Sådan får du en israelsk IP-adresse fra ethvert land

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du en israelsk IP-adresse fra ethvert land
Sådan får du en israelsk IP-adresse fra ethvert land
Anonim

Ønsker du at oprette forbindelse til internettet med en IP-adresse i Israel? Med de rigtige værktøjer kan du få adgang til websteder, videoer, live streams og meget mere fra alle lande i verden, og alt som om du sad i en cafe i Tel Aviv! Den bedste måde at gøre dette på er at få fat i en pålidelig VPN-service, der giver dig mulighed for at surfe internettet anonymt og med enhver IP-adresse, du kan lide.

Men hvordan vælger du det rigtige VPN? Hvilken har de bedste israelske IP-adresser? Hvad hvis du skal kæmpe med netneutralitet eller internet hurtig lane problemer? Bare rolig, vi har dækket dig! Læs videre for at lære alt, hvad du behøver at vide om at få en israelsk IP-adresse og bruge den til at få adgang til israelsk eneste websites, som om du var hjemmehørende.
Men hvordan vælger du det rigtige VPN? Hvilken har de bedste israelske IP-adresser? Hvad hvis du skal kæmpe med netneutralitet eller internet hurtig lane problemer? Bare rolig, vi har dækket dig! Læs videre for at lære alt, hvad du behøver at vide om at få en israelsk IP-adresse og bruge den til at få adgang til israelsk eneste websites, som om du var hjemmehørende.

Hvorfor Få en israelsk IP-adresse med en VPN?

Hvad er fordelene ved at bruge en VPN til at få en IP-adresse fra Israel? Meget afhænger af hvem du er, og hvor du befinder dig. Alle kan nyde et par ekstrafunktioner, mens du surfer på nettet med en VPN. Tjek listen nedenfor for nogle af de bedste fordele!

Fjern blokering af israelske hjemmesider

IP-adresser bruges mest til at forme trafik afhængigt af en brugers placering. Hvis du f.eks. Bor i USA og besøger et internationalt websted, kan du se visse tekst og billeder relateret til USA. Det samme gælder for et stort udvalg af tjenester og lande. Ved at bruge en VPN til at få en israelsk IP-adresse, kan du få adgang til internettet som om du var lokaliseret i Israel selv, selvom du rejser i udlandet.

Se videoer fra Israel

Har du nogensinde bemærket, at når du besøger et onlinevideo-websted, får du et andet sæt film end dine venner i udlandet? Eller har du nogensinde prøvet at besøge YouTube, Hulu eller Netflix og modtaget den frustrerende proxy fejlskærm? Disse skyldes internationale indholdslovgivning, der forhindrer, at medier streames over landegrænser. Hvis du f.eks. Bor i USA eller Canada, hver gang du logger på Netflix, kan du se film licenseret til at spille i disse områder.

Hvad hvis du vil se videoer fra Israel? Du skal enten flytte til landet eller tage en VPN og skifte til en israelsk IP-adresse. Dette enkle trick giver dig fuld adgang til film, tv-shows, live-udsendelser og sport som om du var en israelsk.

Virtual Residency i Israel

Hvis du er fra Israel, men rejser ofte, har du måske haft problemer med at få adgang til dine konti hjemmefra.Online banking, kreditkort og andre følsomme konti blokkerer ofte adgang fra udenlandske IP-adresser, hvilket betyder, at du ikke kan logge ind for at kontrollere din saldo, medmindre du er i Israel. Heldigvis betyder brugen af en VPN med en israelsk IP-adresse, at du kan bruge alle disse websteder lige så nemt som når du er hjemme.

Bypass Censur Blokke

Uanset om du er i Israel, kæmper online censur eller udefra at holde din internetfri og åben, kan en VPN løse dine problemer. Nogle steder som Facebook, Twitter eller Wikipedia er blokeret i en række (nærliggende) lande. Hvis din IP-adresse matcher din fysiske placering, og du forsøger at omgå disse blokke, er det nemt for et agentur at spore dig. Ved at bruge en VPN vil du kryptere og anonymisere din forbindelse, så du kan surfe på internettet uden at oplyse din identitet og se hvilken som helst webside, du kan lide.

Sådan vælger du det bedste VPN til israelske IP-adresser

VPN'er skaber en tunnel mellem dig selv og resten af internettet. I den ene ende går alle data igennem en krypteringsproces, der lukker informationen stramt, hvilket gør det, så ingen kan se, hvad du laver. I den anden ende fjernes din identitet og IP-adresse, erstattes med anonyme oplysninger fra VPN. Fra start til slut kan du surfe på internettet med fuld frihed, alt du skal gøre er at installere VPN'en, og du er klar til at gå.

Kriterier for valg af en VPN

Hvordan vælger du det bedste VPN til jobbet? Undersøgelse af den rigtige service er aldrig et let arbejde. Du vil have en god balance mellem hastighed og sikkerhed, aldrig ofre for hinanden. Du skal også sikre dig, at VPN'en har flere serverpladser i Israel, da det er den eneste måde at få en israelsk IP-adresse på.

Vi anvendte nedenstående kriterier for at gøre vores liste over anbefalinger. Følgende vil sikre, at du har den bedste VPN-oplevelse muligt, uanset hvor du bor, eller hvilken enhed du bruger til at oprette forbindelse til internettet.

 • 256-bit AES-kryptering - Industristandarden til beskyttelse af digital information.
 • Enhedsstøtte - Du skal bruge en VPN-app på hver af dine enheder for at holde dem sikre.
 • Hurtige downloadhastigheder - Hastighed er afgørende, når du vælger en VPN.
 • Nulloggningspolitik - En streng nullogningspolitik sikrer, at dine oplysninger aldrig gemmes på lang sigt.

Bedste VPN'er til en israelsk IP-adresse

Klar til at tage VPN-springet? Alle nedenstående tjenester blev vurderet ved hjælp af ovenstående kriterier. Hver enkelt er hurtig, pålidelig, sikker og perfekt til at få adgang til det private internet med en israelsk IP-adresse.

1 – ExpressVPN - Hurtig og brugervenlig

Image
Image

Leder du efter den hurtigste VPN, som også er meget nem at bruge? ExpressVPN er den for dig. Denne kendte og højtrangerede service tilbyder hurtige hastigheder, pålidelig sikkerhed og nem at bruge software til en bred vifte af enheder, hvilket gør den til en af de bedste og mest populære VPN'er rundt. Det er ligegyldigt, hvilken hardware du vil forbinde fra, eller hvor du befinder dig. ExpressVPN kan holde dig sikker, samtidig med at du får en ideel online oplevelse.

ExpressVPN driver et stort netværk af over 2.000 servere i 94 lande, hvilket giver dig fremragende forbindelseshastigheder sammen med fantastiske anonyme IP-adresser over hele kloden. ExpressVPNs personlige oplysninger sikrer dig også sikkerhed med 256-bit AES-kryptering og en nullogningspolitik på trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser. DNS lækagebeskyttelse og en automatisk dræbebryder leverer et pålideligt sikkerhedsnet i tilfælde af en utilsigtet afbrydelse eller et andet internet problem.

ExpressVPN tilbyder flere steder i Israel for hurtig adgang til israelske IP-adresser. Det tilbyder også virksomhedens komplette udvalg af krypteringsprotokoller for den mest sikre online oplevelse muligt.

Se vores komplette ExpressVPN-anmeldelse for mere information om serviceens fantastiske funktioner!

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2 – NordVPN - Kraftig beskyttelse, hurtige hastigheder

Hvis du har brug for hastighed og server variation, skal NordVPN være øverst på din liste. Den pålidelige og pålidelige VPN holder brugerne sikre med stærke privatlivspraksis over hele linjen, så du kan forbinde og forblive usynlige uden at ofre hastigheden. Hvad der står mest ud af NordVPN er størrelsen på sit netværk. Listen vokser konstant, men lige nu sidder den på over 4.690 servere i 62 forskellige lande, mere end to gange den nærmeste konkurrent!
Hvis du har brug for hastighed og server variation, skal NordVPN være øverst på din liste. Den pålidelige og pålidelige VPN holder brugerne sikre med stærke privatlivspraksis over hele linjen, så du kan forbinde og forblive usynlige uden at ofre hastigheden. Hvad der står mest ud af NordVPN er størrelsen på sit netværk. Listen vokser konstant, men lige nu sidder den på over 4.690 servere i 62 forskellige lande, mere end to gange den nærmeste konkurrent!

NordVPN tilbyder flere unikke funktioner, ingen andre VPN-tilbud, herunder dobbeltkrypterservere, lokaliseringsbekæmpelsesfunktioner, dedikerede IP-adresser og anti-DDoS-muligheder. Der er også en grundig nullogningspolitik, der dækker alt fra båndbredde til tidsstempler, trafik til IP-adresser, hvilket betyder, at din aktivitet aldrig registreres eller deles med tredjepart. Dette er 256-bit AES-kryptering på alle data, en automatisk kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og en række brugerdefinerede krypteringsfunktioner.

NordVPNs massive netværk omfatter otte unikke steder i Israel, perfekt til download af P2P-filer, surfing på internettet og streaming af film fra israelske IP-adresser til utrolige hastigheder.

Få mere at vide om NordVPN-oplevelsen i vores komplette NordVPN-gennemgang.

HUGE DEAL: Få 66% rabat på 2 års abonnement, kun $ 3,99 om måneden! Alle planer er støttet af en 30 dages pengene tilbage garanti.

3 – CyberGhost - Hurtig, Sikker, Sikker

Har du brug for hastighed? Efterspørgselssikkerhed? Vil du have en nem at bruge app til alle dine enheder? CyberGhost er VPN for dig. Tjenesten tilbyder utrolige hastigheder takket være et stort netværk af 2.400 servere i 60 forskellige lande, nok til at sikre en god forbindelse til rejsende rundt om i verden. Med CyberGhost behøver du aldrig at bekymre dig om forbindelsesproblemer eller internetnedbremsning takket være sine hurtige og pålidelige servere. Alt du skal gøre er at tilmelde dig, logge ind og nyd!
Har du brug for hastighed? Efterspørgselssikkerhed? Vil du have en nem at bruge app til alle dine enheder? CyberGhost er VPN for dig. Tjenesten tilbyder utrolige hastigheder takket være et stort netværk af 2.400 servere i 60 forskellige lande, nok til at sikre en god forbindelse til rejsende rundt om i verden. Med CyberGhost behøver du aldrig at bekymre dig om forbindelsesproblemer eller internetnedbremsning takket være sine hurtige og pålidelige servere. Alt du skal gøre er at tilmelde dig, logge ind og nyd!

CyberGhosts personlige oplysninger er perfekte til at holde dig sikker og anonym online. VPN'en holder dig sikker med 256-bit AES-kryptering på alle data, en nullogningspolitik på trafik, tidsstempler og IP-adresse og både DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Disse funktioner skjuler din identitet hver gang du går online, så du kan oprette forbindelse til fuldt krypterede data og en skjult identitet, uanset hvor du går.

CyberGhost opererer ni forskellige servere i Israel, hver leverer hurtige downloadhastigheder for de bedste filmstrømme muligt!

Få mere at vide om CyberGhosts fantastiske funktioner i vores komplette CyberGhost review.

Få 77% rabat på CyberGhosts treårige plan for betalinger så lav som $ 2,75 per måned.

4 – PrivateVPN - Sikker og stabil

PrivateVPN er den bedste VPN-tjeneste til alle, der ønsker sikker og pålidelig online beskyttelse af deres enheder. Tjenesten giver en blanding af hastighed og sikkerhed uden at ofre funktionalitet, så du kan være sikker, mens du streamer film, kontrollerer din e-mail eller surfer på sociale medier. PrivateVPN opnår dette med let og intuitiv software, der gør den tilgængelig fra både Android og iOS smartphones og stationære pc'er. Den velkendte opsætning er utrolig nem at bruge, så du behøver aldrig at bekymre sig om konfigurationer, bare log ind og gå!
PrivateVPN er den bedste VPN-tjeneste til alle, der ønsker sikker og pålidelig online beskyttelse af deres enheder. Tjenesten giver en blanding af hastighed og sikkerhed uden at ofre funktionalitet, så du kan være sikker, mens du streamer film, kontrollerer din e-mail eller surfer på sociale medier. PrivateVPN opnår dette med let og intuitiv software, der gør den tilgængelig fra både Android og iOS smartphones og stationære pc'er. Den velkendte opsætning er utrolig nem at bruge, så du behøver aldrig at bekymre sig om konfigurationer, bare log ind og gå!

Denne toprangerede VPN-udbyder kører et stabilt, pålideligt og dedikeret netværk af 80 servere i 56 forskellige lande, nok til at levere gode hastigheder og høj IP-adressesort uanset placering. Virksomheden låses ned data alle data, der passerer via dette netværk med 256-bit AES-kryptering, og det holder din forbindelse sikker med en automatisk kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og en nullogningspolitik for trafik.

PrivateVPNs netværk dækker Israel med flere steder. Du kan logge ind og skifte servere for at få en israelsk IP-adresse på få sekunder!

Læs mere om PrivateVPNs nyttige funktioner i vores fulde PrivateVPN-gennemgang.

EXCLUSIVE DEAL: Få 76% rabat på et årligt abonnement med 5 ekstra måneder GRATIS, kun $ 2,54 per måned!

Sådan får du en israelsk IP-adresse med en VPN

Den vanskelige del af at få en israelsk IP-adresse er at finde den rigtige VPN-tjeneste til jobbet. Nu hvor du har ovenstående anbefalinger, skal du være i stand til at vælge et firma og oprette en konto med lethed. Alt der er tilbage, er at downloade og forbinde, så er du god til at gå! Følg nedenstående trin for at få en israelsk IP-adresse, og kontroller, at den fungerer fra din enhed.
Den vanskelige del af at få en israelsk IP-adresse er at finde den rigtige VPN-tjeneste til jobbet. Nu hvor du har ovenstående anbefalinger, skal du være i stand til at vælge et firma og oprette en konto med lethed. Alt der er tilbage, er at downloade og forbinde, så er du god til at gå! Følg nedenstående trin for at få en israelsk IP-adresse, og kontroller, at den fungerer fra din enhed.

Trin 1 - Download og Connect

Fik din VPN-konto klar til at gå? Næste trin er at hente appen, installere den og tilslutte den til VPN-tjenesten. De fleste VPN-software er ekstremt nem at bruge, så denne proces bør kun tage et øjeblik at fuldføre. Bemærk, at de specifikke detaljer for tilslutning vil være forskellige for hver VPN. Hvis du har problemer med at installere eller tilslutte, henvises til VPNs support-sider for at få hjælp.

 1. I en webbrowser skal du logge ind på din VPN-konto og download softwaren. Mobilbrugere skal muligvis downloade appen fra Google Play eller iTunes App Store.
 2. Installer appen Start på din enhed, og indtast derefter dine loginoplysninger.
 3. Åbn listen over servere og vælg en lokaliseret inde i Israel.
 4. Opret forbindelse til serveren. Giv VPN et øjeblik til at løse forbindelsen.
 5. Åbn en webbrowser eller en app, og brug den med din nye israelske IP!

Trin 2 - Bekræft din IP

Efter tilslutning er det en god idé at kontrollere, at du rent faktisk har en IP-adresse fra Israel. Konfigurationsfejl eller andre problemer kan ofte forårsage lækager i din IP, hvilket betyder at du ikke rent faktisk vil have en virtuel IP-adresse, selvom du er tilsluttet. Dette trin er strengt valgfrit, men da det kun tager et par sekunder at afslutte, er det en god idé at gøre det.

 1. Kør din VPN-software, helst på en pc eller laptop, så sørg for at den er forbundet til en server i Israel.
 2. Åbn din webbrowser og gå til ipleak.net.
 3. Vent til siden skal indlæses. Det vil automatisk Kør din IP-adresse opslag.
 4. Markér boksen øverst på siden under "Dine IP-adresser". Hvis det viser Israel, er du sat.
 5. Hvis boksen viser din fysiske placering, skal du muligvis kontakte din VPN-udbyder for at løse en IP-lækagefejl.

Trin 3 - Nyd en privat internetforbindelse

Med din israelske IP-adresse online og sikker, er du nu fri til at nyde internettet! Brug din nyfundede placering variabilitet til at streame film fra ethvert land, bryde gennem censur barrierer, og nyd lokalt indhold med et tryk på en knap. Glem ikke, at du kan bruge din VPN på andre enheder, også tabletter, smartphones og endda Fire TV!

Konklusion

At få en israelsk IP-adresse er nemmere end du troede, ikke? Alt du behøver er det rigtige VPN og et par minutter til at oprette en konto og sætte ting op. Så er du fri til at downloade og streame alt, hvad du vil, sikre dig, at dine data og din identitet er helt private.

Har vores anbefalinger hjulpet dig med at låse op for internettet, som du vidste det hjemmefra i udlandet? Hvilke andre tips har du for israelere på udkig efter at ophæve internettet eller være sikker? Efterlad en kommentar nedenfor!

Populært emne.