt abonnement med 5 ekstra måneder GRATIS, kun $ 2,54 per måned!

4 – CyberGhost - Hurtig, Sikker, Sikker

CyberGhost leverer en af ​​de bedste allround VPN-tjenester på markedet. Meget af dette skyldes virksomhedens død-simple software, der fungerer på en lang række enheder, herunder smartphones og bærbare computere. Brugere får adgang til et stort netværk af over 2.400 servere i 60 lande, hvilket giver CyberGhost mulighed for at levere utrolig hurtige og pålidelige hastigheder rundt om i verden. Ingen buffering forsinkelser eller internet afmatning, kun gode forbindelser med et par klik, hver gang.

CyberGhosts personlige oplysninger sikrer dig sikkerheden med 256-bit AES-kryptering på alle data, en nullogningspolitik på trafik, tidsstempler og IP-adresse og både DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Disse grundlæggende funktioner skjuler din identitet hver gang du går online, så du kan oprette forbindelse til fuldt krypterede data, uanset hvor du går. Du skal aldrig bruge tid på at konfigurere disse funktioner, da CyberGhost er klar til at gå lige ud af boksen!

Få mere at vide om CyberGhosts fantastiske funktioner i vores komplette CyberGhost review.

Få 77% rabat på CyberGhosts treårige plan for betalinger så lav som $ 2,75 per måned.

5 – PureVPN - Fortrolighed og så meget mere

Når du har brug for mere end kryptering og virtuelle IP-adresser, er PureVPN tjenesten for dig. Den utroligt varierede platform tilbyder en komplet sikkerhedssuite, der beskytter dig mod en række cybertrusler, hvilket gør det til en af ​​de bedste måder at holde sig trygge på internettet. Med PureVPN har du anti-virusbeskyttelse, malwareafskærmninger, appblokerende funktioner og DNS-websitefiltre i en enkelt pakke. Du skal bare downloade softwaren, tænde de funktioner, du har brug for, og du er sikker.

PureVPN leverer også standard VPN privatlivets funktioner ud over sine tilføjede tilbud. Det begynder med en nullogningspolitik på trafik og fortsætter med en automatisk kill switch, 256-bit AES-kryptering på alle data og DNS lækage beskyttelse. Disse funktioner arbejder sammen for at holde dine data sikre uanset hvad. Og med PureVPNs selvdrevne netværk af 750 servere i 180 forskellige lande, er du garanteret en hurtig forbindelse til enhver tid!

TILBUD: Udnyt en fantastisk 73% rabat på en 2-årig plan, kun $ 2,95 pr. Måned! Du kan endda prøve det uden risiko med virksomhedens syv dages penge tilbage garanti.

Sådan bruges en VPN til at se CNBC

CNBC er et stort netværk med hundredvis af funktioner, specielle programmer og nyhedsrapporter. Meget af serviceens indhold er gratis på internettet, så du kan hente finansielle nyheder og erhvervslivet ud fra din favorits enheds komfort. Adgang til kanalens videoprogrammer kan dog være lidt vanskeligere, hvilket er grunden til, at vi har givet en komplet vejledning om, hvordan du kan se CNBC med en VPN nedenfor.

 1. For at komme i gang er dit første skridt at downloade og installere VPN-software. Log ind på din VPNs hjemmeside og download appen til din enhed. Installer det, start softwaren, derefter Indtast dine loginoplysninger for at aktivere forbindelsen.
 2. De fleste VPN'er forbinder til den hurtigste tilgængelige server, så snart du åbner appen. For at se CNBC skal du imidlertid sørge for, at den forbinder til en server i USA. Det gør du simpelthen Åbn serverens browser og find en knude i Amerika. Du skal måske gennemse et kort eller søge i en serverliste for at finde den rigtige. Klik for at oprette forbindelse, vent derefter et øjeblik for at løse det. Nu minimer VPN appen og lad det løbe i baggrunden.
 3. Derefter vil du gerne fortsætte og verificere din IP-adresse for at sikre, at der ikke er lækager. Med din VPN aktiv og forbundet til en amerikansk server, Åbn en webbrowser og gå til ipleak.net. Vent til siden skal indlæses, og den vil køre en IP-adresse opslag. Se kassen under, hvor der står "Din IP-adresse". Hvis det viser USA, så er der ingen problemer, og din VPN er klar til at streame.

Nu er du klar til at forbinde og begynde at se CNBC! Siden kræver, at du logger ind ved hjælp af en kabeludbyders kontooplysninger, men bortset fra det stiller det ingen begrænsninger på VPN-brug. Forudsat at du har en privat forbindelse og den rigtige IP-adresse, kan du se den fra hvor som helst i verden uden begrænsning.

Start med besøger CNBC TV hjemmeside. Vælg et show og en episode, du vil se, ved at kigge gennem menuen nederst, eller ved at bladre gennem ikonerne på hovedskærmen. Klik for at starte videoen. CNBC vil dukke op et vindue, der beder dig logge ind ved hjælp af din kabeludbyderens detaljer.

Når du har logget ind, vil CNBC omdirigere dig tilbage til videoens hovedside. Nu kan du klik på afspilningsknappen og start straks straks. Sørg for, at VPN'en altid er forbundet til en amerikansk server og kører i baggrunden, ellers vil du gå glip af nogle af de personlige oplysninger og anonymitetsfunktioner, du skal bruge til at forblive sikre.

Har du ikke en kabeludbyder? Du behøver ikke at opgive at se CNBC. Se nedenstående afsnit for nogle anbefalinger.

Se CNBC med en VPN uden kabel

Trænger til CNBC-nyheder, men har ikke et dyrt kabelabonnement? Du skal aldrig frygte, online streaming-tjenester er her for at redde dagen! Nedenfor er et par af de bedste måder at se CNBC uden et kabelabonnement. Bare tilmeld dig, tilføj den rigtige pakke, og nyd.

Sling TV

"A la carte" tv-streaming service Sling TV var en af ​​de første store hits i ledningsbevægelsen. Sling dråber dyre forudindstillede kanalpakker til fordel for en enkelt basispris med nye kanaler, som du finder passende. Ønsker HBO men behøver ikke AMC? Har du brug for mere adgang til sport, men er ligeglad med film? Ikke et problem med Sling. Appen er tilgængelig på alle større enheder, alt fra Apple TV til Android TV, Roku og Amazon Fire TV Stick.

CNBC er ikke tilgængelig fra Sling's basispakker. I stedet skal du tilføje World News-bundtet til dit eksisterende abonnement. Du skal blot downloade Sling-appen til din yndlingsenhed, oprette en konto og derefter vælge bunden, når du vælger dine abonnementstillæg. Så har du fuld adgang til CNBC-strømme, ingen kabel kræves!

 • Sling TV

Hulu med live tv

Hulu er en af ​​de mest populære on-demand streaming-tjenester i USA. Selskabets skub til at erobre tv-streamingscenen fortsætter med Hulu med Live TV, en live-tv-tjeneste, der er tilgængelig som et selvstændigt abonnement. I stedet for at få adgang til arkiverede episoder, giver Live TV dig mulighed for at sende udsendelser og kabelkanaler, når de flyver. Du kan fange dine yndlingsprogrammer, så snart de er tilgængelige, og endda se live sports- og nyhedsprogrammer fra din computer. Hulu med Live TV er tilgængeligt på de samme platforme som standardtjenesten, herunder spilkonsoller, Roku, Fire TV, Apple TV, Android TV, iOS, Android og browsere.

CNBC er tilgængelig som en del af Hulu med Live TV abonnement. Bemærk, at Live TV, som det er tilfældet med standard Hulu-tjenesten, kommer med nogle temmelig tunge regionale restriktioner, dvs. du skal bo i USA. Specifik kanal tilgængelighed kan også skifte afhængigt af din postnummer, da Hulu med Live TV sigter mod at levere hyper-lokalt indhold.

 • Hulu med live tv

PlayStation Vue

PlayStation Vue er en multi-platform streaming service rettet mod cordcutters, der ser på grøftkablet og flytter til noget mere praktisk. Det virker ved at give broadcast og kabelkanaler koncentreret i forskellige pakker, hvor hver enkelt tilføjer nye temakilder, der giver adgang til mere levende sport, nyere filmudgivelser og så videre. Appen er tilgængelig på de fleste populære streaming-enheder og platforme, herunder PlayStation 4-konsoller, Roku, Fire TV, Android TV, Apple TV og både iOS og Android.

PlayStation Vue er opdelt i fire pakker med stigende omkostninger: Access, Core, Elite og Ultra. CNBC er tilgængelig i den laveste, så du kan tilmelde dig og nyde den til en minimumsinvestering. Det er værd at bemærke, at PlayStation Vue kun er tilgængelig i USA. Du skal have en amerikansk adresse og betalingsmetode til at tilmelde dig, og Sony blokkerer adgangen til mange VPN'er, hvilket gør det ekstremt svært at se indhold i udlandet.

 • PlayStation Vue

YouTube Live TV

Den brugerdefinerede indholdsgigant YouTube laver et bud på et stykke live tv-streaming-tærte. Den relativt nye tjeneste tilføjer et simpelt engangsbeskrivelse til eksisterende YouTube-konti, så brugere i USA kan tilføje en bred vifte af kanaler til deres daglige rutiner. Tusindvis af netværk er inkluderet i basisprisen, sammen med et par add-on extras til et mindre gebyr. Heldigvis er CNBC inkluderet i standard YouTube Live TV-abonnement, hvilket gør det nemt at se med et minimum af besvær.

 • YouTube Live TV

Konklusion

CNBC er et af de bedste ressourcer til nyheder, finansiel information og forretningsindhold. Det er betroet af millioner af amerikanere hver dag, og det leverer indholdet i både skriftlig og videoform. Med det rigtige VPN kan du se CNBC fra enhver enhed hvor som helst i verden, og holde dig informeret, uanset hvor du rejser.

Hvilke CNBC-programmer indstiller du jævnligt på? Hvor vil du streame dette indhold ved hjælp af din VPN? Fortæl os om det i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer