Sådan får du adgang til Bitcoin Exchanges i Kina i 2018

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du adgang til Bitcoin Exchanges i Kina i 2018
Sådan får du adgang til Bitcoin Exchanges i Kina i 2018
Anonim

Kineserne er blevet meget vant til online begrænsninger i disse dage. Det kinesiske kommunistpartis (CCP) Great Firewall er verdens mest påtrængende online censur- og overvågningsprogrammer og betyder, at mange daglige hjemmesider, som Google, Facebook og Wikipedia, er utilgængelige i Kina. Men indtil nu har det kommunistiske regime arbejdet hårdt for at begrænse adgangen til information, som de ikke kan kontrollere, de har ikke forsøgt at begrænse adgangen til et værktøj, som kinesere kan bruge til at berige sig selv.

Generelt er penge i Kina fint, så længe du spiller ved CCP-reglerne, men det ser ud til, at når det kommer til Cryptocurrencies, er en linje blevet krydset. Der var engang, da Kina var et stort hotbed af Bitcoin-udvekslinger. Disse lokale udvekslinger blev forbudt tilbage i september sidste år, hvor mange flyttede offshore til steder som Hong Kong, Singapore, Taiwan og Japan, hvor de kunne nyde mere frihed. Men nu har KKP blokeret adgangen til internationale Bitcoin-udvekslinger. Dette er et reelt problem for de mange kinesere, der har Bitcoin-investeringer, de har brug for at klare. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du får adgang til Bitcoin Exchanges i Kina ved hjælp af en VPN og anbefaler de bedste VPN'er til at gøre det.
Generelt er penge i Kina fint, så længe du spiller ved CCP-reglerne, men det ser ud til, at når det kommer til Cryptocurrencies, er en linje blevet krydset. Der var engang, da Kina var et stort hotbed af Bitcoin-udvekslinger. Disse lokale udvekslinger blev forbudt tilbage i september sidste år, hvor mange flyttede offshore til steder som Hong Kong, Singapore, Taiwan og Japan, hvor de kunne nyde mere frihed. Men nu har KKP blokeret adgangen til internationale Bitcoin-udvekslinger. Dette er et reelt problem for de mange kinesere, der har Bitcoin-investeringer, de har brug for at klare. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du får adgang til Bitcoin Exchanges i Kina ved hjælp af en VPN og anbefaler de bedste VPN'er til at gøre det.

Sådan vælger du det bedste VPN for at få adgang til Bitcoin Exchanges i Kina

At finde en VPN, der stadig fungerer i Kina, kan være en vanskelig virksomhed. Statens censur regime har forsøgt at blokere VPN'er i fortiden, og en ny lov, der forventes at komme fuldt ud i kraft næste måned, forbyder helt adgang til uautoriserede VPN'er i Kina. Hvor effektivt dette forbud vil vise sig at være i praksis, er fortsat at se, men du kan være sikker på, at de største og bedste VPN'er, der stadig er operationelle i Kina, vil arbejde hårdt for at sikre, at det fortsat er tilfældet. På tidspunktet for skrivningen er der stadig nogle meget gode VPN-udbydere, der kan fås i Kina. Så fra disse, hvordan vælger du den bedste til at bruge til at få adgang til Bitcoin Exchanges. Vores anbefaling er, at du bør se på at anvende følgende kernekriterier:

  1. Arbejder i Kina - Det er overflødigt at sige, at du skal finde en VPN, som kan fungere i Kina bag Great Firewall og hjælpe dig med at skalere det og få adgang til indhold, der ellers er utilgængeligt i Kina.
  2. God Sydøstasien server valg - Kina er et stort sted, men for en pålidelig forbindelse er det altid bedst at bruge en server så tæt på hjemmet som muligt. Så VPN'er med et godt netværk af servere i lande omkring Kina er en bestemt bonus.
  3. Hurtige og pålidelige forbindelser - Bitcoin-udveksling er en seriøs virksomhed, og du ønsker ikke, at din forbindelse bremser eller slipper ud i en afgørende tilstand i transaktionen. Så det er vigtigt at vælge en VPN, der har hurtige og stabile forbindelser.
  4. Sikker kryptering og pålidelige beskyttelse af personlige oplysninger - Brug af en VPN til at omgå statens censur i Kina er ikke en risikofri forretning. Det er derfor vigtigt, at VPN'en du bruger, har stærk kryptering og pålidelige privatlivspolitikker for at hjælpe med at mindske risikoen for eventuelle sanktioner, du måtte komme overfor.

Bedste VPN til Access Bitcoin Exchange i Kina

1. ExpressVPN

Image
Image

ExpressVPN er en af de bedste VPN'er rundt for stadig at tilbyde en konsekvent og pålidelig service til kinesiske brugere. På tidspunktet for skrivningen er ExpressVPN-webstedet stadig tilgængeligt i Kina, og tjenesten virker tilsyneladende, som det gør overalt i verden. Hastigheder for kinesiske brugere er gode, men ExpressVPN anbefaler især at forbinde til enten deres Hong Kong-servere i Los Angeles for hurtigst mulige forbindelser. Ellers har de servere på i alt 148 forskellige steder i 94 lande, som også omfatter nabolande Taiwan, Japan, Macau, Mongoliet og Vietnam.

ExpressVPN er et af de sikreste VPN'er rundt med 256-bit AES-kryptering, der implementeres som standard. Det har også en streng politik for ikke-brugerlogger, hvilket betyder, at der ikke er nogen oversigt over, hvad du gør online, der holdes af ExpressVPN. Deres apps er tilgængelige for næsten alle enheder og er nemme at bruge og godt designet. Når alt sammen sættes sammen, udtrykker ExpressVPN alle kasser til kinesiske internetbrugere og er perfekt til dem, der stadig ønsker at få adgang til internationale Bitcoin Exchanges.

*** LÆSERHANDLING:3 måneder gratis på ExpressVPNs årlige plan & spare 49% - for så lavt som $ 6,67.

2. NordVPN

Image
Image

NordVPN er et af de mest etablerede VPN navne på markedet lige nu og nylige investeringer betyder, at det igen er en af de allerbedste. Det har nogle begrænsninger for kinesiske brugere, da deres iOS-app bestemt ikke arbejder i øjeblikket i Kina. Men andre apps er med deres Windows app det bedste at gå efter, da det indeholder en bestemt tilstand til kinesiske brugere i menuen Indstillinger. Det er også muligt at downloade Android-appen direkte fra apk-filen. For at få NordVPN til at fungere uden hitch skal du aktivere obfuscated servere, og så skal det ikke tage dig for lang tid at finde en server, der virker.

Hvis du vælger NordVPN, vælger du en VPN, som tilbyder en bred vifte af servere med mange i Sydøstasien regionen, herunder Hong Kong, Taiwan og Japan. De tilbyder også toppen af sortimentet kryptering og er baseret offshore det har også den bedste privatlivspolitikker rundt også. Deres hastigheder har været et problem i fortiden, men af forsinkede investeringer i nye servere har dette problem været alt andet end slettet, og deres hurtige og konsekvente forbindelser har set dem katapulteret lige tilbage til toppen af de fleste folks bedste VPN lister. Visse brugere af internationale Bitcoin-udvekslinger er helt sikkert et godt spil, især hvis du kan lide at styre dine investeringer på Windows.

*** LÆSERHANDLING:NordVPN leveres med a30-dages pengene tilbage garanti på en række planer.De kører stadig en ferieaftale (som vi ikke ved, hvor længe vil vare), der giver en enorm 66% rabat for 2-årig planen.

3. VyprVPN

Image
Image

VyprVPN er en anden højt profileret VPN udbyder, som stadig er fuldt funktionel i Kina. Og desuden tilbyder de kinesiske brugere samme hurtige hastigheder og pålidelige forbindelser som brugere andre steder i verden. VyprVPN er en af de få VPN-udbydere, der ejer og driver sit eget netværk af servere. De har mere end 700 tilgængelige, der er placeret over hele verden, herunder mange lande tæt på Kina, såsom Hong Kong, Macau, Taiwan og Japan.

VyprVPNs ejerskab af deres servere giver dem mulighed for at tilpasse hardware og software til optimal hastighed. Det betyder også, at de kan tilbyde et ekstra sikkerhedsniveau, fordi ingen tredjepart nogensinde kan få adgang til deres servere. Kombiner dette med deres ingen brugerlogs politik og deres egen fremragende Chameleon-protokol, der bruger de grundlæggende 256-bit kryptering, som de fleste VPN'er bruger og også scrambles pakke metadata, hvilket gør det ukendt til dyb pakke inspektion, som det kinesiske kommunistparti er kendt for at bruge, og der er ringe undre VyprVPN er så populær i Kina eller et godt budskab for at få adgang til Bitcoin Exchanges.

*** LÆSERHANDLING:VyprVPN tilbyder 50% OFF første måned og 3 dage fri for begge sine hovedplaner. Prøv tjenesten nu for at se, hvor nemt det kan være at holde adgang til disse blokerede internationale Bitcoin Exchanges.

Hvorfor har Kina blokeret adgangen til internationale Bitcoin Exchanges?

Det er altid lidt svært at gensætte Det Kinesiske Kommunistparti (CCP), når det kommer til begrundelsen bag nogle af de ting, de har valgt at blokere online, men med internationale Bitcoin Exchanges synes der at være et ustabilitets tema og muligheden for social uro som er årsagen til det. For et autoritært regime med en part er det altid CCP's første prioritet at opretholde deres greb om magten, og meget af dette hviler på at sikre, at der ikke er nogen omvæltning, der potentielt kunne true det.

Men kryptokurver er en stor del i Kina i øjeblikket, og der har været et par tilfælde, hvor de har rystet op de slags følelser, som KKP ikke kan lide at se. Bitcoins popularitet kombineret med volatiliteten i priserne skabte en enorm spænding og risiko for vrede, da prisen uundgåeligt faldt. Dette bekymrede CCP. Og der havde også været et par højt profilerede svigstilfælde, der involverede kryptokurver.

Bare en uge før forbuddet mod internationale Bitcoin Exchanges blev indført, var der rapporter om, at grundlæggeren af et ICO-projekt kaldet ARTS havde ramt problemer med vrede investorer. Manden, der hedder Jiang Jie, blev voldsomt taget til Beijing kommunale finansministerium af en stor gruppe investorer, der hævdede, at han var skyldig i bedrageri. Tilsyneladende havde han lanceret en kryptokurrency, som blev værdsat til 0,66 yuan på sin ICO. Men inden for to uger var værdien faldet til kun 0,13 yuan, hvilket betyder, at mange investorer tabte en masse penge. Denne hændelse og andre synes at have overtaget CCP'en til at handle og stoppe yderligere sådanne tilfælde af offentlig ulydighed, der finder sted.

Hvordan har Kina blokeret adgang til internationale Bitcoin Exchanges?

Ifølge en rapport i den finansielle nyhed var en retfærdig kinesisk nyhedskontakt med direkte forbindelser til det statsejede People's Bank of China (PBOC) retfærdigt for flytningen til at blokere adgangen til internationale Bitcoin Exchanges. I en rapport, der kan ses som direkte fra en CCP-talsmand, sagde den, at "For at forhindre finansielle risici vil Kina træffe foranstaltninger for at fjerne enhver onshore eller offshore platforme relateret til virtuel valutahandel eller ICO'er."

I den forbindelse er adgang til alle disse udvekslinger ikke længere mulig på en regelmæssig enhed, der er forbundet med det kinesiske internet. Alle sådanne websteder er blokeret, og CCP synes endvidere at have dig til at glemme, at sådanne websteder nogensinde eksisterede. Annoncer for kryptokurver er fjernet fra Kinas største søgemaskine, Baidu, og fra den populære Social Media site Weibo. Det er sandsynligt, at søgeord også bliver blokeret fra sådanne websteder.

Sådan krydser du Bitcoin Exchange-forbudet - en VPN

For mange kinesiske kryptocurrencyhandlere betyder forbuddet mod indenlandske Bitcoin-udvekslinger i september sidste år at de har brugt en VPN til at gøre deres forretning i et stykke tid. Som en kinesisk cryptocurrency-forhandler, Donald Zhao, der nu er baseret i Tokyo, forklarede til Sydkines morgenpost: "Det er almindeligt, at folk bruger VPN'er (virtuelle private netværk) til at handle cryptocurrencies, som mange udvekslingsplatforme flyttes." VPN'er anvendes af en lang række mennesker i Kina for at komme rundt om landets strenge online censur alligevel, men for mange vil behovet nu blive mere presserende.

Men ved at forbinde en VPN til en server udenfor Kina, vil disse kinesiske Bitcoin-forhandlere ikke have problemer med at få adgang til den Bitcoin Exchange, de vælger. Og i øvrigt kan de gå om deres forretning og vide, at de er meget mere sikre, end de ellers ville have været. Det kinesiske statsovervågningsapparat vil ikke kunne se, hvad de laver eller stopper noget, som de ikke accepterer.

Har du brugt nogen af de VPN'er, der anbefales i denne artikel, til at få adgang til internationale Bitcoin-udvekslinger indefra Kina? Hvordan var oplevelsen for dig? Har du nogen problemer med at få dit valgte VPN til at fungere bag Great Firewall? Eventuelle råd eller tips til andre, der forsøger at gøre det samme? Vi byder altid velkommen feedback fra alle vores læsere, så vær venlig at forlade dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Populært emne.