loader
bg-category
Bedste VPN til HBO Go og HBO Nu: Fjern Bloker HBO fra Udenfor USA

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

HBO er ansvarlig for nogle af de største tv-hits i det seneste årti, herunder Game of Thrones, The Wire, Band of Brothers, Curb Your Enthusiasm, og dusinvis mere. Få adgang til disse shows, da luften har været noget besværligt, især for cordcutters. HBO er en premium kabel abonnementskanal, der tilbyder sit indhold til eksisterende kunder med en ekstra månedlig afgift. Det er først for nylig, at virksomheden forgrenede sig til at tilbyde desktop og mobil adgang til indholdet via HBO Go og HBO Now.

HBO Go er designet til kabelabonnenter, der gerne vil se Game of Thrones og andre shows på deres fritid. HBO Nu tager det samme koncept og bryder sig fri for kabelabonnementer, der tilbyder hele HBO's dræberindhold på en frittstående, kun internettetpris. Begge tjenester leverer HD-kvalitetstrømme til brugere over hele verden. Begge har også glæde af den hurtighed og privatliv, som et virtuelt privat netværk kan tilbyde. Med en VPN på plads vil du kunne bryde igennem ISP-gasstrømningsindsatsen og streame videoer med total anonymitet. Ikke mere bekymrende over online overvågning eller internetudbydere, der sælger dine data, alt hvad du skal gøre er at få fat i nogle popcorn, log ind og start binge watching Game of Thrones.

Valg af det bedste VPN til HBO

Det er altid en udfordring at vælge de bedste abonnementstjenester for at levere dit indhold, især når privatlivets fred er et problem. Med en VPN skal du også overveje ting som hastighed, server netværk, logning politikker og meget mere. Vi har gjort processen nemmere for dig ved at give en liste over anbefalinger nedenfor. Vi har brugt følgende kriterier for at vælge disse VPN'er, så du får den hurtigste VPN til rådighed for at se HBO Go og HBO Nu med total fleksibilitet og privatliv.

 • Hastighed - Intet dræber din HBO oplevelse oplevelse som buffering skærme eller hakkete video. Ved at holde fast med pålidelige VPN-udbydere kan du få de hurtigste hastigheder og den bedste videokvalitet uden at ofre privatliv eller anonymitet.
 • Server netværk - Jo flere servere din VPN har, desto bedre er dine chancer for at finde en god forbindelse. Hvis du har flere servere, kan du også vælge nye virtuelle steder, bare hvis du skal have adgang til geo-begrænset indhold fra et andet land.
 • Båndbredde restriktioner - VPN sommetider sætter en grænse for, hvor meget du kan streame eller downloade i løbet af en måned. Dette kan give en skarp afslutning til din HBO-visning. VPN'erne under alle har ubegrænset båndbredde uden stød eller andre begrænsninger.
 • Logning politik - Din online privatliv afhænger af en VPNs logningspolitik. Logfiler kan bruges til at gemme alt fra de websteder, du har adgang til det indhold, du downloader. Disse oplysninger kan nogle gange gøre sig til tredjeparts hænder og ødelægge dit privatliv på et øjeblik. Alle vores udvalgte VPN'er har nulloggeringspolitikker for trafik for at holde dig sikker, mens du streamer.
 • Enhedskompatibilitet - HBOs apps er tilgængelige på iOS og Android. For at kunne bruge en VPN med dem, skal du installere software på samme enhed. Vores anbefalinger nedenfor indeholder apps til alle større desktop-, mobil- og tabletplatforme.

1. ExpressVPN: Den hurtigste VPN

ExpressVPN har infrastrukturen og softwaren til at gøre den til et af de hurtigste VPN'er på markedet. Tjenesten opererer et netværk af 145 servere i 94 forskellige lande, hver af dem leverer konsekvent hurtige testresultater og lave ventetider. Hvis du bor i et storbyområde og forbinder til en stor server, kan dine hastigheder maksimere ud på daglig basis. Hastighed er afgørende for at få de bedste kvalitetsstrømme fra HBO og HBO Go, hvilket gør ExpressVPN til et fremragende valg for filmfans.

EXCLUSIVE for AddictiveTips: Tilmeld dig et års service med ExpressVPNkun $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Udnyt også ExpressVPNs 30-dages "no questions asked" penge tilbage garanti for et hurtigt og sikkert risikofrie VPN.

ExpressVPNs hurtige servere kommer heller ikke på bekostning af privatlivets fred. Data, der sendes til og fra din enhed, er sikret med 256-bit AES-kryptering, understøttet af en streng nullogningspolitik på alle trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser og beskyttet lokalt af en automatisk dræningsafbryder og DNS-lækagebeskyttelse. Alle disse funktioner virker sammen for at sikre, at din identitet forbliver privat, mens du streamer film, downloader filer eller bare browse på nettet.

Flere funktioner fra ExpressVPN:

 • Nem at bruge apps, der er specialbygget til alle større operativsystemer og hardware, herunder stationære pc'er, tablets, laptops og smartphones.
 • Fremragende anonymitet funktioner til at bevare en åben og privat internetforbindelse, selv i censur-tunge lande som Kina og Tyrkiet.
 • Ingen begrænsninger for båndbredde, P2P-netværk downloads eller torrent trafik.
 • Konsekvent og pålidelig adgang til Netflix-strømme.
LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

2. IPVanish: Balanceret hastighed og sikkerhed

IPVanish nuller ind på de to funktioner, der betyder mest for internetbrugere og film streamers: hastighed og sikkerhed. Det er nemt at forblive skjult online med IPVanishs 256-biters AES-kryptering, nulloggeringspolitik på al trafik, og både kill-switch og DNS-lækagebeskyttelse på dens desktop-software. Du får også en ekstra grad af anonymitet takket være IPVanish-netværket på over 850 servere i 60 forskellige lande og 40.000 delte IP-adresser!

Sammen med sine sikkerhedsfunktioner leverer IPVanish også lynhurtige hastigheder for alt fra onlinefilm til store filnedlæsninger og web browsing. Det er især nyttigt for P2P-netværk og BitTorrent, sammen med alle former for Kodi eller HBO Go-strøm, du kan forestille dig. IPVanish har ingen begrænsninger på trafiktyper, tilbyder ubegrænset båndbredde og lader dig skifte servere så ofte som du vil. Uanset hvad du bruger internettet til, vil IPVanish holde din identitet og aktivitet sikker.

IPVanish indeholder også følgende funktioner:

 • Hurtige og sikre servere til glatte, uafbrudte HD-videoer og filmstrømme gennem Kodi.
 • Brugerdefinerede apps til alle større operativsystemer, herunder bærbare computere, smartphones og tablets.
 • Download film og tv-shows gennem BitTorrent med fuld privatliv og anonymitet.
EXCLUSIVE for Addictive Tips læsere:60% rabat, når du tilmelder dig et år af IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk syv-dages pengene tilbage garanti, der sikrer en risikofri prøve for din nye, private internetforbindelse.Besøg IPVanish »

3. NordVPN: Hurtige forbindelser til mange servere

NordVPNs stand-out-funktion er sit store netværk af servere. Nummeret ændrer sig konstant, men i skrivende stund sidder det på lidt over 1.070 servere i 61 forskellige lande. Det er flere servere end nogen anden VPN, og det er godt over dobbelt så stor som nogle af de bedste konkurrenter. Dette giver NordVPN en utrolig fleksibilitet, når det drejer sig om lynhurtige hastigheder og specielle funktioner. Vil du gribe filer fra et P2P netværk? NordVPN tilbyder dedikerede servere, der gør P2P-overførsler utrolig hurtige. Har du brug for ekstra kryptering eller øget anonymitet? Du finder også servere for det!

NordVPN sikrer alle dine streaming- og surfaktiviteter med 256-bit AES-kryptering understøttet af en altomfattende nullogningspolitik, der dækker alt fra trafik til tidsstempler, båndbreddelogger og endda IP-adresser. Brugerdefineret software giver ekstra sikkerhedsfunktioner som DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch, som begge hjælper med at låse din identitet, så du forbliver sikker og anonym online.

Flere af NordVPNs bedste funktioner:

 • Enkeltopgave servere, der tilbyder unikke funktioner som dobbelt kryptering, løg routing og DDoS beskyttelse.
 • Privat adgang til internettet, selv i lande som Kina, Rusland og Tyrkiet.
 • Pålidelig streamingadgang til Netflix, selv når andre VPN'er er blokeret.
 • Letvægtsapps til Windows, Mac, Linux, Android, IOS og meget mere.
DEL: Tilmeld dig en toårig kontrakt med NordVPN og få en utrolig 66% rabat, kun $ 3,99 om måneden! Hver plan er støttet af NordVPNs 30-dages pengene tilbage garanti, så der er ingen risiko for at prøve det ud.Besøg NordVPN »

4. VyprVPN

VyprVPN har flere unikke løsninger på problemet med privatlivets fred, hvoraf den mest bemærkelsesværdige er Chameleon-protokollen. Chameleon tager prækrypterede data, der forlader din enhed og indpakker de identificerende metadata med et ekstra lag kryptering, der dækker spor af dets indhold. Dette er en praktisk måde at besejre dyb pakkeinspektion på, som ofte anvendes af internetudbydere til gasforbindelser samt censur-tunge regeringer på steder som Kina, Tyrkiet og Rusland.

Chameleon alene giver dig en utrolig mængde frihed og alsidighed, men VyprVPN stopper ikke der. Virksomheden ejer og driver hele sit netværk af servere, over 700 i 70 forskellige lande. Det kan lyde som en lille funktion, men det er overraskende sjældent på VPN-markedet. VyprVPN kan holde tredjeparter helt ude af billedet ved at håndtere al hardware vedligeholdelse og software opgraderinger, så ingen udenfor øjne kan manipulere med dine data. Dette styrkes af VyprVPNs fremragende nullogningspolitik mod både DNS-anmodninger og trafik, hvilket skaber det perfekte miljø for en sikker og privat online oplevelse.

VyprVPN indeholder også følgende funktioner:

 • Brugerdefineret software til en bred vifte af enheder, herunder Windows, Mac, Linux, Android og iOS-smartphones.
 • Kraftfulde privatlivets funktioner til den bedste VPN-adgang i Kina og Mellemøsten.
 • Ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på P2P-trafik eller torrent downloads.
Tilmeld dig med VyprVPN i dag og få 50% rabat på din første måneds service. Du kan også drage fordel af gratis tre-dages prøveperiode at teste VPN ud før du tilmelder dig!Besøg VyprVPN »

Sådan fjerner du HBO nu fra uden for USA

Mens HBOs mobilapps og internetabonnementstjenester er fantastiske, er der en stor begrænsning, der holder millioner af kunder væk: regional tilgængelighed. I øjeblikket tilbyder HBO nu kun indhold til abonnenter i USA og Canada. Hvis du bor andre steder i verden, skal du købe HBO via et kabelfirma og bruge HBO Go-appen i stedet. Dette kan blive dyrt, og det er bestemt ikke praktisk. Det er her, VPN'er kommer i spil.

En VPN giver dig mulighed for at ændre din virtuelle placering med blot et par klik. For at få adgang til HBO Nu skal du bare vælge en server i USA eller Canada, tilmelde dig en konto, downloade appen og starte streaming. Du skal bruge VPN-softwaren installeret på samme enhed som HBO Now, og det skal være aktivt for at se dine yndlingsprogrammer, men det er ekstremt små priser at betale for alt, hvad HBO nu har at tilbyde.

Det er værd at bemærke, at HBO har truet med at fjerne ikke-amerikanske / kanadiske abonnenter fra sin tjeneste i fortiden. Nogle brugere har haft deres konti afsluttet, mens andre blev efterladt uberørte. Der er ingen garanti for, at du vil være i stand til at holde konsekvent adgang til HBO nu fra uden for USA, men for nu fungerer VPN-metoden fint for de fleste.

Se HBO uden et kabelabonnement

HBO Nu er det ikke den eneste måde at se HBO uden at tilmelde sig et dyrt kabel-tv abonnement. Cordcutters verden rundt nyder alle HBOs hit shows gennem en række tjenester, herunder allerede eksisterende som Hulu, Roku og Sling TV. Som en ekstra bonus er mange af disse metoder venligere for VPN-brugere uden for USA og Canada, hvilket gør det lettere og sikrere at få adgang til HBO-indhold uden at bekymre sig om at miste dit abonnement.

 • HBO på Sling TV - Sling TV er en onlinetjeneste, der har til formål at gentage tv-kanaloplevelsen uden alt det besvær HBO begyndte for nylig at tilbyde abonnementer gennem Sling til samme pris som HBO Now. Du kan downloade Sling TVs app på en række forskellige enheder, herunder Apple TV, Android TV-boksæt og Roku, og derefter abonnere fra Sling.
 • HBO på Hulu - Hulus tv- og filmoptioner er vokset dramatisk gennem årene. De begyndte for nylig at tilbyde premiumkanalabonnementer som add-ons til hovedtjenesten, herunder HBO. Alt du skal gøre er at tilmelde dig gennem Hulu, og du er klar til at streame.
 • HBO på Roku - Roku tilbyder indbyggede abonnementer til HBO via HBO Now appen. Du skal blot navigere gennem Channel Store, installere appen, og følg instruktionerne på skærmen for at starte din prøveperiode.
 • HBO med Chromecast - HBO Nu opdateret sin app for at understøtte indholdsstreaming via Chromecast, hvilket gør det nemt at vise indhold fra din smartphone eller tablet på et tv. Download HBO Now-appen til din Android- eller iOS-enhed, sørg for, at din Chromecast er klar til at modtage og derefter cast til dit fjernsyn.
 • HBO på DIRECTV NU - Hvis du bruger DIRECTV NU, en anden tv-lignende abonnementstjeneste, kan du tilføje HBO til så lidt som $ 5 om måneden.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer