Bedste VPN'er til Twitch i 2018: Kan du Live Stream med en VPN?

Indholdsfortegnelse:

Bedste VPN'er til Twitch i 2018: Kan du Live Stream med en VPN?
Bedste VPN'er til Twitch i 2018: Kan du Live Stream med en VPN?
Anonim

Hvis du er fan af online spil, er chancerne for, at du også er fan af Twitch, online streaming service, der stort set er rettet mod spillere. Twitch er stedet at gå, hvis du vil se live streams af de største online gaming events. Men der er mere end det her.Dens eksploderende popularitet har set det tiltrække betydelige investeringer, og med det er der kommet nye funktioner, herunder at kunne uploade og afspille videoer samt se live. Dette har set Twitch morph til en ægte udfordrer til YouTubes virtuelle monopol.

Image
Image

Der er nogle problemer med den service, du skal være opmærksom på, før du hopper ind i den. Twitch er ikke den mest populære service hos internetudbydere, fordi den er datakrævende. Der har også været nogle problemer med krænkelse af ophavsret, som det har været tilfældet med næsten alle online streaming-tjenester. Som følge heraf kan tjenesten til tider være blokeret eller spredt, hvilket kan have alvorlig indflydelse på din streaming fornøjelse. Heldigvis er der en nem måde at komme rundt på disse blokke: brug en VPN. Og i denne vejledning vil vi anbefale Bedste VPN til Twitch Brugere samt fortælle alt hvad du behøver at vide om at få Twitch til at fungere perfekt.

Hvad præcist er Twitch?

Hvis du ikke allerede er bekendt med Twitch, så er du enten ikke fan af online spil eller du er ikke så ung som du engang var. Fordi Twitch er go-to site for live streams of online gaming og har eksploderet positivt på internettet i de seneste år. Hvis du vil streame nogle af de store online spil begivenheder eller kampe, er Twitch næsten altid stedet at gå. Denne popularitet har uundgåeligt tiltrukket investorernes interesse, og Twitch er faktisk nu ejes af Amazon. De betalte en hel del USD 970 mio. Til den tilbage i 2014, og den drives nu af Amazon-datterselskabet Twitch Interactive.

Twitch forbliver internetets førende streaming site for online gaming, men har nu løftet sine ambitioner endnu højere. Nye funktioner, som omfatter evnen til at uploade spil og få adgang til indhold efterspørgsel såvel som live stream, som Twitch begynder at omplacere sig som en potentiel efterfølger til YouTube. Det har også forgrenet sig fra online gaming indhold til at omfatte levende streams af musik og clubbing begivenheder, regelmæssig sport og kult begivenheder som Comic-Con. Hvis disse ambitioner virker lidt fjernet, er det værd at se på Twitchs brugerdata. Fra februar 20188 pralede Twitch mere end 2 millioner månedlige tv-stationer og 15 millioner aktive daglige brugere.

Kan jeg bruge en VPN til at streame med Twitch?

Der har været nogle modstridende oplysninger derude om, hvorvidt Twitch tillader VPN-brugere at streame indhold på sin platform. Men det enkle svar på dette spørgsmål er ja. Twitch har intet i brugsbetingelser, der forbyder brug af VPN'er, når der streames indhold, så det er absolut, hvorfor du ikke bør have lov til at bruge en.

Nogle VPN-brugere har dog rapporteret problemer med Twitch-strømme, når de bruger en VPN, hvor er disse rygter fremkommet fra. Disse brugere har efter sigende oplevet, hvad der kaldes "White Screen", når de forsøger at streame på Twitch. Dette er en funktion, som normalt kun sker, når din Twitch-konto er blevet forbudt. Det ser ud til, at dette kun er helt almindeligt med gratis VPN'er og den sandsynlige årsag, hvis den anden bruger har brudt vilkårene og betingelserne for Twitch på en eller anden måde, og det medførte, at IP-adressen blev blokeret. Ændring af VPN-servere skal hjælpe dig med at løse dette problem, men vi anbefaler på det kraftigste, at du skifter til en premium VPN-tjeneste, som dem, vi har anbefalet ovenfor, hvor dette problem har vist sig meget mindre almindeligt.
Nogle VPN-brugere har dog rapporteret problemer med Twitch-strømme, når de bruger en VPN, hvor er disse rygter fremkommet fra. Disse brugere har efter sigende oplevet, hvad der kaldes "White Screen", når de forsøger at streame på Twitch. Dette er en funktion, som normalt kun sker, når din Twitch-konto er blevet forbudt. Det ser ud til, at dette kun er helt almindeligt med gratis VPN'er og den sandsynlige årsag, hvis den anden bruger har brudt vilkårene og betingelserne for Twitch på en eller anden måde, og det medførte, at IP-adressen blev blokeret. Ændring af VPN-servere skal hjælpe dig med at løse dette problem, men vi anbefaler på det kraftigste, at du skifter til en premium VPN-tjeneste, som dem, vi har anbefalet ovenfor, hvor dette problem har vist sig meget mindre almindeligt.

De bedste VPN'er til Twitch, og hvordan vi vælger dem

VPN-markedet er en travl, og næsten alle udbydere hævder at være den ideelle løsning på problemer med streaming-tjenester som Twitch. Nogle af disse påstande har en grad af gyldighed, mens andre absolut ikke gør det, men for de uindviede kan det være svært at identificere en udbyder, som er virkelig god. Men vi har gjort det hårde arbejde for dig og testet alle de største VPN-udbydere med Twitch for at hjælpe med at indsnævre markedspladsen. Ved testning af VPN'er med Twitch identificerede vi først de grundlæggende kriterier, som alle Twitch-brugere vil søge efter i en VPN-udbyder. De er:

  • Hurtige forbindelseshastigheder - for at sikre jævn og pålidelig streaming
  • Størrelse på server netværk - Jo mere tilgængelige servere, jo mere indhold kan du låse op over hele verden.
  • Krypteringsstyrke og sikkerhed - For at være sikker, når du streamer online
  • Effektiviteten af privatlivspolitik - for at holde din onlineaktivitet skjult for nysgerrige øjne
  • Ingen begrænsninger for båndbredde eller filtyper - det lader dig strømme alt, hvad du vil, så ofte som du vil.

Baseret på disse kriterier har vi identificeret de fire vigtigste VPN-udbydere, som vi mener tilbyder en perfekt VPN-server til Twitch-brugere. De krydser alle de ovennævnte bokse og tilbyder også en fantastisk, allsidig VPN-tjeneste, som brugerne kan drage fordel af, når de er online, hvad enten streaming eller Twitch eller gør noget andet. Disse VPN'er er:

1. ExpressVPN

Image
Image

ExpressVPN lever op til sit navn med nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder, der er tilgængelige fra enhver VPN-udbyder. Dette gør dem til en god mulighed for streaming online. Hele deres SSL-netværk er sikret med 256-bit kryptering, som konkurrerer med andre top-tier VPN'er til beskyttelse af sikkerheden, og de tilbyder også en kill switch som standard.

ExpressVPN's privatlivsbestemmelser er fremragende, uden at brugerlogger bliver beholdt hos nogen af deres kunder. Og med ExpressVPN er baseret i de britiske jomfruøer, hvor der ikke er nogen data retention love, denne garanti er en, du kan stole på.

De har også et stort servernetværk med mere end 1.500 servere tilgængelige i 94 lande rundt om i verden. Dette betyder at du kan streame indhold fra næsten overalt og uden begrænsninger i brugen enten, ExpressVPN kører IPVanish en tæt sekund for Twitch brugere. Dens eneste undergang er, at den er prissat lidt højere, men takket være vores eksklusive tilbud kan du også lave nogle store besparelser på det.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

2. IPVanish

Image
Image

IPVanish har opbygget et sterkt ry på de fremragende sikkerheds- og privatlivsbestemmelser, de tilbyder. Deres kryptering har L2TP- og OpenVPN-protokoller, der anvender 256-bit kryptering som standard. Derudover bruger IPVanish delte IP-adresser, som giver et ekstra sikkerhedsniveau og beskyttelse af personlige oplysninger og gør det endnu sværere at spore din onlineaktivitet tilbage til dig. De tilbyder også forskellige andre ekstra sikkerhedsfunktioner som en kill-switch, som automatisk reducerer din internetforbindelse, hvis VPN-forbindelsen går ned for at forhindre dataudslip. Der er også en indbygget funktion, der giver brugerne mulighed for at skifte IP-adresser med jævne mellemrum for yderligere beskyttelse af personlige oplysninger

Udover topkryptering har IPVanish fremragende beskyttelse af privatlivets fred, herunder en ingen brugerlogger, som garanterer at du kan stole på. Tilslutningshastigheder er fantastiske og mere end tilstrækkelige til streaming på Twitch. Deres netværk af servere er også stort, med mere end 850 servere i 60 + lande rundt om i verden til rådighed for alle abonnenter. Med ingen begrænsninger på båndbredde eller filtyper og dedikerede apps til næsten alle enheder, er IPVanish et godt valg ikke kun for Twitch-brugere, men for alle!

Få den årlige plan med IPVanish på kun $ 4,87 per måned, med en besparelse på 60% rabat! Besøg IPVanish »

3. NordVPN

Image
Image

NordVPN er en af de mest etablerede VPN'er, men det betyder ikke, at deres service er forældet - det modsatte faktisk. I løbet af det sidste år har de investeret tungt i deres infrastruktur, og resultatet er en moderne VPN-tjeneste, der udfordrer det allerbedste. Hastighed plejede at være et problem for NordVPN, men deres nye super-hurtige servere er mere end en kamp for enhver applikation. De har også et stort netværk, med en massiv 1779 servere tilgængelig i 61 lande rundt om i verden. Ikke alle disse er superfast endnu, men mange er med mere at blive ændret over hele tiden.

NordVPN-krypteringen er også ret robust med 256-bit kryptering på OpenVPN-forbindelser som standard og også 2.048 bit Diffie-Hellman-nøgler. De tilbyder også en række unikke ekstra sikkerhedsfunktioner, herunder en kill-switch og fælles IP-adresser samt en dobbelt VPN-server, der omdanner dine internetdata via to servere til ekstra beskyttelse og Onion over VPN-servere, hvilket skubber din trafik gennem TOR Network samt en VPN for yderligere sikkerhed. Der er heller ikke nogen brugerbegrænsninger på plads, og NordVPN er en anden udbyder baseret på offshore, hvilket betyder, at deres privatlivsbeskyttelse er andet til ingen. Kast i deres konkurrencedygtige prispolitik, og NordVPN er virkelig en god mulighed for Twitch-brugere.

EXCLUSIVE 66% rabat: Få 2 år med NordVPN for kun 3,99 USD pr. Måned. Alle planer understøttes af en 30-dages pengene tilbage garanti! Besøg NordVPN »

4. VyprVPN

Image
Image

Sidst på denne liste, men på ingen måde mindst, er VyprVPN, som tilbyder en endnu billigere VPN-tjeneste end NordVPN. VyprVPN anvender industristandard 256-bit AES-kryptering. De har også en unik ekstra sikker Chameleon-protokol, men for at få adgang til dette skal du betale mere for deres premium VPN-service. VyprVPN tilbyder også en pålidelig ingen loggaranti og en indbygget kill switch som standard, så selv deres grundlæggende pakke er sikker nok til de fleste Twitch-brugere.

VyprVPN-servernetværket består af mere end 700 servere, som gør det muligt for Twitch-brugere at streame næsten alt, hvad de måske vil. Deres forbindelseshastigheder er generelt gode, men kan til tider være en lille variabel og ikke ramte højderne af ExpressVPN eller IPVanish. Men de bør være tilstrækkelige til live streaming på Twitch det meste af tiden. Og uden begrænsninger for brug, tilbyder VyprVPN et overbevisende forslag til Twitch-brugere at overveje.

Spar 50% rabat på din første måned med VyprVPN. Abonner trygt med en 30-dages pengene tilbage garanti! Besøg VyprVPN »

Andre grunde til at bruge en VPN med Twitch

Ud over fordelene ved at bruge en VPN med Twitch, som vi allerede har beskrevet, er der et andet par scenarier, hvor en VPN er et reelt aktiv for Twitch-brugere:

ISP Throttling

Nogle internetudbydere er ikke store fans af Twitch. Streaming onlineindhold er meget datakrævende, og Twitch-brugere har tendens til at streame i længere perioder end dem af rivaliserende tjenester som YouTube. Nogle kan forblive forbundet til en stream 24/7. Nogle internetudbydere protesterer mod dette og anvender en teknik kendt som throttling at forsøge at afskrække det. Throttling betyder, at de begrænser forbindelseshastighederne til bestemte steder for at spare på båndbredde. Resultatet for brugerne er, at strømme er langsomme og upålidelige og oftere end ikke uatches.

Men hvis du opretter forbindelse til en VPN, kan din internetudbyder ikke længere se, hvilke websteder du besøger, når du er online. Den eneste forbindelse, de kan se, er den ene til VPN-serveren. De kan ikke se, hvor dine data går derfra, og da de er krypterede, kan de ikke få adgang til det, du gør enten. Som følge heraf kan de ikke diskriminere Twitch-brugere ved at sprede deres hastigheder, og brugere bør ikke have problemer med forbindelseshastigheder.

Adgangsrestriktioner

Hvis du forsøger at streame indhold på Twitch på et privat netværk, såsom i et kollegium, skole eller arbejdsplads, kan du opleve, at netværksadministratorer har blokeret adgang til Twitch. Det kan være at spare båndbredde, eller det kan også være at stoppe studerende og arbejdere fra at streame online spil, når de skal arbejde.

Men igen, hvis du opretter forbindelse til en VPN, kan denne blok let komme rundt. Netværksadministratorer kan ikke se, at du bruger Twitch, hvis du opretter forbindelse til en VPN, så de har ingen grund til at blokere din forbindelse. Som følge heraf kan du med VPN se Twitch-skærme på universitets- og skolebiblioteker og endda på dit skrivebord, mens du arbejder.

konklusioner

Twitch er et vigtigt websted for online-spillere og ser ud til at være et husstands navn i måneder og år fremover. Men som med så mange andre online streaming-tjenester, har du virkelig brug for en VPN for at kunne bruge den til sit fulde potentiale. Alle de VPN'er, der anbefales i denne artikel, giver dig mulighed for at gøre det, men hvis du bare vil vælge en nu og komme tilbage til din Twitch visning, så er vores topvalg IPVanish.

Hvordan har du fundet ved hjælp af en VPN har forbedret din Twitch oplevelse? Har du nogen personlig feedback om de udbydere, vi har anbefalet i denne artikel? Er der noget andet om at bruge en VPN med Twitch du tror vi skulle have nævnt? Vi hilser altid feedback og kommentarer fra alle vores brugere, så vær så velkommen til at dele dine tanker med os ved hjælp af kommentarfelterne nedenfor.

Populært emne.