loader
bg-category
NFL Teams Kodi Addon: Strøm NFL fra hvor som helst

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

NFL fans glæder sig over! Den nye NFL sæson, 99thi ligaens historie, begynder om nogle uger på den 6. septemberth. I mellemtiden er der stadig masser af pre-season spænding sker lige nu. Udkastet til 2018 er sket, spillerhandler pågår, og opvarmning matcher at komme i gang. Åbningsspillet i den nye sæson vil se de regerende Super Bowl Champions, Philadelphia Eagles, der er vært for Atlanta Falcons. Dette er forud for en hektisk, seks måneders lang sæson, som vil kulminere i Super Bowl LIII den 3. februarrd2019 i Atlanta, Georgia.

Hvis du leder efter en ressource til at holde øje med alle nyheder, handlinger og eksklusivt indhold fra dit foretrukne NFL-team, så tænker du måske ikke automatisk på Kodi som stedet at se. Men NFL Teams Kodi Addontilbyder præcis det. Det giver dig mulighed for at se alt det eksklusive indhold fra hver NFL-holdets hjemmeside, herunder interviews med spillere og embedsmænd, spildækning og endda cheerleaders! I denne artikel vil vi fortælle, hvordan du får adgang til NFL Teams Kodi Addon fra hvor som helst i verden, samt dele alt, hvad du behøver at vide om denne fantastiske addon.

Påmindelse - Brug altid en VPN med Kodi

Vores regelmæssige læsere ved, at vi altid anbefaler, at du bruger en VPN sammen med Kodi. Det skyldes, at nogle uofficielle addons giver adgang til ophavsretligt beskyttet eller andet begrænset indhold. Det medfører selvfølgelig en vis risiko for at modtage advarsler, bøder og endog serviceafbrydelser fra internetudbydere og andre myndigheder, og dermed behovet for privatlivets fred.

Men hvad med NFL-hold? Det er trods alt et førstepartsaddon fundet i det officielle Kodi Repository, der kun indeholder lovlige streams. Desværre er alle Kodi-trafikker malet med en bred børste til at være en særlig bogeyman til indehavere af ophavsret og internetudbydere. Som følge heraf kan selv lovgivende brugere blive fanget i krydsilden.

Et virtuelt privat netværk eller VPN tilbyder dig en effektiv modforanstaltning: kryptering. Denne proces indpakker hver pakke med data, der forlader din enhed i et forvirrende krypteringslag, hvilket gør det ufatteligt for alle andre end dig. Derudover bliver din forbindelse routeret via en proxyserver, som kan lokaliseres overalt i verden. Dette giver dig en ny IP-adresse lokal til det land, hvor serveren er vært, hvilket kan være nyttigt for at omgå geografiske indholdsrestriktioner.

Det voksende behov for privatlivets fred på internettet har ført til en række muligheder på markedet. Vi har testet og testet dem alle, og vi ser altid ud til at klare sig på en klar vinder:

IPVanish - Bedste VPN til Kodi Bar None

IPVanish har praktisk taget skræddersyet sit tilbud til Kodi-brugernes behov. Har du brug for sikkerhed? Check, med 256-bit AES-kryptering scrambling hver bit af dine data. Hvad med privatlivets fred? IPVanish opretholder en streng politik uden logføring, så din aktivitetshistorik kan aldrig bruges mod dig.

Vigtigst af alt, leverer IPVanishhastighed. Det er normalt, at en VPNs krypteringsproces skaber en vis forsinkelse, men IPVanish har optimeret deres metoder til at levere en stød, buffer og lagfri streaming oplevelse - selv i HD! Ydeevnen er ensartet på tværs af deres lige imponerende server netværk, der nummererer over 1000 noder i 60 + lande. Med dedikeret apps til rådighed for næsten alle Kodi-kompatible enheder (inklusive den populære Amazon Fire TV Stick), tilbyder IPVanish alt hvad du behøver i en slick-grænseflade.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, atAddictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres NFL Teams Kodi Addon

NFL Teams Kodi Addon er en officiel Kodi addon. Det betyder, at det er blevet godkendt af XMBC Foundation, som kører Kodi. Som sådan kan brugerne være sikre på, at denne tilføjelse kun indeholder legitimt indhold, som ikke risikerer at bryde loven om ophavsret.

Det betyder også, at denne tilføjelse er meget nem at downloade og installere direkte fra det officielle Kodi Repository. For at få det i gang kan du bare følge disse enkle trin:

 1. På Kodi hjemmeside, navigere tilTilføjelser> Add-on Browser- Dette er ikonet for åbent boks øverst til venstre på skærmen.

 2. VælgInstaller fra Repository> Kodi Add-on Repository> Video Add-ons

 3. Rul ned til du finder NFL Teams tilføjelse.

 4. KlikInstallerevent derefter på succesmeddelelsen.

 5. DetNFL Teams Kodi Addon skal nu være tilgængelig til brug i dit addon bibliotek!

NFL Teams Kodi Addon Review

Gør det rigtigt: hvis du er en diehard fodboldfan, vil du elske NFL Teams Kodi addon! Men vær opmærksom på, at dette ikke er en generel sports addon, som gør det muligt at se live-spil (der er dog mange dedikerede addons til NFL live streams). Men det er en stor ressource for næsten alt andet at gøre med NFL og dit yndlingshold.

Når du først åbner NFL Teams addon, vil du blive præsenteret med en simpel alfabetisk liste over NFL-hold. Hvert af de 32 NFL-hold er præsenteret:

 • Arizona Cardinals
 • Atlanta Falcons
 • Baltimore Ravens
 • Buffalo Bills
 • Carolina Panthers
 • Chicago Bears
 • Cincinnati Bengals
 • Cleveland Browns
 • Dallas Cowboys
 • Denver Broncos
 • Detroit Lions
 • Green Bay Packers
 • Houston Texans
 • Indianapolis Colts
 • Jacksonville Jaguars
 • Kansas City Chiefs
 • Los Angeles Opladere
 • Los Angeles Rams
 • Miami Delfiner
 • Minnesota Vikings
 • New England Patriots
 • New Orleans Saints
 • New York Giants
 • New York Jets
 • Oakland Raiders
 • Philadelphia Eagles
 • Pittsburgh Steelers
 • San Francisco 49ers
 • Seattle Seahawks
 • Tampa Bay Buccaneers
 • Tennessee Titans
 • Washington rødskind

NFL Holds hovedmenu interface er lige så nemt at bruge som at rulle ned og klikke / tappe på dit yndlingshold. Som en officiel addon giver brugeroplevelsen et enkelt og polsk niveau, med hvert holdvalg med et højkvalitets bannerbillede.

Når du har lavet dit valg, vil Kodi vise en række indhold. Hvert holds tilbud er lidt anderledes (da indhold hentes direkte fra hvert holds hjemmeside), men du bliver ikke skuffet over dine muligheder, uanset hvem du har rod for. Du finder generelt ting som nyhedsrapporter, pressekonferencer, interviews med spillere og medarbejdere, noget spansktalende indhold og endda cheerleader indhold! Vælg og vælg fra denne liste, eller bare mashAlle videoer øverst på hver holdside for at se alle videoer fra hver kategori på én gang.

NFL Teams Kodi Addon Fordele og ulemper

Fordele

Dette er et smukt designet addon, som er pakket fuld af indhold, men stadig meget nemt at navigere rundt. Alt er tydeligt navngivet og opført i alfabetisk rækkefølge for at let søge. Når du har valgt hvilket hold du skal kigge på, er du blot et par klik væk fra at se alt det seneste indhold, de har indsendt på deres hjemmeside. Faktisk er det for mange brugere ofte lettere at finde nyt og interessant indhold på denne tilføjelse end på holdets hjemmeside. Alle de videoer, vi testede spillede med et enkelt klik, og som vi ville forvente med en officiel addon som dette, oplevede vi ingen problemer med brudte links eller buffering.

Ulemper

Der er ikke for mange ting at kritisere denne tilføjelse til. Nogle brugere kan blive skuffede over, at det ikke indeholder mere faktisk spilindhold. Men denne tilføjelse gør intet krav til at vise live-spil eller højdepunkter ud over, hvad hvert hold sætter op på deres hjemmeside. Fans af nogle hold kan få mere ud af denne addon end andre af samme grund. Nogle hold sider har snesevis af forskellige videoer og opdateres løbende, mens andre er lidt mere sparsomt befolket. Men det er ned til det enkelte holds hjemmeside i stedet for NFL Teams addon eller dets udviklere.

Konklusion

Hvis du er fan af nogen af ​​NFLs 32 hold, og sultne efter de seneste nyheder og spekulationer forud for den nye sæson, så er NFL Teams Kodi addon absolut en for dig. Den indeholder alle videoer, der er publiceret på NFL teams hjemmeside, hvilket betyder, at der er en bred vifte af eksklusivt indhold på tilbud, som er let at få adgang til og streame.

Mens NFL Teams addon er en officiel addon, er det alligevel tilrådeligt, at alle brugere skal være forbundet til et VPN, før de bruger det. I denne artikel har vi forklaret hvorfor samt anbefalet den bedste VPN-udbyder til jobbet. Og vi har også givet dig den fulde downdown på et af de bedste NFL-baserede Kodi addons på markedet i øjeblikket.

Er du fan af NFL? Hvad er dine tanker om NFL Teams Kodi addon? Har du nydt godt af det varierede udvalg af indhold, det tilbyder? Hvordan fandt du de tilgængelige videoer til dit hold? Brugte du IPVanish sammen med denne addon? Har du fundet det muligt for dig at se alt tilgængeligt indhold uden problemer? Vi glæder os altid over alle vores læsers tanker og meninger, så hvorfor ikke dele dine med os ved hjælp af kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer