loader
bg-category
Hvad er DNS Hijacking, Forklaret: Sådan stopper DNS Hijacking?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Internettet er en kompliceret maskine med utallige arbejdsdele. Servere foretager dataanmodninger, værter og klienter kommunikerer frem og tilbage, internetudbydere koordinerer trafik, og i sidste ende kommer det hele sammen til at vise en webside i din browser. Domænenavne servere (DNS) udgør en anden teknologi, der sidder inde i internets dybere arbejde. Når DNS gør sit job, vil du aldrig vide, at det eksisterer. Men hvis det ikke gør det, kan du ikke engang indlæse et websted. Endnu værre kan et DNS kapningsangreb leve dig til at give væk dine private oplysninger, og du vil ikke engang indse det.

Sådan virker DNS

Når du striper det ned til det grundlæggende, er internettet i det væsentlige grupper af computere, der sender meddelelser frem og tilbage til hinanden. Du foretager en anmodning om, at et websted skal vises i din browser, din computer relæerer denne anmodning via en tjenesteudbyder, og ISP'en sender den til fjernbetjeninger for at opfylde anmodningen, og stien er omvendt. Vi kommunikerer ved hjælp af ord og sætninger, men computere er delvise til tal. Fordi disse to verdener ikke altid er kompatible, hjælper DNS-servere med at broere kløften.

Domænenavne servere sidder mellem dig og internettet og fungerer som en oversætter til webadresser. Vi kan lide at bruge bogstaver til vores domænenavne, såsom addictivetips.com eller google.com. Det er lettere for computere at gemme og hente disse oplysninger som tal, dog. Skriv addictivetips.com i en browserbjælke, og din computer sender din forespørgsel til din internetudbyder. Internetudbyderen bruger sine DNS-servere til at opsøge navnehenvisningen i en massiv database og derefter oversætte den indtastede webadresse til en IP-adresse. Det hele sker i en brøkdel af et sekund, men hvis DNS ikke eksisterede, ville internettet slanke sig.

DNS Hijacking: Internetudbydere og Hackere

DNS-servere er det første kontaktpunkt mellem dine enheder og internettet. De relæer alt, hvad du anmoder om og regnes for at være hurtig og præcis. Det er utroligt almindeligt for hackere og internetudbydere at misbruge dette system ved at ændre opkaldsadresserne for bestemte websteder. Du kan skrive facebook.com i din browser, men hvis DNS-tabellerne er rigget af en kaprer, vil du ikke blive videresendt til den faktiske facebook.com.

Den mest almindelige type DNS-kapring opstår, når en person får adgang til din computer via en virus eller malware. Disse programmer kan ændre standard DNS-servere på din enhed til en falsk tjeneste, omdirigere hver webadresse til et andet websted. Data snoopers kan også sidde på samme Wi-Fi-netværk som dig og opfange anmodninger, som de er lavet. Offentlige hotspots i områder, der besættes af turister, er en af ​​de vigtigste stalking grunde til disse datatyve, hvorfor du bør tage ekstra forholdsregler for at holde dine enheder sikre, når de rejser.

Nogle almindelige DNS kapningsangreb omfatter:

 • Phishing-svindel, hvor målwebstedet erstattes med et helt andet websted, der ser ud og virker som originalen.
 • Data skrabning websteder, der efterligner bank eller online shopping sites og forsøger at få login oplysninger.
 • Såkaldt "blød" kapring, hvor en internetudbyder omdirigerer trafik for at få annonceindtægter. Disse kan være uskyldige omdirigeringer i tilfælde af fejlagtige webadresser, eller de kan være ondsindede.
 • DNS spoofing af regeringer til censurering af data ved at blokere eller omdirigere DNS-anmodninger.
 • Pharming-indsatsen, der erstatter fælles websteder med websteder, der er omfattet af reklamer.

Farerne ved DNS-kapring er indlysende, men årsagen til at de er så magtfulde er, at brugerne sjældent er klar over, at de er blevet omdirigeret. Falske hjemmesider kan perfekt afspejle udseendet af din ønskede destination, og inden du ved det, har du givet din Amazon-adgangskode til en hacker. Heldigvis er der nogle yderst effektive foranstaltninger, du kan tage for at forhindre DNS-kapring af alle typer.

Stop DNS Hijacking med en VPN

En overraskende kraftfuld metode til at stoppe DNS-kapringforsøg er at bruge et pålideligt og pålideligt virtuelt privat netværk. VPN-tjenester er i gang med at gøre onlineverdenen sikker og sikker for alle brugere. De arbejder ved at oprette en privat tunnel mellem din enhed og internettet, krypterer al trafik, der efterlader computeren, så den ikke kan læses af nysgerrige øjne. Disse data sendes til VPNs netværk af servere på dine vegne, hvilket også hjælper med at holde din identitet anonym.

VPN-udbydere bruger deres egne DNS-servere til at oprette en portal til internettet, hvilket tager stedet for din lokale internetudbyder DNS. VPN'er investeres aktivt i at opretholde hurtige, nøjagtige DNS-opslag, som i sig selv reducerer kapacitetsforsøg. Så længe du bruger en velansat VPN-tjeneste, er du mindre tilbøjelige til at opleve et DNS-kapringforsøg end uden VPN.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken VPN der er bedst for at være sikker online, har vi gjort processen lidt lettere for dig. Nedenfor er de øverste kriterier, vi bruger til at evaluere vores anbefalede VPN-tjenester. Hver enkelt sikrer, at du får en hurtig, privat og sikker VPN-oplevelse uden noget besvær.

 • Logning politik - Kernen i et godt VPN hviler på dets logningspolitik. Al din trafik passerer gennem deres servere, og hvis disse oplysninger bevares i en logfil, kan tredjeparter få adgang til det. Hvis der ikke findes logfiler, kan dine data ikke tages.
 • Software tilgængelighed - Hvis du ikke kan køre VPN'ens software på din enhed, vil den ikke være i stand til at udnytte krypteringen og pålidelige DNS-servere. De bedste VPN-udbydere har tilpassede løsninger til alle moderne enheder, herunder tabletter og smartphones.
 • Hastighed - Kryptering overhead kan reducere VPN'ens hastighed betydeligt, hvilket forårsager både afmatning og forsinkelse. De bedste udbydere har effektive løsninger, der holder dine downloads hurtigt og uafbrudt.
 • Server netværk - Flere servere betyder flere muligheder, når det kommer til at vælge en virtuel placering. Du kan også finde low-lag-servere, når du har brug for dem.
 • Fil- og trafikrestriktioner - Nogle VPN'er er kendt for at blokere P2P-netværk og torrents samt begrænse båndbreddebrug. Hvis du vil have helt gratis og ubegrænset adgang til internettet, har du brug for en VPN, der ikke overvåger din trafik på nogen måde, form eller form.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er et af de nemmeste at bruge VPN'er på markedet. Alle brugerdefinerede software, der tilbydes af virksomheden, er bygget op omkring bekvemmelighed, hvilket giver dig de værktøjer, du har brug for til at styre din VPN-forbindelse uden at skulle navigere gennem et ton menu skærmbilleder. Dette er især praktisk, når du begynder at bruge ExpressVPNs massive netværk af 145 servere i 94 forskellige lande. Har du brug for en hurtigere server i Europa? Du har masser af valg, og skift er blot et par vandhaner væk.

Privatliv er også højt på ExpressVPNs prioriteringsliste. All trafik er beskyttet af hård 256-bit AES-kryptering og en no-exceptions-nul trafik logning politik, som begge arbejder for at holde dine data ulæselige og utilgængelige til nysgerrige øjne. Der er også no-fuss DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch på flere versioner af sin software, så din placering og identitet forbliver sikre og sikre.

Flere af ExpressVPNs bedste funktioner:

 • Konsekvent adgang til Netflix-strømme, selv om mange VPN'er er aktivt blokeret af tjenesten.
 • Indbyggede hastighedstest for at sikre, at du altid kan finde den hurtigste forbindelse.
 • Ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på P2P eller torrent-trafik.
LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

2. IPVanish

Har du brug for at blive skjult online? IPVanish har de værktøjer, du har brug for. Virksomheden fokuserer på utrolige privatlivs- og sikkerhedsfunktioner, mens de leverer lynhastige hastigheder rundt om i verden. Det starter med et netværk på over 850 servere i 60 forskellige lande, en af ​​de største på VPN-markedet. Det er nok sort, at du altid finder den placering og tilslutningskvalitet du har brug for, uanset hvor du bor. Du får også adgang til IPVanishs 40.000 delte IP-adresser for ekstra anonymitet.

På privatlivssiden af ​​ting bruger IPVanish stærk 256-bit AES-kryptering på alle overførsler, der understøtter det med nul trafiklogfiler, DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Disse funktioner er perfekte til at holde din placering skjult online, og de giver også nem løftestang til at bryde igennem firewalls og få adgang til censureret indhold.

Andre fremragende funktioner fra IPVanish:

 • Download torrents med fuld privatlivets fred og anonymitet, så du er sikker fra ISP's advarselsmeddelelser og meddelelser om ophavsretskrænkelser.
 • Smart designet og lette apps til alle større operativsystemer, smartphones og mobile enheder.
 • Hurtige og sikre servere giver mulighed for utrolige HD-videostrømme gennem Kodi.
EXCLUSIVE for Addictive Tips læsere: Få en utrolig 60% rabat, når du tilmelder dig et år af IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en 7-dages pengebeløbsgaranti, der sikrer en risikofri prøve for din nye, private internetforbindelse.Besøg IPVanish »

3. NordVPN

Interesseret i et af de hurtigste VPN'er på markedet? Sæt NordVPN øverst på din liste.Virksomheden driver et netværk af over 1.000 servere i 60 forskellige lande, den største i branchen. Antallet vokser også ugentligt, da NordVPN hele tiden arbejder for at udvide og forbedre sine tilbud til kunder over hele verden. Disse servere leverer fantastiske hastigheder med næsten nul latens, hvilket sikrer, at du altid har den rette forbindelse på det rigtige sted, uanset hvor du rejser.

En unik fordel ved at have så mange servere er, at NordVPN kan tilbyde specialiserede tjenester på udvalgte noder. Har du brug for ekstra sikkerhed for følsomme opgaver? Opret forbindelse til en dobbeltkrypteringsserver til beskyttelse af 2048 bit. Har du brug for tilføjet anonymitet eller beskyttelse mod DDoS-angreb under spil? NordVPN har også servere til det! Alle disse funktioner er tilgængelige med alle NordVPN-planer; alt hvad du skal gøre er at skifte til den rigtige server, og du er god at gå.

Flere af NordVPNs bedste funktioner:

 • En helt privat forbindelse, der leverer pålidelig adgang, selv i censurområder, som f.eks. Kina, Rusland og Mellemøsten.
 • Grundig nullogningspolitik omfatter trafik, tidsstempler, båndbredde og IP-adresselogfiler.
 • Et af de få VPN'er, der opretholder pålidelig adgang til Netflix.
Tilmeld dig en 2-årig kontrakt med NordVPN og få en utrolig 66% rabat, kun $ 3,99 om måneden! Hver plan er støttet af NordVPNs 30-dages pengene tilbage garanti, så der er absolut ingen risiko for at prøve det ud.Besøg NordVPN »

4. VyprVPN

VyprVPN har utrolige personlige oplysninger, der går ud over standard VPN-indsats. Den mest unikke er deres Chameleon-teknologi, en protokol, der hjælper med at besejre dyb pakkeinspektion (DPI) ved at indpakke metadata i et ekstra sikkerhedsniveau. Dette giver dig mulighed for at modvirke ISP-spærringsindsats og bryde igennem firewalls på steder som Kina, Tyrkiet og Mellemøsten. Din online frihed og privatliv er stærkere end nogensinde med VyprVPN på plads, og du behøver ikke engang at løfte en finger for at få det til at ske.

Et andet fantastisk træk ved VyprVPN-oplevelsen er, at virksomheden ejer og driver hele sit netværk af servere, over 700 i 70 forskellige lande. Dette holder tredjeparter helt ude af billedet, så denne udbyder selv kan håndtere alle opgraderinger, vedligeholdelse, hardware og software tilpassninger. Hvis du vil sikre dig, at dine oplysninger forbliver sikre, uanset hvad, er VyprVPN absolut et valg for dig.

VyprVPN indeholder også følgende funktioner:

 • Støtte til en bred vifte af operativsystemer, herunder desktops, Android og iOS-smartphones.
 • Ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på P2P-trafik eller torrent downloads.
 • Stærk nullogningspolitik, der dækker både trafik og DNS-anmodning logfiler.
Tilmeld dig hos VyprVPN i dag og få 50% rabat på din første måned for service. Du kan også drage fordel af gratis tre dages prøve for at teste VPN ud før du tilmelder dig!Besøg VyprVPN »

5. PureVPN

PureVPN har nogle af de bedste DNS-kapacitetsbeskyttelsesfunktioner i enhver VPN-tjeneste. De sædvanlige fordele ved et virtuelt privat netværk er der, herunder et netværk på over 750 servere i 141 lande, 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og nul trafiklogfiler. PureVPN tilbyder også et indbygget antivirusprogram, web- og indholdsfiltrering, en annonceblokerer og utrolig pålidelig beskyttelse mod malware, botnets og spyware. Det er en alt-i-en sikkerhedssuite til total online privatliv og sikkerhed, hvilket gør det til et af de bedste VPN'er for at forhindre DNS-kapring.

PureVPNs funktioner er et overblik:

 • Fremragende tilpassede apps til moderne operativsystemer, herunder smartphones, tablets, pc'er og meget mere.
 • Selvstændigt netværk af servere for øget privatliv og sikkerhed.
 • Ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på P2P eller torrent-trafik.
Tilmeld dig PureVPN i dag for at tage fordel af en fantastisk 73% rabat på en 2-årig plan, kun $ 2,95 per måned! Du kan endda prøve det uden risiko med virksomhedens syv-dages pengene tilbage garanti.Besøg PureVPN »

Stop DNS Hijacking med en tredjeparts DNS

Brug af en VPN giver dig automatisk adgang til et nyt sæt DNS-servere. Du kan også manuelt ændre hvilke DNS-servere din enhed har adgang til, og skifte dem fra din lokale tjenesteudbyder til en betroet tredjepart. Dette kan medvirke til at skabe et hurtigere og mere sikkert online-miljø for hele dit hjemmenetværk, samt give dig mulighed for at beskytte brugerne mod uhensigtsmæssigt indhold.

Der er to grundlæggende typer af tredjeparts DNS-tjenester: betalt og gratis. Betaltjenester leverer mange ekstra funktioner, såsom konfigurerbare webfiltre og aggressiv phishing og pharming beskyttelse. Gratis tjenester kan blive ramt eller savner, og leverer ofte utroligt pålidelige DNS-resultater, men lejlighedsvis falder med dårlig service. Vælg din alternative DNS grundigt, da de ender med at være i kontrol med hele din internetoplevelse.

 • Vi har valgt et par fremragende gratis og betalte tredjeparts DNS-tjenester, som du kan bruge til at beskytte mod DNS-hijacking og phishing-svindel. Hvis du har brug for hjælp til at foretage disse ændringer, kan du se vores fulde vejledning om, hvordan du ændrer dine DNS-indstillinger.
 • OpenNIC Project - En åben og demokratisk alternativ DNS-udbyder, der er helt gratis at bruge. Fortrolighedspersonale fortæller løbende OpenNIC som deres foretrukne DNS-tjeneste. Du kan endda bidrage til projektet ved at være vært for din egen node!
 • OpenDNS - En populær alternativ DNS-leverandør med både gratis og betalte tjenester. Den grundlæggende pakke tilbyder sikker og pålidelig DNS-serveradgang, som standardfiltrerer phishing- og pharming-websites. Den betalte version leverer kraftfulde filtreringsfunktioner, der hjælper dig med at beskytte dine børn mod skadeligt indhold.
 • Google Public DNS - Googles gratis DNS-tjeneste, der er åben for offentligheden at bruge. De lover ekstremt hurtige hastigheder og præcise look-ups, alle med to nemme at huske adresser.
 • Norton ConnectSafe - En betalt DNS-tjeneste, der drives af den digitale sikkerhedsgigant Norton. Tilbyder flere forskellige planer rettet mod sikkerhed og sikkerhed, med flere muligheder for webfiltrering, der kan være nyttige for forældre.

Brug Antivirus Software til at beskytte mod DNS Hijacking

En fælles metode til både DNS-kapringlevering er at placere et skjult stykke malware på målets computer og bruge det til at ændre standard DNS-serverinformationen. Denne type malware går ofte uopdaget, da virusforfattere designer dem til at være subtile, men de kan forårsage massive data lækager, hvis de ikke opdages og udryddes.

Det bedste forsvar mod denne type malware er at undgå mistænkelige websites. Det er selvfølgelig ikke 100% effektivt, så sørg for at bruge et godt anti-virus program, uanset hvilket operativsystem du kører. De fleste enhedsproducenter indeholder grundlæggende software til beskyttelse af malware uden for boksen. Windows Defender er et godt eksempel på dette. Hvis du har brug for nogle forslag, skal du tjekke vores anbefalede antivirusprogrammer til iOS. Hold disse programmer aktivt overvåget til enhver tid, og glem ikke at lejlighedsvis køre en scanning, bare hvis noget glider af.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer