Bedste VPN til Live IPTV i 2018: Vores Top 4 Providers

Indholdsfortegnelse:

Bedste VPN til Live IPTV i 2018: Vores Top 4 Providers
Bedste VPN til Live IPTV i 2018: Vores Top 4 Providers
Anonim

At se live IPTV er en af de primære anvendelser af Kodi. Desværre er mange kilder til levende IPTV-indhold, der er tilgængelige på Kodi, geoblokeret. Det betyder, at de kun kan fås fra bestemte steder. Enhver adgang fra andre steder vil blive blokeret. En VPN kan hjælpe dig med at omgå disse begrænsninger ved at forfalske din placering. I dag ser vi på det bedste VPN til live IPTV, og vi afslører vores top fire.

Vi starter vores diskussion med nogle baggrundsoplysninger om Virtual Private Networks, deres fordele i almindelighed og de særlige fordele ved streaming live IPTV. Derefter vil vi efter at have diskuteret de vigtigste funktioner, der skal overvejes, når vi køber et VPN, afsløre vores top fire VPN-udbydere til streaming live IPTV.
Vi starter vores diskussion med nogle baggrundsoplysninger om Virtual Private Networks, deres fordele i almindelighed og de særlige fordele ved streaming live IPTV. Derefter vil vi efter at have diskuteret de vigtigste funktioner, der skal overvejes, når vi køber et VPN, afsløre vores top fire VPN-udbydere til streaming live IPTV.

Få ord om virtuelle private netværk

Et virtuelt privat netværk eller VPN giver brugerne privatliv og sikkerhed, mens de bruger internettet. De krypterer alle transmitterede eller modtagne data ved hjælp af stærke algoritmer, der gør det praktisk talt uudpakkeligt. De kaldes virtuelle, fordi de etablerer en virtuel tunnel mellem den beskyttede enhed og en fjern VPN-server. Alle data ind eller ud af den beskyttede enhed krypteres, før de tvinges gennem tunnelen. I den fjerne ende dekrypteres data og sendes ud på internettet. Krypteringen er sådan, at kun VPN-serveren kan dekryptere data fra klienten og omvendt. Men hvis det data dekrypteres og derefter sendes på internettet er den fjerne ende af tunnelen, hvordan er det sikkert? Dette er et fælles spørgsmål, som vi vil forsøge at svare på. Du får øget privatliv, fordi selvom dataene ikke krypteres mellem den fjerne ende af tunnelen og dens destination, er den stadig uopdagelig for dig eller dit udstyr. Når dataene udløber tunnelen, ses det som stammer fra VPN-serveren, ikke fra din computer.

Men vigtigst er det, at en person (internetudbydere, offentlige myndigheder eller ondsindede brugere) forsøger at opfange din trafik og spionere på dig, skal gøre det ved din ende. Når du bruger en VPN, er denne del af kommunikationen krypteret, så enhver aflytning og undersøgelse af din trafik vil kun se uafkodelige data mellem dig og en VPN-server. De ville ikke vide, hvor du skal hen, eller hvad du laver.

Nogle vigtige funktioner i virtuelle private netværk

For at kunne vælge de bedste VPN-udbydere skal vi identificere nogle udvælgelseskriterier. Der er mange forskellige egenskaber ved Virtual Private Networks og VPN-udbydere. Nogle er vigtigere end andre. Her er et overblik over, hvad vi mener at være de vigtigste funktioner i Virtual Private Networks

Ydeevne og stabilitet:Ligesom det eller ej, vil ved hjælp af en VPN tilføje nogle netværksomkostninger, der kan bremse kommunikationen. For at minimere dette har du brug for hurtige VPN-servere. Du vil også have tjenesten til rådighed, når du har brug for det. Til det har du brug for en pålidelig leverandør, en med fremragende oppetid.

Placering og antal servere:Hovedårsagen til, at du bruger en VPN med IPTV, er at omgå geografiske begrænsninger. Så du har brug for en VPN-udbyder, der tilbyder servere i mange lande. I hvert fald alle de lande, hvis indhold du vil se. Du vil også have en udbyder med mange servere i hvert land. Servere har ikke ubegrænset kapacitet, og når de bliver for travle, kan de sænke,

Sterke krypteringsparametre: Denne parameter er vigtig, når du gør noget, der kræver privatlivets fred. Det er det, der gør dine data næsten umulige at knække og vil stoppe din internetudbyder fra at snoope på dig. Jo højere kryptering, jo sværere dine data er at knække. Accepter ikke noget under 128 bit, men 256 bit eller mere er bedre.

Tilgængelig software til din platform: Vi kører ikke altid Kodi på en Windows-computer. Mange Kodi set-top-bokse kører Android eller Android TV. Du skal vælge en VPN-udbyder, der har klientsoftware til alle de platforme, du har til hensigt at bruge.

Tilvejebringelse til samtidige tilslutninger: Vi har ofte flere enheder, som alle har brug for beskyttelse. Ideelt set ønsker vi en enkelt VPN-konto for at beskytte alle vores enheder. Nogle udbydere tillader kun en enkelt forbindelse, mens andre måske tillader op til fem.

Streng politik uden logning: Dette er en af de vigtigste funktioner, når det gælder beskyttelse af dit privatliv. Selv hvis din VPN-udbyder blev hacket eller blev tvunget til at afsløre oplysninger om dig eller dine onlineaktiviteter, ville du blive beskyttet, hvis de ikke havde nogen.

Den bedste VPN til Live IPTV - vores top fire

Efter at have søgt på markedet og testet mange VPN-udbydere, har vi fået de bedste fire VPN til Live IPTV. De fleste af dem opfylder alle cour kriterier og dem der ikke har andre interessante funktioner, der gav det en plads på vores liste.

1. ExpressVPN

Image
Image

ExpressVPN er kendt for sine stærke krypteringsprotokoller, den hurtige hastighed af sine servere og det store verdensomspændende servernetværk på over 1.500 servere fordelt på 94 lande. Uanset hvad du vil se og hvorfra er der chancer for, at der er en server i det rigtige land.

Som de fleste andre udbydere bruger ExpressVPN OpenVPN-protokollen med 256-bit AES og perfekt fremadhilsen som standard. Det bruger 4,096 bit DHE-RSA nøgler, der er beskyttet af en SHA-512 algoritme.

Hvad angår logningspolitikken, er deres kun en delvis logfiltreringspolitik. De eneste data, de beholder, er de servere, brugerne forbinder til, og de datoer, de gør. Dit privatliv ser ud til at være forholdsvis godt beskyttet. Deres netværkslås-funktion vil blokere al internettrafik, hvis forbindelsen nogensinde falder.

Med et ExpressVPN abonnement kan du forbinde en VPN fra tre enheder samtidigt. Der er desktop-klienter til Windows, MacOS og Linux samt en Android-app. Du kan også installere VPN-softwaren på en router. Mens de ikke tilbyder forudkonfigurerede routere som nogle andre udbydere gør, giver de detaljerede instruktioner om, hvordan man konfigurerer det på over et dusin modeller af routere fra forskellige producenter

LÆSERHANDLING: Få 49% rabat (3 måneder gratis på ExpressVPNs årlige plan).

2. NordVPN

Image
Image

NordVPN tilbyder en ægte no-logging-politik sammen med trafikkryptering via 256-bit AES og 2.048-bit DH-nøgler. En anden funktion, de har som standard, er DNS lækage beskyttelse. Ikke alle udbydere har det selv. Et NordVPN abonnement giver dig mulighed for at bruge deres service fra seks enheder, den højeste blandt vores top 4 udbydere.

I modsætning til andre udbydere tillader brugerne at vælge servere baseret på brugsindstillinger som torrent, anti-DDoS eller video streaming. De har 1191 servere fordelt på 61 lande. Det er mange servere. De har klienter til Windows, MacOS og Android. Selvom de ikke har en dedikeret Linux-klient, giver de detaljerede instruktioner om, hvordan man opretter deres service på Linux. Hvis du vil beskytte hele dit hus, tilbyder de også fire forskellige modeller af forudkonfigurerede routere gennem et partnerskab med Flashrouters

*** Tilmeld dig en treårs kontrakt med NordVPN og få en utrolig 66% rabat, kun $ 3,99 om måneden! Hver plan er støttet af NordVPNs 30-dages pengene tilbage garanti, så der er ingen risiko for at prøve det.

3. IPVanish

IPVanish primære funktion er en hurtig service, der understreger både sikkerhed og privatliv. De har en fuld no-logging politik og opbevarer ingen data om deres brugere. Selv deres medarbejdere ville ikke kunne se, hvad du laver.
IPVanish primære funktion er en hurtig service, der understreger både sikkerhed og privatliv. De har en fuld no-logging politik og opbevarer ingen data om deres brugere. Selv deres medarbejdere ville ikke kunne se, hvad du laver.

Som standard bruger IPVanish OpenVPN-protokollen med 256-bit kryptering. De har SHA512-godkendelse og DHE-RSA 2.048-bit nøgleudveksling med perfekt fremadgående hemmeligholdelse. Med sådanne parametre kan du være sikker på, at tidligere aktivitet forbliver utilgængelig, selv i den usandsynlige hændelse, at kontoen blev kompromitteret. IPVanish har også et, hvad de kalder en "kill switch", der vil afbryde forbindelsen til netværket, hvis VPN'en afbrydes uventet.

Med over 850 servere spredt over 60 lande er chancen det land du har brug for hos IPVanish. Et abonnement tillader op til fem enheder at forbinde samtidig; mest på vores liste. De har klientsoftware til Windows og Macintosh-computere, og de indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan de konfigureres på Linux. De har også en temmelig god Android klientapp. I lighed med ExpressVPN indeholder IPVanish detaljerede instruktioner for de fleste kendte routermærker, og de har også partnerskaber med tre leverandører, der tilbyder routere med forudinstalleret IPVanish VPN-software.

EKSKLUSIV: Få 60% rabat, når du tilmelder dig den årlige pakke med IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk syv-dages pengene tilbage garanti, der sikrer en risikofri prøve for din nye, private internetforbindelse.

4. VyprVPN

Image
Image

VyprVPN er kendt for sine stærke krypteringsprotokoller, som siges at være de bedste i branchen. De tilbyder 24/7 online kundesupport, en gratis 3-dages prøveversion, og et stort servernetværk på ca. 700 servere spredes over hele verden. Det kan ikke være så mange servere som andre udbydere på vores liste, men det er mere end nok i de fleste situationer.

Den største ulempe ved VyprVPN er, at de ikke har en nullogningspolitik. Faktisk er det en af VPN-udbyderne med den mest logning. Fra hvad de siger gemmer de "brugerens kilde-IP-adresse, den VyprVPN-IP-adresse, brugeren bruger, forbindelsesstart og stoptid og det samlede antal bytes, der bruges." Men de siger også, at dataene bevares kun i 30 dage og bruges hovedsagelig til at forbedre tjenesten. De registrerer også ganske vist ikke detaljer om brugeraktivitet.

VyperVPN krypterer data ved hjælp af OpenVPN-protokollen med 256-bit AES-kryptering, 2.048-bit RSA-nøgler uden perfekt fremadhilsen og SHA256-godkendelse. En internet kill switch er inkluderet.

Dit VyprVPN Pro-abonnement giver dig samtidig adgang fra op til tre enheder. De har klientprogrammer til Windows, MacOS og Android. De giver også detaljerede Linux konfigurations instruktioner. VyprVPN tilbyder en router-app, der installerer over Tomato OS, et brugerdefineret operativsystem, der kører på flere routere fra større producenter. De giver nogle instruktioner, men detaljeringsniveauet synes at være noget begrænset.

*** Tilmeld dig med VyprVPN i dag og få 50% rabat på din første måned for service. Du kan også drage fordel af den gratis tre-dages prøveperiode for at teste VPN-ud før du tilmelder dig!

Fordele ved at bruge en VPN

Der er flere fordele ved at bruge en VPN ud over øget privatliv og sikkerhed. Bypasseringsbegrænsninger pålagt af udbydere, akademiske institutioner eller arbejdspladser er en af de primære grunde til, at folk bruger dem. Mere interessant, når man taler om IPTV, Adgang til indhold, der er begrænset til bestemte geografiske placeringer, er en anden populær brug for en VPN. Omgåelse af landets begrænsninger for adgang til internettet er også en af de mest almindelige anvendelser af Virtual Private Networks.

Sikkerhed og privatliv

Den primære fordel ved at bruge et virtuelt privat netværk er stigningen i privatlivets fred og sikkerhed. En VPN tilbyder et meget stærkt krypteringsniveau, der typisk gør dine data næsten umulige at knække. Du kan frit indtaste adgangskoder, indtaste kreditkortnumre, gøre din online bank eller få adgang til et hvilket som helst følsomt websted uden bekymringer. Beskyttet af en VPN, vil enhver dårligt intet person ikke kunne se noget, du laver og stjæle dine personlige oplysninger.

Brugsbegrænsninger

Der er utallige steder, hvor der er begrænsninger på hvad du kan gøre på internettet. De er almindelige i akademiske institutioner, kontormiljø og masser af offentlige WiFi-hotspots. Selv nogle internetudbydere selv bestemte websteder eller typer af trafik. Der er mange grunde til, at det er gjort. Det kan være en måde at begrænse brugen af båndbredde på, reducere tiden spildt af medarbejdere og studerende, beskytte ophavsretsejerne eller bare for at håndhæve etik eller moral.

Selv om der kan være flere grunde til begrænsningen, er de midler, der anvendes til at håndhæve dem, normalt ens. Brug af en VPN vil normalt give dig mulighed for at omgå dem. Vi siger normalt, fordi det ikke altid virker. Brug af en VPN er blevet mere og mere populær i de seneste år. Som reaktion har mange organisationer udviklet måder at blokere VPN-trafik på. Som reaktion har VPN-klientsoftware også været klogere, og mange udbyderes klientsoftware har måder at få deres trafik til at være "normal" og derved omgå enhver VPN-blokering. De bedste selv gør det uden brugerintervention.

Landbaserede begrænsninger

Der er lande med strenge begrænsninger for forbrug af internettet.De er ofte meget værre end hvad du ville finde i et fælles kontor eller skole. Kina har f.eks. Været kendt for at blokere adgangen til vestlige sociale netværk som Facebook, Twitter eller Instagram. Google-søgninger er censureret, og de søgeresultater, du får fra Kina, adskiller sig fra, hvad du vil få andre steder. Og Kina er blot et eksempel. Der er andre lande, der pålægger lignende restriktioner. Alle anvendelsesmetoder som destination IP-filtrering, gennemsigtig proxy og en håndfuld andre teknikker til håndhævelse af disse begrænsninger.

I betragtning af at regeringer og organisationer bruger lignende, hvis ikke identiske midler til at håndhæve restriktioner, kan man nemt konkludere, at de samme funktioner i Virtual Private Networks, der tillader omgåelse af virksomheders eller institutionelle begrænsninger, generelt arbejder for at omgå de nationale. Der er dog en vigtig forskel. Konsekvenserne af omgå landebegrænsninger i en vis jurisdiktion kan være betydelige. Sørg for, at du er klar over, hvad risikoen er før du laver noget, du kan fortryde.

Det specifikke tilfælde af Streaming Live IPTV

IPTV-strømme - eller kanaler - er levende streams fra forskellige tv-stationer, der normalt skal sees på nettet ved hjælp af en browser. Flere Kodi-tilføjelsesprogrammer gør det muligt for brugerne at se disse streams lige fra Kodi. Nogle add-ons specialiserer sig i bestemte typer af strømme som sports- eller britiske kanaler eller USA-kanaler.

Fra et VPN-synspunkt har de alle en ting til fælles, de sender en video stream fra kildeserveren til din computer. Desværre bruges samme type videostrømme også til at streame ulovligt indhold til internetbrugere. Af denne grund har en internetudbyder overvåget sine klients aktiviteter - de har været kendt for at gøre det - kunne fejlagtigt tro, at nogen ser helt lovlig IPTV på at downloade ulovlige streams. Når dette sker, kan internetudbydere reagere ved at sende besked om ophavsretskrænkelser, smække ned din båndbredde eller endog forstyrre din tjeneste.

En VPNs kryptering forhindrer din internetudbyder i at vide, hvad du laver, eller hvor du går online. Viljen vil kun se uidentificerbare data til adressen til den VPN-server, du bruger.

Geografisk begrænset indhold

Geografiske begrænsninger er meget almindelige med IPTV-feeds. Det har at gøre med udsendelsesrettigheder og reklameindtægter. Mange af de levende IPTV-streams, du kan se ved hjælp af Kodi, hentes fra sit tv-selskabs hjemmeside. Da broadcasters normalt kun har ret til at udsende i et bestemt geografisk område - som kan variere fra en by eller et amt til et helt land - blokkerer de ofte adgangen til deres live-feed til brugere uden for deres geografiske område.

På denne måde respekteres vilkårene i kringkastingskontrakterne, og hvert tv-selskab får sin andel af reklameindtægterne, der er baseret på antallet af seere. Så hvis du for eksempel er i Canada og ser på en USA Live IPTV-stream, taber den canadiske tv-spredningsforretning af det show, du ser, en visning og de tilsvarende reklameindtægter.

Mange tv-stationer bruger en teknik kaldet geo-blokering for at sikre, at kun brugere i et bestemt område kan se deres indhold. Men hvad sker der, hvis du er på ferie i udlandet og ønsker at se noget fra dit hjemland?

Geografiske begrænsninger håndhæves baseret på kilde-IP-adresse. Så alt du skal gøre for at få adgang til det geoblokerede indhold er at ændre din kilde-IP-adresse til en fra en autoriseret region. En VPN gør netop det. All trafik, der når destinationen, vises som VPN-serverens IP-adresse i stedet for enhedens. For at få adgang til noget indhold, der kun er tilgængeligt, for eksempel i USA, er alt, hvad du skal gøre, at vælge en VPN-server placeret i USA. Gode VPN-udbydere har servere i flere lande - nogle gange over hundrede - og giver dig mulighed for at vælge, hvor du vil forbinde.

Indpakning det op

Det vigtigste af alle kriterier, når du vælger en VPN til live IPTV, er bestemt placeringen og antallet af servere til rådighed. Og for det er alle dine fire forslag meget gode. Selv om vi har en lille præference for ExpressVPN-hovedsageligt for sin hastighed, er alle andre tre valg også meget gode. På trods af deres rangering fik alle fire udbydere topkarakterer. Dit endelige valg kan afhænge af andre anvendelser, du får til en VPN.

Hvad VPN bruger du, når du ser live IPTV på Kodi? Hvad er dine yndlingsfunktioner? Del dine erfaringer med samfundet ved hjælp af kommentarerne nedenfor.

Populært emne.