loader
bg-category
Se japansk tv uden for Japan: Sådan er det med en VPN

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Overalt i verden elsker folk at se japansk tv. Uanset om du er interesseret i anime, j-dramaer, sport eller musik, har Japan et fantastisk udvalg på tv-indhold, som nyder international. Men hvis du ikke bor i Japan, er det ikke altid nemt at finde et sted at se japanske tv-kanaler online.

Problemet er, at mange hjemmesider, der giver mulighed for at streame japanske tv-shows kun arbejde i Japan. Hvis du forsøger at bruge disse websteder fra et andet sted i verden, får du en fejlmeddelelse. Der er dog en måde at se disse websteder på, selvom du ikke er i Japan ved at bruge en VPN. Læs videre for at lære mere om, hvordan du skal se japansk tv uden for Japan.

Hvor skal du spore japansk tv online

Der er en stor række japanske tv-shows og kanaler, med indhold, der dækker dramaer, nyheder, musik, sport, aktuelle begivenheder, reality-tv og meget mere. Nogle af de mest populære kanaler er NHK, der fokuserer på nyhedsindhold og andre kanaler som TV Asahi, TBS, TV Tokyo og Tokyo MX, som dækker underholdning, dramaer og aktuelle arrangementer. Der er også det populære Fuji tv-netværk, som har et stort antal både premium og almindelige kanaler, der dækker sport, drama, anime og live-tv.

Hvis du bor uden for Japan, kan du prøve at bruge en streaming-tjeneste som Streema for at se japansk indhold. Alternativt kan du bruge Netflix Japan til at se et stort udvalg af japansk eksklusivt indhold, herunder animer, som ikke er tilgængelige på Netflix i andre lande.

Hvis du får adgang til webstederne fra Japan, så kan du streame videoerne uden problemer, men hvis du får adgang til webstedet fra et andet land, får du en fejlmeddelelse, og du kan ikke afspille videoerne . Dette kaldes region låsning.

Hvordan virker regionlåsning?

Nøglen til begrænsninger for geografisk indhold eller regionlåsning er din IP-adresse. Dette er en unik række tal, der tildeles til din enhed, når du opretter forbindelse til et netværk. Indeholdt i denne streng af tal er kode, der identificerer, hvor i verden du er forbindelse fra. Fra disse oplysninger afgør streamingwebsites, om de vil tjene indhold til din enhed eller ej, baseret på regionale ophavsretlige begrænsninger.

Lad os se på et eksempel: Hvis du bor i Frankrig og forsøger at få adgang til American Netflix, vil din franske IP-adresse flagge hjemmesiden for at omdirigere dig til Netflix France i stedet. Hvorfor sker dette? Det har for det meste at gøre med ophavsret og licens. Netflix kan anse det for dyrt for at retfærdiggøre rettigheder til at streame franskspråkligt indhold i et engelsktalende land (eller omvendt).

Ge0-blokering er på ingen måde begrænset til Netflix, og er faktisk ansat af en bred vifte af tjenester, herunder Hulu, BBC iPlayer og Amazon Prime Video. Desværre er hjemmesider med streams af japansk tv ingen undtagelse.

Få rundt om regionlås med en VPN

Heldigvis er der en måde for brugerne at komme rundt om regionlås og se indhold fra hele verden, og det er at bruge et virtuelt privat netværk. En VPN er et softwareprogram, som du installerer på din enhed, og som krypterer alle de data, som din enhed sender via internettet.

De krypterede data sendes derefter til en server på et andet sted - i dette tilfælde i Japan - hvor dataene dekrypteres og videreføres til deres oprindelige destination. Det betyder, at når din VPN er tilsluttet, kan du bruge internettet som normalt, men med en nøgleforskel: Du får tildelt en IP-adresse, der svarer til serverens placering i stedet for din aktuelle placering, hvor du maskerer din sande IP-adresse.

Resultatet af alt dette er, at når du bruger en VPN til at oprette forbindelse til en server i Japan, får du en japansk IP-adresse. Så når du besøger et japansk tv-websted, vil det læse din trafik som kommer fra et sted i Japan og behandle dig som en lokal bruger. Denne metode giver dig mulighed for at se japansk tv samt at få adgang til japanske nyhedswebsteder, sociale medier og andre hjemmesider i Japan.

Andre grunde til at bruge en VPN

Udover at lade dig se japansk tv, er der flere sikkerhedsfordele ved at bruge et VPN, som du bør være opmærksom på:

  • Forbedre dit privatliv. Forhindre din internetudbyder eller din regering fra at spionere på dine internetaktiviteter eller læse dine meddelelser ved at kryptere dine data, så ingen kan læse den.
  • Beef op din sikkerhed. At sende ukrypterede data fra internettet sætter dig i fare for identitetstyveri, phishing, vishing og andre typer hacks og svindel. Kryptering af dine data forhindrer dårlige aktører i at få adgang til det.
  • Del filer sikkert. Hvis du deltager i fildeling, såsom at bruge torrents til at downloade film eller musik, er du i fare for at blive målrettet af retshåndhævelse. For at undgå at blive retsforfulgt eller ramt med bøde for krænkelse af ophavsret, skal du bruge en VPN til at kryptere din trafik og holde din hemmelige og private download nede.
  • Kom omkring censur eller hjemmeside blokke. Hvis der er nogle websteder, der er blokeret eller censureret i dit land, kan du nemt bruge en VPN til at få adgang til disse websteder. Ved at dirigere dine data via en server i et andet land kan du få adgang til blokerede websteder og bruge internettet mere frit.

Vores anbefalede VPN'er til at fjerne blokering af japansk tv

Ved at se alle fordelene ved et VPN ud over evnen til at se japansk tv fra hvor som helst i verden, er det klart, at en VPN er meget nyttig at have. Men nu skal du vælge den rigtige VPN-udbyder. Selvom du måske er fristet til at bruge en gratis VPN til at spare penge, er det ikke tilrådeligt, da gratis VPN-udbydere har en historie om at opføre sig uetisk og rent faktisk gøre dig mindre sikker ved at sælge dine data.

I stedet skal du vælge en velrenommeret, betalt VPN-udbyder, der opfylder alle nøglekravene til en VPN:

  1. Servere i Japan så du kan oprette forbindelse til en af ​​disse servere og få en japansk IP-adresse, som giver dig mulighed for at se japansk tv-indhold.
  2. Hurtige serverforbindelser så du kan streame videoer i high definition uden at blive bremset af din VPN og uden at opleve problemer med buffering eller langsom indlæsning.
  3. Fremragende sikkerhedsfunktioner at holde dine data sikre og private, som brugen af ​​stærk 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik.
  4. Støtte til mange forskellige operativsystemer så du kan bruge dit ene VPN-abonnement til samtidig at beskytte alle dine forskellige enheder.

Når vi tager alle disse faktorer i betragtning, er de VPN-udbydere, som vi anbefaler til internationale brugere, der ønsker at se japansk tv online:

1. ExpressVPN - bedste klasse

ExpressVPN er et enormt populært VPN med brugere af alle slags takket være dens kombination af hurtige forbindelser, fremragende sikkerhed og stor brugervenlighed. Med hensyn til servere dækker det massive netværk mere end 2000 noder i 94 lande, herunder to steder i Tokyo for at blokere japanske tv-websteder. Tilslutningerne er super hurtige, og tjener helt sikkert "ekspres" -navnet, så du har ingen problemer med buffering eller forsinkelse, når du streamer.

ExpressVPNs sikkerhedssuite omfatter stærk 256-bit kryptering for at holde dine data sikre og en ingen logningspolitik, så du kan være sikker på, at dine data aldrig bliver optaget eller delet med en tredjepart. Yderligere muligheder omfatter en IP-adresse checker, DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch. Brug af softwaren kunne ikke være nemmere, med dedikerede versioner tilgængelige på Windows, Mac OS, Linus, Android, iOS, spillekonsoller, smarte tv og endda browsere som Chrome, Firefox og Safari.

Læs vores fulde ExpressVPN-anmeldelse.

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2. NordVPN - De fleste funktioner

NordVPN tilbyder intet, hvis ikke muligheder. For at bevise, skal du kun se på deres servernetværk, hvilket forstærker konkurrencen med over 4900 servere i 62 lande. Inkluderet i disse tal er en række specialservere, der er optimeret til applikationer som løg over VPN, P2P, anti-DDoS, dobbelt VPN-kryptering og endda dedikeret IP. Der er endda en unik CyberSec-mulighed, som du kan skifte til for at filtrere ud annoncer og blokere skadelig software.

For brugere, der forsøger at se japansk tv i udlandet, tilbyder NordVPN robuste forbindelseshastigheder, der er dækket af uigennemtrængelig 256-bit AES-kryptering.Med branchens bedste no-logging-politik, behøver du aldrig at bekymre dig om at efterlade et spor af beviser for internetudbydere eller copyright troller til at afhente og sømme dig. NordVPN tilbyder disse funktioner og mere inden for en attraktiv brugergrænseflade med et interaktivt serverkort. Dedikeret software er tilgængelig på Windows, Mac OS, Linux, iOS, Chrome OS, Android eller Windows Phone.

Læs vores fulde NordVPN anmeldelse.

HUGE DEAL: Få 66% rabat på 2 års abonnement, kun $ 3,99 om måneden! Alle planer er støttet af en 30 dages pengene tilbage garanti.

3. CyberGhost - nemmest at bruge

Mens CyberGhost har en bred appel på VPN-markedet, er den især velegnet til førstegangsbrugere. I stedet for at bombardere dig med konfigurationsindstillinger spørger CyberGhost dig simpelthen om at fortælle det, hvad du vil gøre online. Dette kan omfatte "unblock streaming sites", "beskytte min WiFi-forbindelse" eller "browse anonymt". Når du har lavet dit valg, vil din VPN-software gøre resten, automatisk optimere indstillingerne til opgaven.

Denne enkelhed lytter til en robust kerne af sikkerhedsfunktioner, herunder 256-biters AES-kryptering i industrien, et massivt servernetværk på over 2800 stærke i 60 lande og en streng politik uden logføring. For brugere, der ønsker at se japansk tv, er det også nemt at manuelt oprette forbindelse til en af ​​de fire servere i Japan. Med dedikerede apps til rådighed for alle større platforme (herunder iOS, Android, Windows, Mac OS og så mange flere), vil du aldrig blive efterladt uden CyberGhosts fantastiske online beskyttelse.

Læs vores fulde CyberGhost review.

Få 77% rabat på CyberGhosts treårige plan for betalinger så lav som $ 2,75 per måned.

Konklusion

Hvis du vil se japansk tv online, hvad enten det er anime, musikvideoer, dramaer eller nyheder, så kan du komme ind i problemer, hvis du er baseret internationalt. Mange streaming sites for japansk indhold fungerer kun i Japan og giver fejlmeddelelser, hvis du forsøger at få adgang til dem fra et andet land.

Dette skyldes en proces, der kaldes regionlåsning, hvor websteder undersøger besøgendes IP-adresse for lokaliseringsoplysninger og tilpasser det indhold, det er synligt efter deres placering. Men der er en måde at omgå disse regionlås og se japansk tv overalt, og det er at bruge en VPN. En VPN fungerer ved at kryptere dine data og sende den via en server i Japan, så det ser ud som om du surfer fra Japan, selvom du faktisk er placeret andetsteds. Dette er en hurtig og nem måde for internationale brugere at se og nyde japansk tv fra hvor som helst.

Har du prøvet nogle af disse VPN'er? Og hvilken er din yndlings japanske tv-kanal? Fortæl os om det i kommentarerne nedenfor!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer