loader
bg-category
Sådan slukker du for denne dagsmind på Facebook

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Facebook har en funktion kaldet 'On this day', som grundlæggende viser dig minder fra samme dag fra tidligere år. Dette er for det meste en harmløs funktion, der minder dig om de gode tider, lader dig dele dem igen og giver dig en enkel måde at finde og revidere pinlige indlæg på daglig basis. Desværre kan det også grave op smertefulde minder og sætte dem øverst på din nyhedsfeed første ting om morgenen. Sådan kan du slukke 'On this day' erindringer på Facebook.

Der er to måder at slukke for smertefulde minder fra at surfe på Facebook. Du kan deaktivere funktionen On This Day helt eller helt, eller du kan selektivt fjerne minder om en bestemt person eller dato. Hvis de minder, der fortsætter med at opstå, ikke er relateret til en person, men til en begivenhed eller måske dit kæledyr, er din bedste fremgangsmåde at slukke for On This Day-minder.

Sluk "On This Day" Memories

På dit skrivebord, besøg Facebook og fra kolonnen til venstre, udvid Udforsk-sektionen. Se efter minder og klik på det.

På skærmen Memories vil du se to knapper øverst; Notifikationer og Indstillinger. Knappen Meddelelser giver dig mulighed for at slukke underretninger og i virkeligheden slukke for disse minder. Hvis du vil summere slukke dem, er det her, du skal gøre.

Hvis du vil selektivt filtrere bestemte personer eller bestemte datoer fra minder, skal du klikke på knappen Indstillinger.

Dette åbner en lille pop-up, der giver dig mulighed for at vælge bestemte personer for at udelukke fra minder, såvel som datoer. Du kan bruge enten en eller begge til at filtrere det, du ser i dine minder.

På Facebook apps, gå til hamburger fanen og tap Memories. På skærmen Memories skal du trykke på tandhjulsknappen øverst til højre.

Dette åbner en lille menu med to muligheder; Notifikationer og Indstillinger. Hvis du vil deaktivere hukommelsen helt, skal du gå til meddelelsesskærmen og slukke for dem. Hvis du vil udelukke bestemte personer og / eller datoer fra minder, skal du gå til Indstillinger og tilføje ekskluderingerne.

Det handler om det. Indstillingerne synkroniseres fra hjemmesiden til apps. Hvis du tilføjer undtagelser eller ændrer dine underretningsindstillinger for minder på Facebook-appen, gælder det for hjemmesiden og omvendt.

Hvis du ikke vil slukke minde fuldstændigt, men har nyere minder, som du ikke vil se igen, udelukker minder fra det foregående år, som normalt er højdepunktet i dit feed.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer