loader
bg-category
Bedste VPN'er til at spille online poker i udlandet: 5 VPN'er, der beskytter privatlivets fred for pokerspillere

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Online privatlivets fred har fået en enorm opmærksomhed i de seneste år. Casual web surfere og seriøse internet fanatikere både tager stærke foranstaltninger for at sikre deres identitet og holde deres browsing vaner skjult fra snooping tredjeparter. Verden af ​​online poker er altid under ekstra kontrol. Med så mange mistænkelige øjne ser din vej, når du spiller online poker, især hvis du forsøger at spille i udlandet, er det en god ide at beskytte dig selv med et sikkert og pålideligt VPN-netværk (Virtual Private Network).

Hvad er de bedste VPN'er til at spille online poker i udlandet?

 1. Abonner på en af ​​VPN'erne i denne vejledning.

Hvis du bor eller arbejder i Tyskland anbefaler vi stærkt ExpressVPN (spar 49% her), men du finder også fire mere VPN-tjenester af verdensklasse det vil fungere godt.

 1. Download og installer VPNs klient software.
 2. Tilslut til en VPN efter eget valg.
 3. Nu kan du nyde uhindret adgang til websteder med en stærk kryptering.

Bemærk om VPN og Playing Online Poker

VPN'er er nyttige værktøjer, der tilføjer en måling af online privatlivets fred, anonymitet og placeringsvariationer til dine onlineaktiviteter. De undskylder dig dog ikke fra lokale love. Hvert land har regler for online poker og onlinespil. Hver stat i USA har også sit eget sæt regler. Selvom du er i stand til at krydse grænser og statslinjer gennem virtuelle midler, er du stadig bundet af lovene i din nuværende placering.

Virtuelle private netværk bruges bedst til at holde din identitet maskeret fra andre spillere, internetudbydere og endda hackere. De er også perfekte til at få adgang til spil i udlandet. Husk altid, at hvis det er ulovligt at spille online poker i din nuværende placering, er det stadig ved at bruge loven at bruge en VPN til at omgå denne begrænsning. Husk på det, når du laver noget på internettet med din VPN, ikke bare at spille poker. Vær altid sikker, og følg altid de lokale love.

Evaluering af det bedste VPN til Play Online Poker

Når du leder efter en VPN, der skal bruges, mens du spiller poker online, skal en ting være øverst på din liste: privatliv. Og ikke bare den normale mængde privatliv, heller ikke. Du vil have en VPN, der tager sit privatlivspolitik alvorligt. Tillid er en vigtig faktor i dette, da der kun er få garantier for, at en VPN-tjeneste ikke samler og sælger brugerdata i hemmelighed. Af denne grund bør du begrænse din potentielle VPN-pool til kun de mest pålidelige og respekterede tjenester på markedet.

Vi har gjort processen enklere for dig ved at give en håndfuld VPN-anbefalinger nedenfor. Alle har været i forretning i årevis og er betroet af titusindvis af kunder om måneden. Vi har brugt følgende kriterier for at rangordne dem, så du vil blive garanteret den smidigste og sikreste VPN-oplevelse muligt.

 • Logning politik - Privatlivets fred begynder og slutter med en VPNs logningspolitik. Data, der sendes via VPNs netværk, kan katalogiseres og opbevares, ligesom enhver internetudbyder. Disse logs kan falde i de forkerte hænder eller endda blive solgt til tredjepart. For at sikre, at dine aktiviteter forbliver sikre, skal du kun bruge VPN'er, der har en streng nulloggeringspolitik mod trafik. Noget andet og dit privatliv er i fare
 • Jurisdiktion - Nært knyttet til en VPNs logningspolitik kan virksomhedens jurisdiktion have stor indflydelse på dit privatliv. Hvis en VPN er registreret i et land, der deltager i overvågning eller deler data med andre regeringer, kan de blive tvunget til at holde logfiler i hemmelighed og vende disse oplysninger uden at informere kunderne. En stærk privatlivspolitik kan ødelægges af dårlige jurisdiktionsvalg, så søg altid efter virksomheder baseret i lande, der fremmer individuelle friheder, ikke statslige kontrol
 • Betalingsmetoder - Hvordan du betaler for en VPN kan gøre eller ødelægge din online anonymitet. Ved hjælp af et kreditkort eller en PayPal-konto forbinder din identitet med VPN'en, hvilket gør det muligt at spore aktiviteten tilbage til dig. For at være så sikker som muligt skal du gå med VPN'er, der tillader krypteringsvaluta betalinger som bitcoin
 • Enhedskompatibilitet - Online poker er hovedsagelig en browserbaseret oplevelse, men der er smartphone-apps, der også lader dig spille via internettet. For at sikre dig, at du er sikker, uanset hvordan du spiller, skal du vælge et VPN, der tilbyder brugerdefineret software på så mange platforme som muligt
 • Hastighed - VPN'er er i gennemsnit lidt langsommere end standard internetforbindelser. VPN'er af højeste kvalitet har udviklet løsninger til denne begrænsning og kan give fremragende downloadhastigheder uden at ofre privatlivets fred
 • Trafikbegrænsninger - Nogle VPN'er blokerer P2P-netværk, torrent-trafik og andre typer forbindelser. Hold dit internet åbent og gratis ved at vælge VPN'er, der aldrig overvåger eller begrænser deres trafik

1. ExpressVPN

ExpressVPN rammer en fantastisk balance mellem feature-rich og nem at bruge. Servicens brugerdefinerede apps til alle moderne desktops, laptops, tablets og smartphones indeholder alt hvad du behøver for hurtig adgang til de hurtigste forbindelser. Med blot et par vandhaner kan du ændre servere, udføre hastigheds- og latentest, eller konfigurere din app for bedre beskyttelse. Softwaren omfatter også DNS ​​lækage beskyttelse samt en automatisk kill switch, begge funktioner, der sikrer, at din rigtige identitet og placering forbliver sikker uanset hvad. Dette understøttes af 256-bit AES-kryptering sammen med en streng nullogningspolitik på al trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser.

Hastighed er absolut ExpressVPNs mest troværdige funktion. Virksomheden driver et netværk af 145 servere i 94 forskellige lande. Det er en mindre samling end nogle VPN'er, men hurtighedstestresultaterne rammer konsekvent højere end konkurrencen, især hvis du bor i et storbyområde. Hvis du har en Windows-, Mac- eller Android-enhed, kan du endda tjekke hastigheds- og latensscores inde i appen, hvilket gør det nemt at få fat i den hurtigste forbindelse.

Flere funktioner fra ExpressVPN:

 • Fremragende anonymitet funktioner til at bevare en åben og privat internetforbindelse, selv i censur-tunge lande som Kina og Tyrkiet
 • Accepterer bitcoin betalinger via BitPay for nemme og anonyme abonnementer
 • Ingen begrænsninger for båndbredde, P2P-netværk downloads eller torrent trafik
 • Konsekvent og pålidelig adgang til Netflix-strømme
LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

2. IPVanish

IPVanish ved en eller to ting om at forblive usynlig online, selv når man spiller poker eller gambling over internettet. VPN-tjenesten leverer solid 256-bit AES-kryptering, en nullogningspolitik på al trafik, en automatisk kill-switch og DNS-lækagebeskyttelse til stationære brugere. Disse funktioner har adgang til et af de største netværk i VPN-industrien, en imponerende 850 servere i 60 forskellige lande. Disse noder har også over 40.000 fælles IP-adresser mellem dem, hvilket gør online anonymitet endnu nemmere at opnå.

Uanset hvad du bruger internettet til, vil IPVanish holde din identitet og aktivitet sikker. Ud over ovenstående privatlivsfunktioner leverer denne udbyder utrolig hurtige forbindelseshastigheder, ubegrænset båndbredde og ingen filtype eller trafikrestriktioner af nogen art. Du kan også betale med bitcoins for et ekstra lag af anonymitet!

IPVanish funktioner et overblik:

 • Sikre servere med hurtige forbindelseshastigheder til utrolig HD-videostreaming gennem Kodi
 • Letvægts brugerdefineret software til Windows, Mac, Linux, IOS og Android enheder
 • Download film og tv-shows gennem BitTorrent med fuld anonymitet
LÆSERHANDLING:60% rabat når du tilmelder dig et år af IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk 7-dages pengebeløbsgaranti, hvilket sikrer en risikofri prøve for din nye, private internetforbindelse.Besøg IPVanish »

3. NordVPN

NordVPN er et af de mest veletablerede VPN'er i virksomheden. Virksomheden har eksisteret i årevis og samler en loyal efterfølger af kunder, der sætter pris på serviceens stellære downloadhastigheder og diversificeret netværk af noder. Med NordVPN får du adgang til en svimlende 1.081 servere i 61 forskellige lande, et nummer der hele tiden stiger. Dette sikrer, at du altid har den hurtigste forbindelse med den laveste latenstid muligt, uanset hvor du forbinder fra. NordVPN bakker disse servere op med ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på P2P eller torrent-trafik.

Privatliv er også NordVPNs stærke drag. Alle dine streaming-, surfing- og online-spilaktiviteter sikres med 256-bit AES-kryptering og understøttes af en nullogningspolitik, der dækker alt fra trafik til tidsstempler, båndbreddelogger og endda IP-adresser. Brugerdefineret software giver også adgang til DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch for at holde dig sikker selv i tilfælde af en afbrydelse. Og endelig tillader NordVPN alle planer om at blive købt og fornyet med bitcoin gennem BitPay for ekstra anonymitet.

Flere af NordVPNs bedste funktioner:

 • Specialiserede servere, der tilbyder unikke funktioner som hurtigere P2P downloads, dobbelt kryptering, løg routing og DDoS beskyttelse.
 • Privat adgang til internettet, selv i lande som Kina, Rusland og Tyrkiet.
 • Pålidelige streaming Netflix streams, selv når andre VPN'er er blokeret.
 • Letvægtsapps til Windows, Mac, Linux, Android, IOS og meget mere.
Kæmpe rabat:Tilmeld dig en toårig kontrakt med NordVPN og få en utrolig 66% rabat, kun $ 3,99 om måneden! Hver plan er støttet af NordVPNs 30-dages pengene tilbage garanti, så der er ingen risiko for at prøve det.Besøg NordVPN »

4. VyprVPN

Når privatlivets fred er din højeste prioritet, er VyprVPN sandsynligvis tjenesten for dig. Den mest bemærkelsesværdige funktion er, at VyprVPN ejer og driver hele sit netværk af servere, over 700 i 70 forskellige lande. Ikke alene er dette et imponerende antal steder at vælge imellem, men det sikrer også, at dine data aldrig nås af eksterne parter. VyprVPN bakker op med en fremragende nulloggeringspolitik mod DNS-anmodninger samt trafik, så dine oplysninger er sikre på flere fronter.

En anden fantastisk funktion, der tilbydes af VyprVPN, er Chameleon-protokollen. Chameleon tager krypterede pakker med information og scrambles deres metadata i et nyt krypteringslag, hvilket gør det næsten umuligt at bestemme kilden eller destinationen. Dette hjælper med at besejre dyb pakkeinspektion, som almindeligvis implementeres af internetudbydere til VPN-forbindelser, samt regeringer, der censurerer deres internet (Kina, Tyrkiet, Rusland osv.). Med Chameleon på plads kan du revne internettet og gennemse med fuldstændig privatliv og anonymitet.

VyprVPN indeholder også følgende:

 • Anonym og privat surfing og online spil i lande rundt om i verden
 • Fremragende tilpassede apps til Windows, Mac, Linux, Android og iOS smartphones
 • Ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på P2P-trafik eller torrent downloads
Prøv gratis: Tilmeld dig med VyprVPN i dag og få 50% rabat på din første måned for service. Du kan også tage fordel af den gratis tre-dages prøveperiode at teste VPN ud før du tilmelder dig!Besøg VyprVPN »

5. PureVPN

PureVPN er en etableret, pålidelig og privat VPN-tjeneste, men den tilbyder også en lang række andre funktioner, der hjælper det med at adskille sig fra konkurrencen.Desktop-versionerne af PureVPNs brugerdefinerede software har en indbygget ad-blocker, webfiltreringsindstillinger, malware-beskyttelse, lige anti-virus-scannere, alt sammen med krypteringsforanstaltningerne fra VPN. PureVPN ønsker at gøre det så nemt som muligt at være sikkert online, hvilket er perfekt til hyppige pokerspillere eller rejsende i udlandet.

Beskyttelse af personlige oplysninger, der tilbydes af PureVPN, starter med 256-bit AES-kryptering og en streng nullogningspolitik på al trafik. Din identitet og rigtige placering holdes sikkert gennem DNS lækagebeskyttelse samt en automatisk kill switch. Og når det kommer tid til at vælge en server, kan PureVPN vælge fra over 750 i 141 lande, som alle ejes og drives af samme firma!

PureVPNs bedste funktioner et overblik:

 • Avancerede funktioner omfatter antivirusbeskyttelse, webfiltre og anti-phishing-foranstaltninger
 • Brugerdefinerede apps til Windows, Mac, Linux, Android, iOS og endda Chromebooks
 • Ingen begrænsning på torrent eller P2P-trafik og fuldstændig ubegrænset båndbredde
 • Ubegrænset server skifte og fem samtidige forbindelser
BILLIGT FORHANDLING: Tilslutte PureVPN i dag at drage fordel af en fantastisk 73% rabat på en 2-årig plan, kun $ 2,95 per måned! Du kan endda prøve det uden risiko med virksomhedens syv-dages pengene tilbage garanti.Besøg PureVPN »

Tips til at forblive anonym online

Verden af ​​online poker kan være et skræmmende sted. Tusindvis af websteder og spil er blevet skabt af svindlere til at lokke nye spillere ind og tage deres penge. Dette kan være lige så ligetil som at kopiere dine betalingsoplysninger og stjæle penge fra din konto, eller det kan være så underligt som at skumme lidt penge ud af dine gevinster eller opsætte rigge spil. Uanset hvad du kan snuble i nogle alvorlige problemer, når du spiller poker online. Ud over at bruge en VPN, følg nedenstående tips for at være sikker.

 • Begræns dine aktiviteter til populære websteder - Nogle gange ser det ud til, at der er så mange online poker sites som der er folk ivrige efter at spille. Ikke alle er legitime, dog. Hold dig til kendte hjemmesider (se nedenfor) og undgå endda lidt mistænkelige links eller steder
 • Undgå gratis VPN'er - Gratis VPN-tjenester hævder at tilbyde hurtige hastigheder og stærke privatliv, men virkeligheden er de ikke leverer. Faktisk er mange gratis VPN'er blevet fanget indsamling og salg af brugeroplysninger. Hvis du skal spille online poker, skal du investere i en god, betalt service
 • Betal for dit VPN med bitcoins - Ved at bruge et kreditkort eller en PayPal-konto til at betale for din VPN opretter du et papirspor. Hvis du vil øge din anonymitet, skal du betale med en cryptocurrency

Hvor kan man spille online poker

Med din pålidelige VPN aktiv og kører i baggrunden kan du nu gå ud og starte med at spille poker, selv i udlandet. Nedenfor er blot et par af de tusindvis af pokersider på internettet. De har et godt omdømme og har eksisteret i årevis, hvilket gør dem til nogle af de bedste steder at gå, når du skal komme i en hurtig hånd eller to.

 • Winning Poker Network - Et veletableret online poker netværk, der har været i drift i over 15 år. Dets flagskibssted er America's Cardroom, selv om der er andre skind, der giver dig mulighed for at spille gennem samme netværk med en anden stil. Se efter "Powered by WPN" -logoen nederst på en side for at sikre dig, at du er på et registreret websted. Tilgængelig i de fleste amerikanske stater.
 • Tænding - Pokernettet med den største spillerpool i USA Beboere i alle amerikanske stater undtagen New York, New Jersey, Nevada, Delaware og Maryland kan bruge Ignition's site til onlinespil, og nye spillere får en stor velkomstbonus til at spille deres første hånd .
 • Poker Stars - I erhvervslivet i næsten to årtier henvender Poker Stars til internationale kortfans uden for USA. Netværket forbyder netop VPN-brug, hvis du bor i USA og indstiller din virtuelle placering uden for landet, men for alle andre, der søger en fremragende online poker spil, poker stjerner er stedet at gå.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer