Bedste VPN'er til freelancere og fjernbetjeninger i 2018

Indholdsfortegnelse:

Bedste VPN'er til freelancere og fjernbetjeninger i 2018
Bedste VPN'er til freelancere og fjernbetjeninger i 2018
Anonim

Med hurtige internetforbindelser til rådighed på steder overalt i verden og jobbet bliver mere og mere online, tager flere og flere mennesker fjernarbejde. Telekommutering på kontoret bliver normen i en lang række industrier og job. Hertil kommer, at i den nye konjunktur økonomi arbejder mange mennesker som freelancere, tager en blanding af klienter og styrer deres egne tidsplaner og arbejdsbyrder.

Både fjernbetjening og freelancing giver arbejdstagere friheden til at arbejde på nye måder, ofte med arbejde fra en ny placering. Når du kan Skype alle dine møder og indsende alt dit arbejde via e-mail, hvorfor ikke arbejde fra en anden placering? Det kunne rejse til et nyt land eller blot trykke et stykke arbejde mens du besøger familiemedlemmer i din hjemby.

Image
Image

I begge tilfælde har både frilansere og fjernbetjente arbejdere brug for et par værktøjer i deres digitale arsenal til at håndtere de problemer, der opstår, når de arbejder online. I dag skal vi snakke om, hvorfor fjernarbejdere og frilansere måske vil have et VPN, så anbefaler vi bedste VPN'er til freelancere og fjernbetjeninger.

Hvorfor det er svært at få adgang til indhold fra udlandet

Her er et fælles problem, når du arbejder fjernt: du ankommer til et nyt land, du finder en cafe med internetforbindelse, du går ned på arbejde og derefter katastrofe: Du kan ikke få adgang til vigtige filer eller websteder. Problemet er, at nogle websteder bruger geolocation til at spore, hvor brugere besøger fra, og derefter begrænse besøgendes adgang til indhold baseret på deres placering.

For eksempel kan en ny kilde kun være tilgængelig i sit lokale område og ikke tilgængelig fra udlandet. Eller der kan være et sprogproblem, som når du besøger et velkendt websted, men indholdet præsenteres i det lokale sprog, hvor du er baseret - ikke det sprog du taler. I begge disse tilfælde ser du en anden version af webstedet end du normalt ville have hjemme, fordi du er i en anden placering. Dette er det samme problem, som du finder, hvis du forsøger at bruge en streaming-tjeneste som Hulu eller Netflix. Det indhold, du kan se hjemme, er muligvis ikke tilgængelig, når du er i udlandet.

Denne proces kaldes regionlåsning, og det betyder, at websteder kun giver dig adgang til bestemt indhold, når du besøger dem fra en bestemt geografisk placering. Dette kan medføre mange problemer for fjernarbejdere, der rejser eller får adgang til deres arbejdsmaterialer fra en ny placering. Heldigvis er det muligt at omgå disse regionlås og få adgang til dine filer og indhold som sædvanligt ved brug af en VPN.

Image
Image

Brug af et VPN til at komme rundt om regionlås

Så hvordan fungerer denne region låseproces? Normalt vil du, når du bruger en ukrypteret internetforbindelse, få tildelt en IP-adresse af din internetudbyder, og denne IP-adresse kan spores til et bestemt sted. Dette skyldes, at række IP-adresser er tildelt til hvert land, så når du besøger ethvert websted, kan webstedet læse din IP og se, hvor du besøger fra. Når du rejser til udlandet og forsøger at få adgang til et websted med regionlåsning, ser webstedet, at du er i, siger Italien, snarere end USA, og begrænser det, du kan se.

Men en VPN kan hjælpe med dette ved at give dig en ny IP-adresse. En VPN virker ved at kryptere alle de data, der forlader din enhed og rejser over internettet. Du vælger en server til at oprette forbindelse til i det land du ønsker, og dine krypterede data sendes til den pågældende server for at blive dekrypteret og sendt på vej til dets oprindelige destination. Dette betyder, at fordi dataene ikke er krypteret på serveren, er du tildelt en IP, der svarer til placeringen af serveren, ikke placeringen af din enhed. Så selvom du er i Italien, kan du oprette forbindelse til en server i USA - så når du besøger websteder, vil de vise dig den amerikanske version. Sådan kan du komme rundt om regionens låse fra ethvert land og til et hvilket som helst land.

En VPN-tjeneste giver dig adgang til et netværk af servere over hele verden, så du kan vælge hvilken som helst server for at oprette forbindelse til og browse som om du var i det pågældende land. Det betyder, at fjernarbejdere eller frilansere kan være i udlandet og oprette forbindelse til en server i deres hjemland, og derefter bruge internettet til at få adgang til de websteder, de har brug for som om de var hjemme. De kan endda se deres streaming-tjenester som Netflix eller Hulu, som om de også var hjemme.

Andre grunde til at bruge en VPN

En VPN kan bringe flere fordele til fjernarbejdere end bare bekvemmeligheden ved at komme rundt om regionens låse. Der er også vigtige sikkerheds- og privatlivsydelser, som du bør overveje:

Image
Image
  • Beskyt dig mod hackere på offentlig wifi. En populær måde at arbejde på er at finde et offentligt wifi-netværk på en cafe eller lufthavn, og for eksempel at bruge denne forbindelse til arbejde. Det kan imidlertid være farligt at oprette forbindelse til et offentligt netværk uden beskyttelse. Når du sender data på tværs af et netværk, kan andre brugere muligvis opsnappe disse data. Det betyder, at hackere på offentlige wifi-netværk kunne stjæle dine personlige oplysninger og bruge dem til identitetstyveri, eller de kunne spionere på dine private arbejdsdokumenter. Du kan beskytte dig selv mod denne risiko ved at bruge en VPN, når du opretter forbindelse til et offentligt netværk. VPN'ens kryptering betyder, at dine data er pakket sammen og låst sikkert væk, så ingen andre på netværket kan læse den eller aflytte den.
  • Bevar dit privatliv. Når du bruger en usikker internetforbindelse, er det nemt for internetudbyderen at spore præcis, hvilke websteder du har besøgt og endda se data, du har sendt via internettet. Udover at være en invasion af dit privatliv, hvis dit arbejde er følsomt, kan det være et stort problem. For at stoppe din internetudbyder, kan regeringen eller andre tredjeparter fra at kunne spore din internetbrug bruge en VPN til at kryptere dine data, som forhindrer andre i at kunne aflytte den.
  • Download filer sikkert. Hvis du skal downloade filer eller besøge websteder, der ikke er fuldt lovlige, skal du være forsigtig - især når du rejser. Sørg for, at du ikke kommer i problemer for at downloade eller streame noget, som du ikke bør ved at bruge en VPN til at kryptere din trafik og skjule dine downloadaktiviteter.

Hvordan skal eksterne medarbejdere vælge en VPN?

Med alle disse fordele er det klart, at fjernbetjeninger og frilansere vil få gavn af et VPN. Udover at hjælpe dem med at holde deres professionelle arbejde sikkert, vil en VPN også forbedre deres personlige oplysninger. Men hvordan skal du gå om at vælge en VPN, og hvilke faktorer er vigtigst i det valg? Nedenfor vil vi anbefale vores top VPN'er til eksterne medarbejdere og freelancere, som baseret på de faktorer, vi finder mest afgørende:

  • Stærk kryptering. For at en VPN skal holde dig sikker, har du brug for den bedste kryptering, som er praktisk taget umulig at knække. Vi anbefaler industriel standard 256-bit kryptering som det passer.
  • Hurtige forbindelser. En dårlig VPN kan sænke din internetforbindelse, hvilket gør arbejde til en smerte og er en unødvendig besvær at håndtere. Vi identificerede VPN'er, der er så hurtige, at du ikke engang vil se, at de er der.
  • En ingen logningspolitik. For fred i sindet når det gælder privatlivets fred, ser vi efter VPN-udbydere, der ikke har logger over deres brugers data, så du kan være sikker på, at dine aktiviteter ikke registreres.
  • Støtte til forskellige operativsystemer. Du vil være i stand til at beskytte alle dine enheder med et enkelt VPN-abonnement, så vi søger udbydere med software, der understøtter flere forskellige platforme.
  • Ingen båndbreddebegrænsninger eller trafikbegrænsninger. Mange gratis VPN'er har båndbreddehætter eller begrænsninger på de typer trafik, der er tilladt over netværket, hvilket ikke er godt, når du vil arbejde frit. Vi identificerer velrenommerede, betalte VPN-tjenester, der ikke har nogen båndbreddegrænser og ingen trafikbegrænsninger, så du kan gennemse frit.

Når vi kiggede på alle disse faktorer, er her de VPN'er, som vi anbefaler:

1. ExpressVPN

Image
Image

En af de mest populære VPN'er blandt strømbrugere og internetprofessorer er ExpressVPN. Takket være sine super hurtige forbindelser og exceptionel pålidelighed rundt om i verden, er denne service ide for hyppige rejsende. Med et servernetværk på mere end 1000 servere på 145 forskellige steder i 94 lande har du intet problem med at finde en server, og du vil også have fordel af fremragende sikkerhed med stærk 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik for at beskytte din privatliv. Softwaren har nyttige avancerede funktioner som en hastighedstest og en DNS-lækage og er tilgængelig til Windows, Mac OS, Android, IOS, Linux og meget mere.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

2. IPVanish

Image
Image

Når du vil have en VPN, der er hurtig over alt andet, så har du brug for det IPVanish. Med lynkoblingshastigheder og et netværk af 950 servere i 60 forskellige lande kan du altid finde en server i det land, du har brug for, og ved at det bliver super hurtigt. Tjenesten giver god sikkerhed med stærk 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik, så du kan gennemse med ro i sindet. Softwaren har praktiske funktioner som en kill-switch, automatisk genopkobling, lækagebeskyttelse for IPv6 og DNS, periodisk IP-adresseændring og manuelt konfigurerbar DNS, er tilgængelig til Windows, Mac OS, Android, Linux, Windows Phone og iOS.

Vi har en eksklusiv aftale på IPVanish Tjenester til Addictive Tips-læsere: a 60% rabat på den årlige plan, der bringer prisen ned til kun $ 4,87 per måned. Der er også en 7 dages penge tilbage garanti så du kan købe i tillid.

Besøg IPVanish »

3. NordVPN

Image
Image

For dem der er bekymret primært med sikkerhed og vil være helt sikker på, at ingen kan få adgang til deres data, så NordVPN er et top valg. Denne service har mere end 1000 servere i over 60 forskellige lande for nem adgang til indhold fra andre steder i verden. Men den bedste funktion er den ekstraordinære sikkerhed. Ud over stærk 256-bit kryptering og den nej logningspolitik, du ville forvente, er der også en særlig dobbeltkrypteringsfunktion, hvor dine data krypteres ikke en gang, men to gange. Dataene sendes gennem et ekstra lag kryptering for den bedst mulige sikkerhed. Softwaren har en kortgrænseflade, der gør den fantastisk til rejsende, og den er tilgængelig til Windows, Mac OS, Linux, iOS, Chrome OS, Android, iOS og Windows Phone samt browserudvidelser til Firefox og Chrome.

Få en enorm 66% rabat på de to årige special af NordVPN, til en samlet pris på kun 3,99 USD pr. måned, med en 30 dages penge tilbage garanti.

Besøg NordVPN »

4. VyprVPN

Image
Image

En anden god mulighed for rejsende, især dem, der bruger tid i Kina, er VyprVPN. Den berygtede Great Firewall i Kina begrænser alvorligt, hvilke websteder og indhold der er tilgængelige fra Kina, og den kinesiske regering forsøger at nedbryde VPN-brug ved at tilføje VPN-beskyttelse til deres netværk. Det betyder, at mange VPN'er ikke fungerer i Kina - men VyprVPN gør det.

Dette skyldes, såvel som god sikkerhed med 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik, har tjenesten en speciel funktion kaldet Chameleon-protokollen. Denne protokol krypterer ikke kun dine data, men også dine metadata (som indeholder oplysninger om datapakkernes oprindelse og destination). VPN-detektion forsøgte at sammenligne oprindelsen af dataene med den oprindelse, der er angivet i metadataene, og afviser dem, der ikke stemmer overens. Derfor virker de fleste VPN'er ikke på sådanne netværk. Men fordi Chameleon-protokollen også krypterer metadataene, findes der ingen fejlparametre og derfor virker VyprVPN.

Dette gør det til det bedste valg for fjernarbejdere, der skal rejse til eller gennem Kina. Tjenesten har et netværk på mere end 700 servere i 70 forskellige lande, og softwaren er tilgængelig til Windows, Mac, Android og iOS.

Udnytte 50% rabat på din første måned med VyprVPN, ud over a tre dages gratis prøveperiode.

Besøg VyprVPN »

5. PureVPN

Image
Image

Endelig omfatter en indstilling ikke kun en VPN, men også en samlet sikkerhedsløsning: PureVPN. VPN-delen af tjenesten har fremragende sikkerhed med stærk 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik. Netværket af servere indeholder mere end 750 servere i 140 forskellige lande, og forbindelseshastighederne er gode.

Men i tillæg til VPN er der også andre funktioner, der kan holde dig trygge, f.eks. Anti-virus og anti-malware-beskyttelse, et anti-spamfilter til din e-mail-indbakke, appfiltrering, DDoS-beskyttelse, en kill-switch, mulighed for en dedikeret IP, og en NAT firewall. Softwaren kan installeres på Windows, Mac OS, Android, iOS og Android TV-enheder, plus browserudvidelser er tilgængelige for Chrome og Firefox browsere.

For at spare penge på PureVPN kan du drage fordel af en 73% rabat på den toårige plan, til en samlet pris af $ 2,95 per måned, med en 7 dages penge tilbage garanti.

Besøg PureVPN »

Konklusion

Frilansere og fjernbetjente arbejdstagere drager fordel af en fleksibel arbejdsplan, som betyder, at de kan rejse og arbejde på mange steder uden for det traditionelle kontor. Det kræver imidlertid også fjernbetjening af visse sikkerhedsproblemer - fra hackernes potentiale, der stjæler dine data, mens du bruger den offentlige wifi i en kaffebar til vanskeligheden ved at få adgang til indhold, der er begrænset i det land, du aktuelt befinder dig i. En VPN kan hjælpe med at forbedre begge disse problemer og forbedre din generelle online sikkerhed og privatliv på samme tid. Ethvert af de fem VPN'er, som vi har anbefalet, ville være et godt valg for freelancere eller fjernbetjeninger til at hjælpe dig med at gøre dit bedste arbejde.

Hvis du har erfaring med fjernarbejde, hvilke sikkerhedsforanstaltninger har du taget? Har du brugt en VPN eller var der en anden metode, du vil dele? Lad os vide om det i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.