loader
bg-category
Alternativer til PeerBlock - Hvorfor VPN'er er bedre og mere sikre

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Online privatliv er en bekymring for alle, der bruger internettet i disse dage. Regeringerne, internetudbydere og cyberkriminelle forsøger at holde tabs på så mange som de kan, høst information gennem massovervågningsindsats, logningsprogrammer og ondsindede hackingforsøg. De fleste mennesker kan fjerne disse farer ved at anvende nogle få grundlæggende forholdsregler. Hvis du er en torrentbruger, er du dog i øget risiko.

Torrent brugere er alt for bekendt med problemerne med anonymitet og sikkerhed. Hvis en internetudbyder opdager en person, der bruger torrents, kan de markere deres konto som muligvis svigagtige, begynde at sprænge downloadhastigheder og endda sende udmeldinger om ophavsretskrænkelser til individuelle brugere. Mange ser dette som en åbenbar invasion af privatlivets fred, hvorfor software som PeerGuardian og dens efterfølger PeerBlock blev oprettet.

Der er kun et problem med PeerBlock i den moderne verden: den holdes ikke mere opdateret. Enhver, der bruger PeerBlock med en torrent, risikerer alle former for sikkerhedsproblemer. Er der nogen pålidelige alternativer til PeerBlock for at være sikker og anonym online? Vi ved at vide, at svaret er ja: VPN'er.

PeerBlock og online sikkerhed

PeerBlock opstod ud af behovet for, at torrent-brugere fortsætter med at spionere tredjeparter ud af deres fildelingsnetværk. Meget har ændret sig siden softwaren først blev frigivet, hvilket betyder, at mere kraftfuld beskyttelse kan være nødvendig for at være sikker online.

Hvad virker PeerBlock?

PeerBlock er et stykke open source software designet til at blokere IP-adresser fra forbindelse til din pc. Det fungerer på samme måde som en firewall gør ved at referere til en mesterliste over farlige IP'er og forhindre dem i at interagere med din computer.

PeerBlock blev bygget specifikt til Windows og først udgivet i 2009. Den seneste opdatering var i 2014, hvilket betyder, at det i det væsentlige er abandonware på dette tidspunkt. Den PeerGuardian-software, den var baseret på, har versioner til andre operativsystemer, og den opdateres stadig aktivt, selvom den ikke kan bruges som et rentabelt alternativ, da der ikke findes nogen ægte Windows-version.

Hvordan virker PeerBlock?

Torrent downloads arbejder ved at forbinde sværme af brugere sammen og tillader dem at bytte filer. Processen er ikke anonym, da IP-adresser deles på tværs af netværket. Disse IP'er kan bruges til at overvåge og spore brugere. Alt det kræver er en tredjepart at deltage i en sværm og starte pinging brugere, optage hver enkelt på en liste og rapportere deres identitet til en internetudbyder.

Hvis du er forbundet med en torrent-sværm for at dele filer, og en spioneret tredjepart forbinder den samme sværme, forhindrer PeerBlock den IP-adresse fra at "se" din computer, hvilket effektivt holder dig sikker og usynlig, mens du downloader. Det gør det ved at henvise til ondsindede IP-adresser fra en masterbloklist, der opretholdes af fællesskabet. Hvis en retshåndhævende myndighed, regering eller tilhørende IP forbinder, sørger PeerBlock for, at de aldrig opdager, at du eksisterer.

Er der nogen ulemper ved PeerBlock?

PeerBlocks største mangel er, at softwaren i det væsentlige er opgivet, hvilket betyder, at Windows-brugere ikke har et perfekt alternativ til blot at holde deres IP-adresse sikre, mens de får adgang til torrent-filer.

Selvom der var en en til en erstatning for PeerBlock, er det vigtigt at bemærke, at softwaren ikke aktivt beskytter din identitet online. Det er en firewall med en kraftig blokliste, intet mere. Dine data er aldrig krypteret, og din identitet er ikke sikret, du har blot et skjold mod nogle mulige invasioner af dit privatliv. Et skjold, der er langt fra perfekt.

VPN og online privatliv

Virtuelle private netværk eller VPN'er er i en helt anden kategori end PeerBlock, selv om der er betydelig overlapning mellem, hvad de to tjenester kan gøre. Nedenfor vil vi gå nærmere ind på, hvordan VPN'er virker, og hvorfor de bør betragtes som bedre end PeerBlock, når det kommer til at holde dine data sikre.

Grundlæggende om, hvordan VPN'er arbejder

VPN'er giver to vigtige funktioner, der sikrer dig sikker og sikker online: kryptering og virtuelle IP-adresser.

Kryptering forsegler alle data i et ubrydeligt lag af kode, der gør det umuligt at se indholdet af en pakke. Cyberkriminelle, offentlige myndigheder og internetudbydere kan aldrig knække denne kryptering heller. Det betyder ikke noget, hvilke websteder du besøger eller hvad du downloader, med en VPN på plads, er din aktivitet sikker og sikker.

VPN'er giver dig også mulighed for at vælge en unik virtuel IP-adresse, hver gang du tilslutter. Med en ikke-lokal IP er du effektivt usynlig for at spionere tredjeparter, da IP'en er fuldstændig uafhængig af din placering eller identitet og deles med hundredvis af andre brugere.

VPN'er giver total privatlivets fred og næsten perfekt digital anonymitet, hvilket gør dem ideelt til at være sikre online, mens du surfer, surfer og downloader torrenter. De kan også besejre internet-hurtige baner indført ved brudte netneutralitetslove, alt sammen takket være kryptering og virtuelle IP-adresser.

VPN'er tilbyder aktiv beskyttelse

PeerBlock er en defensiv foranstaltning. Det er en firewall, der blokerer forbindelsesforsøg, når de angriber, ikke mere. Dette kan være effektivt i mange forskellige situationer, men det er en passiv løsning, der ikke kan dække hele rækken af ​​online farer.

VPN'er leverer aktiv beskyttelse mod ondsindede forsøg på dit privatliv. Kryptering låser ned hver pakke data for at sikre, at ingen kan se, hvad der er inde, herunder hvilke torrenter eller filer du downloader. VPN'er sletter også din lokale IP-adresse og erstatter den med en anonym IP, så du kan blive skjult i enhver online situation, uanset hvad.

Selvom en ondsindet IP-adresse havde forbindelse til din torrentfil, kunne de ikke finde ud af noget om dig. Alt de kunne se var at du overfører data, og at din IP-adresse tilhører en VPN. De kan ikke se din identitet, de kan ikke se dine downloads. Du er sikker og sikker med en VPN på din side.

Bedste alternativer til PeerBlock - Top VPN'er

Bekymrede dine torrents vil lække data uden et levedygtigt alternativ til PeerBlock eller PeerGuardian? Bare rolig, en god VPN er den perfekte løsning til dine online sikkerhedsproblemer. De er den perfekte erstatning for PeerBlock, og de tilføjer også mange nyttige nye funktioner.

Funktioner af de bedste VPN'er

Ved at udvælge vores anbefalede VPN-tjenester i næste afsnit prioriterede vi følgende kriterier for at sikre, at du får den hurtigste, sikreste og sikreste service. Disse funktioner skal modtage top fakturering i enhver VPN, du vælger. Overtrædelse af nogen af ​​dem kan påvirke din online oplevelse negativt eller endda ødelægge dit privatliv.

  • Jurisdiktion - Det område, hvor et VPN-selskab er registreret, kan have stor indflydelse på dit privatliv. Vores forslag nedenfor er placeret i de sikreste områder.
  • Logning politik - Dit privatliv er aldrig sikkert, hvis en VPN holder detaljerede logfiler.
  • Omdømme - Hvor pålidelig er en VPN? Ingen ved bedre end nuværende og tidligere kunder. Hvis andre ikke stoler på en VPN, skal du heller ikke.
  • Sikkerhedsfunktioner - At holde din identitet sikker kræver mere end blot kryptering. Forår for udbydere, der passer nok til at have udviklet yderligere måder at beskytte dig online.
  • Server steder - Sørg for, at din VPN har mange servere rundt om i verden for optimale forbindelseshastigheder og IP-adressevalg.

1 – ExpressVPN - Hurtig og brugervenlig

Hastighed er det mest bemærkelsesværdige træk ved ExpressVPN-oplevelsen, hvilket gør den til den perfekte løsning til streaming film og downloading af torrents privat og sikkert. ExpressVPN tilbyder adgang til 2.000 servere i 92 forskellige lande, et af de største og bredeste netværk i virksomheden. Dens brugerdefinerede software er utrolig nemt at bruge og leverer også en venlig "on" -knap, der automatisk forbinder dig med den hurtigste server, ingen konfiguration er nødvendig. Du kan også starte en hastighedstest fra flere versioner af appen for at få detaljerede oplysninger om, hvor godt netværket udfører.

ExpressVPNs personlige oplysninger sikrer dig, uanset hvad du laver online. Data er låst ned med 256-bit AES-kryptering og understøttet af en nullogningspolitik på al trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser. DNS lækagebeskyttelse og en automatisk dræningsomskifter giver et pålideligt sikkerhedsnet i tilfælde af en uheldig afbrydelse. Med ExpressVPN ved du, at du får en hurtig og sikker online oplevelse hver gang du logger ind.

Vil du vide mere om ExpressVPNs funktioner? Se vores komplette ExpressVPN-anmeldelse.

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2 – NordVPN - Kraftig beskyttelse

Der er meget at elske om NordVPN, en af ​​verdens mest betroede VPN'er. Virksomheden lavede et navn for sig selv ved at køre det største server netværk i branchen, der i øjeblikket sidder på over 4.800 servere i 62 forskellige lande, mere end dobbelt så stor som dets største konkurrenter. NordVPN sætter disse noder til gode ved at levere unikke tjenester, som du ikke finder med andre VPN'er, herunder hastighedsforøgede P2P-downloads og dobbeltkrypterservere.

En anden stor NordVPN-funktion er selskabets nullogningspolitik, der dækker alt fra båndbredde til tidsstempler, trafik til IP-adresser. Ingen af ​​dine aktiviteter registreres eller deles med tredjeparter, hvilket giver dig en hidtil uset mængde privatliv og fred i sindet. Sikkerhedskopiering af alle disse sikkerhedsfunktioner er 256-bit AES-kryptering på alle data, en automatisk kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og en række brugerdefinerede krypteringsfunktioner, der giver dig al den anonymitet, du har brug for.

Lær mere om fordele og ulemper ved at bruge NordVPN i vores fulde NordVPN-gennemgang.

HUGE DEAL: Få 66% rabat på 2 års abonnement, kun $ 3,99 om måneden! Alle planer er støttet af en 30 dages pengene tilbage garanti.

3 – PrivateVPN - Stabil og sikker

PrivateVPN er en pålidelig, sikker og nem at bruge VPN, der fokuserer på hård sikkerhed og hurtige hastigheder for alle sine brugere. Med PrivateVPN kan du være sikker fra hvor som helst i verden, mens du downloader torrenter anonymt, streaming film, ser sport og meget mere. PrivateVPN løber som en drøm på smartphones, stationære pc'er og andre enheder, hvilket gør det til et godt valg for alle, der ønsker at bruge et VPN uden at kæmpe med komplicerede opsætninger.

PrivateVPN driver et dedikeret og lynhurtigt netværk af 80 servere i 56 forskellige lande. Virksomheden låses også ned data med 256-bit AES-kryptering, sikrer din forbindelse med en automatisk kill-switch og DNS-lækagebeskyttelse og har en nul-logningspolitik på alle trafikker for et stærkt fundament for privatlivets fred.

Læs mere om PrivateVPNs nyttige funktioner i vores fulde PrivateVPN-gennemgang.

EXCLUSIVE DEAL: Få 76% rabat på et årligt abonnement med 5 ekstra måneder GRATIS, kun $ 2,54 per måned!

Andre alternativer til PeerBlock

Har du allerede en god VPN fra listen ovenfor, men vil have ekstra beskyttelse til din torrenttrafik? Der er et par moderne ækvivalenter til PeerBlock, der stadig er tilgængelige. Nedenfor er de bedste alternativer til PeerBlock.

  • simplewall - Et enkelt værktøj, der konfigurerer Windows Filtreringsplatformen til at blokere ikke-lokale IP-forbindelser. Gratis, kun tilgængelig til Windows, og stadig under aktiv udvikling.
  • BeeThink IP Blocker - Et blokeringsprogram til Windows, der overvåger indgående IP-forbindelser og nægter adgang baseret på brugerdefinerede lister. Et kommercielt produkt til Windows, der stadig er i aktiv udvikling.
  • PeerGuardian - Den privatlivsorienterede firewall applikation, der startede det hele.Alle versioner er afbrudt, selvom Linux-versionen lejlighedsvis modtager små opdateringer.
  • iplist - En Linux-eneste applikation, der kan blokere forbindelser fra et bestemt IP-område. Udgået i 2010, men stadig tilgængelig for download og brug.

Konklusion

PeerBlock var et hæfteklammer af torrentbrugere over hele verden, der ønskede at bevare deres identitet og data sikkert. Da softwaren blev afbrudt, bekymrede mange mennesker, at de skulle stoppe med at dele downloads på torrent-netværk. Heldigvis steg VPN'er for at udfylde dette tomrum, hvilket gav et væld af ekstra funktioner i processen. VPN'er er langt det bedste alternativ til PeerBlock og PeerGuardian. De er meget nemme at bruge, og de kan holde dig sikker og sikker uanset hvad.

Har du overført til VPN'er fra PeerBlock endnu? Hvorfor eller hvorfor ikke? Lad os vide din begrundelse i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer