loader
bg-category
Sådan Se Motor Trend On Demand fra hvor som helst med en VPN

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Motor Trend On Demand er på en online tv-tjeneste med bilbaseret indhold, der viser tv-serier fra Motor Trend, Automobile Magazine, Hot Rod, Super Street og Four Wheeler. Nogle af de mest populære shows er tidligere Youtube bil shows som Snavs hver dag, Roadkill, og Hot Rod Garage, som nu er flyttet til MTOD-stedet. Du kan også tune live til motorsport events som Blancpain GT-serien, Pirelli World Challenge, Deutsche Tourenwagen Masters, V8 Supercars, British Touring Car Championship, TCR International Series, FIA European Formula 3 Championship, European Le Mans Series og meget mere.

Der er kun et problem med Motor Trend On Demand: masser af indholdet er ikke tilgængeligt for at se uden for USA. Frustrerede fans fra Storbritannien, New Zealand og Australien har fundet sig ude af stand til at se noget af videoindholdet på hjemmesiden ved hjælp af gratis eller abonnementsmodellerne på grund af regionale restriktioner. Men der er en måde for fans fra hele verden at se på kanalen ved at bruge en VPN. Læs videre for at lære mere om, hvordan du skal se Motor Trend On Demand.

Hvorfor internationale seere ikke kan se Motor Trend On Demand

Hvis du er baseret i USA, kan du bare gå til MTODs websted på https://www.motortrendondemand.com/ og begynde at se videoer ved hjælp af den gratis annonce-understøttede version af webstedet. Men hvis du er baseret i et andet land som Det Forenede Kongerige, Australien eller New Zealand, kan du måske finde dig selv ude af stand til at afspille de fleste videoer, selvom du har et præmieabonnement. Dette skyldes, at forskellige steder eller kanaler i et givet land har købt enerettigheder til streaming af visse motorsportindhold, hvorved MTOD forhindrer det i at gøre det.

Du kan måske undre sig over, hvordan webstedet ved, hvilket land du surfer fra. Svaret er, at webstedet kan læse din IP-adresse, hvilket er en unik række numre, der er tildelt din enhed, når du opretter forbindelse til et netværk. Netværket bruger denne adresse for at sikre, at de rigtige data bliver sendt til din enhed og ikke til nogen anden enhed på netværket.

Websites som Motor Trend On Demand bestemmer, hvilket indhold der er tilgængeligt for deres besøgende, baseret på placeringsoplysningerne, der er indlejret i deres IP-adresse. Hvis du f.eks. Er baseret i Tyskland, og du besøger webstedet, kontrollerer webstedet din IP og bestemmer, at kun en lille del af indholdet skal være tilgængeligt for dig. Men hvis du er baseret i USA, og du besøger webstedet, kontrollerer webstedet din IP og giver dig adgang til hele videoen.

Internationale seere kan bruge et VPN til at komme rundt om regionlås

Internationale seere behøver ikke at opgive brugen af ​​webstedet - du kan bruge en VPN til at omgå regionlås som dem, der bruges på MTOD. En VPN krypterer alle de data, som din enhed sender via internettet, og sender disse krypterede data til en server, der drives af din VPN-udbyder. På denne server dekrypteres dataene og sendes derefter videre til dets oprindelige destination. Den nyttige del af denne proces til at komme rundt om regionlås er, at du kan Vælg placeringen af ​​den server, du bruger. Og når dataene forlader denne valgte server, tildeles den automatisk en ny IP-adresse, der maskerer din rigtige IP-adresse.

Den nye IP-adresse, du tildeles, når du bruger et VPN, er baseret på serverens placering, ikke din aktuelle placering. Så hvis du er i Storbritannien, og du vil se MTOD, skal du bare oprette forbindelse til en VPN-server i USA. Derefter vil du blive tildelt en amerikansk IP-adresse. Nu når du besøger MTOD-webstedet, vil webstedet kontrollere din IP-adresse og se en amerikansk IP-adresse. Det betyder, at webstedet viser dig alt videoindhold, og du kan se alt enten gratis med annoncer eller på præmie uden annoncer.

Det samme trick arbejder for at fjerne blokering af mange andre indhold, som at se PBS uden for USA, eller se BBC iPlayer uden for Storbritannien.

Yderligere fordele ved at bruge en VPN

Ud over muligheden for at ophæve websteder som MTOD og bruge dem internationalt, er der yderligere fordele ved at bruge en VPN også:

  1. Beskyt dit privatliv. Normalt er alle de data, du sender via internettet, synlige for din internetudbyder. De kan se, hvornår du går online, hvilke websteder du besøger, og hvilke filer du downloader. Og din internetudbyder kan være tvunget til at overdrage disse data til retshåndhævende myndigheder eller regeringen. Det betyder, at regeringen kan spore vores internetbrug, og at indehavere af ophavsret kan true dig, hvis du deltager i fildeling. Hvis du vil holde din internetbrug privat, skal du bruge en VPN. Den kryptering, der bruges af VPN'en, forhindrer andre i at se din internetbrug - selv din internetudbyder.
  2. Bedre digital sikkerhed. Du kender risiciene ved at gå online, som identitetstyveri eller phishing. Men der er andre risici, du måske ikke er opmærksom på, ligesom de problemer, der kan opstå, når du bruger et offentligt wifi-netværk. Når du opretter forbindelse til et af disse netværk, kan andre brugere på netværket få adgang til dine data. For at forhindre dette skal du bruge en VPN, når du opretter forbindelse til et offentligt netværk, så krypteringen stopper andre brugere fra at få adgang til dine data.
  3. Kom omkring censur. Et beslægtet problem med regionens låsning er internetcensur, hvor en regering beslutter at blokere bestemte websteder i et land. Ved hjælp af en VPN kan du oprette forbindelse til internettet via et andet land, hvilket betyder at du kan få adgang til websteder, selv når de er blokeret eller censureret i dit hjemland.

Vores anbefalede VPN'er til at se motorudvikling efter behov

Nu hvor du kan se alle grundene til at få en VPN til at se MTOD, skal du bare vælge en VPN-udbyder. Med så mange forskellige udbydere derude kan dette være en udfordring. Og du kan blive fristet til at bruge et gratis VPN til at gøre dit liv lettere - men vi anbefaler det stærkt. Der er mange problemer med gratis VPN'er, som uetiske metoder som at sælge brugerdata for at tjene penge fra tredjepart, og disse tjenester gør dig faktisk mindre sikker. I stedet skal du vælge et betalt VPN, der er troværdigt, og som opfylder alle følgende kriterier:

  1. Servere tilgængelige i USA så du kan oprette forbindelse til disse servere for at blokere MTOD og se alt indhold på webstedet.
  2. Hurtige forbindelseshastigheder så du ikke behøver at håndtere buffering eller forsinkelse, når du streamer på high definition video online.
  3. Højt sikkerhedsniveau at holde dine data sikre og private, som f.eks. brugen af ​​stærk 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik.
  4. Software til de enheder, du bruger så du kan bruge VPN på alle dine enheder og holde dem sikre.

Når vi kiggede på alle disse faktorer, anbefaler vi følgende VPN'er til at se Motor Trend On Demand:

1. ExpressVPN - Bedst til alle brugere

ExpressVPN er et af de mest konsekvent højt ratede VPN'er på markedet og med god grund. Nyere brugere vil sætte pris på den nemme at bruge software, mens avancerede brugere vil sætte pris på det høje sikkerhedsniveau og det store antal servere, der er til rådighed. Der er i alt mere end 2000 servere tilgængelige i 94 lande, herunder masser af servere i USA, som du kan bruge til at se MTOD. Med hensyn til sikkerhed bruger tjenesten stærk 256-bit kryptering, samtidig med at der opretholdes en streng ingen trafiklogningspolitik for at garantere privatlivets fred for dine oplysninger og aktiviteter. Derudover er der flere sikkerhedsfunktioner i softwaren som DNS lækagebeskyttelse, en IP-adresse checker og en kill switch.

Forbindelser er super hurtige over hele netværket og kan nemt bruges til streaming video og downloading af store filer såvel som browsing på internettet. Softwaren er tilgængelig til enheder, herunder Windows, Mac OS, Android og Linux samt nogle spillekonsoller og smarte tv'er. Der er også browserudvidelser til rådighed for browserene Google Chrome, Mozilla Firefox og Apple Safari.

Læs vores komplette ExpressVPN anmeldelse her.

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2. NordVPN - Bedst til avancerede brugere

NordVPN er et VPN med stor fleksibilitet. Ud over et massivt netværk af servere (der dækker over 3500 servere i 60 lande, herunder USA), tilbyder denne udbyder også førsteklasses sikkerhedsfunktioner, herunder 256-bit AES-kryptering og en ingen log-politik. Du kan også drage fordel af NordVPNs specialtilbud, herunder dobbelt VPN-servere (hvor dine data krypteres to gange for den bedst mulige sikkerhed), løg over VPN-servere (for det bedste niveau af anonymitet), dedikerede IP-servere, forvirrede servere ( som du kan bruge selv på steder med VPN-blokering på plads), anti DDoS-servere eller P2P-servere (som er optimeret til torrentbrugere).

De hurtige forbindelseshastigheder kan nemt håndtere HD-video, og der er en mulighed i softwaren, så CyberSec-sikkerhedspakken kan blokere annoncer fra din enhed og holde dig sikker mod skadelig software. Softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Linux, Android, IOS, Chrome OS og Windows Phone.

Læs vores fulde NordVPN anmeldelse her.

HUGE DEAL: Få 66% rabat på 2 års abonnement, kun $ 3,99 om måneden! Alle planer er støttet af en 30 dages pengene tilbage garanti.

3. PrivateVPN - Best For Streamers

PrivateVPN er ideel til brugere, der elsker at se indhold på Netflix og Hulu samt MTOD. De fleste VPN'er virker ikke sammen med disse streaming sites på grund af VPN-detektionssoftwaren, som de bruger - men PrivateVPN gør,så du kan blokere webstederne for at se indhold overalt i verden. Med hensyn til servere er der færre tilgængelige end hos andre udbydere - kun 80 servere i alt - men disse servere er spredt over 56 lande, så du har stadig mange muligheder for at blokere indholdet. Og forbindelseshastighederne er nogle af de hurtigste, vi har set, så de er perfekte til streaming eller download uden forsinkelser.

Sikkerheden, der tilbydes, er god, med en standard brug af 128-bit kryptering, men en mulighed for at hæve dette til 256-bit kryptering for sikkerheden. Og der er ingen trafiklogningspolitik, så dine data bliver ikke registreret. Softwaren er nem at bruge og kan installeres på enheder, der kører Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS og Amazon Fire Stick, eller den kan installeres som en browserudvidelse til Chrome.

Læs vores fulde PrivateVPN anmeldelse her.

Få en ekstra 5 måneder GRATIS på den årlige plan med PrivateVPN - kun $ 2,54 per måned. Hvis du ikke er helt tilfreds i de første 30 dage, få dine penge tilbage fuldt ud, ingen spørgsmål stillet.

Konklusion

Motor Trend On Demand er en video hjemmeside, der har masser af indhold, som bil entusiaster vil elske. Men brugere fra udlandet i USA har rapporteret mange problemer med at forsøge at få adgang til webstedet, da mange af videoerne er regionlåst til USA. Men internationale fans kan stadig se indholdet ved hjælp af en VPN. Vi har anbefalet et antal VPN'er, der kan bruges til at se MTOD.

Har du prøvet at se MTOD? Har du problemer med at se videoer på webstedet i dit land, og har du forsøgt at bruge et VPN? Fortæl os om dine oplevelser i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer