loader
bg-category
Bedste VPN til ARD for at fjerne blokering og se fra hvor som helst

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Det tyske tv-selskab ARD er verdens næststørste offentlige tv-virksomhed. Netværket blev grundlagt for næsten 70 år siden og har siden været i hele Tyskland og Centraleuropa og viser alt fra levende sport til børns programmering, dokumentarfilm og endda radioprogrammer. ARD driver sit fjernsynsnetværk under navnet Das Erste (The First) for at hjælpe med at differentiere det fra ZDF (The Second).

Selv om ARD er velkendt i Tyskland, kan du finde din forbindelse til tv-spredningen utilgængelig i det øjeblik du krydser grænsen. Dette skyldes, at ARD kun tillader streaming indhold indefra Tyskland. Selvom du er fra landet, men rejser i udlandet, har du ikke adgang til alt indholdet af ARD-tilbud.

Heldigvis er alt håb ikke tabt! Med en god VPN på plads kan du omgå den frustrerende "Leider kan du vide, hvad du har brug for Video, når du er i Deutschland bist"Meddelelse om, at din forbindelse er blevet blokeret. Alt du behøver er et par minutter at vælge den rigtige service, så er du klar til at se ARD fra hvor som helst i verden!

Få det bedste VPN til ARD

Hvordan får du den bedste oplevelse, når du ser ARD? Hvad er forskellen mellem en privatlivspolitik og krypteringsstyrke? Hvis verden af ​​VPN'er virker forvirrende, så rolig, vi er her for at hjælpe dig med at få mening af det hele. Nedenfor er nogle af de vigtige funktioner, du bør se på, når du undersøger en potentiel VPN, efterfulgt af råd og anbefalinger om, hvilken VPN du skal vælge.

Vigtigste VPN-funktioner

Der er meget information at vælge imellem og forskning vedrørende VPN'er. At finde den rette balance mellem hastighed og sikkerhed er vigtig, som om din tjeneste ofrer det ene til det andet, kan du finde din ARD-streaming mindre end ideel. Nedenfor er de bedste kriterier, du bør overveje, når du leder efter en stærk VPN.

 • Enhedsunderstøttelse - For at bruge din VPN skal du køre en app på din enhed. Sørg for at det understøttes, før du tilmelder dig!
 • Hurtige downloads - VPN'er kan være langsommere end en ukrypteret internetforbindelse. Heldigvis kompenserer gode tjenester for dette.
 • Netværksdistribution - Jo flere servere en VPN kører, jo flere muligheder står til din rådighed. For ARD-strømme skal det også have steder i Tyskland.
 • Nulloggningspolitik - Sørg for, at din service har en streng nulloggningspolitik.

Brug af gratis VPN'er med ARD

Selvom det helt sikkert er muligt at bruge en gratis VPN-tjeneste til at streame ARD, anbefaler vi det stærkt. Gratis VPN'er er på hver app markedsplads og udvidelse butik, og sandheden er, at de ofte gør mere skade end godt.

Gratis VPN'er tjener ikke penge fra deres brugere. For at tjene penge tjener de normalt at indsamle og sælge brugerdata, og krænke dit privatliv, så snart du logger på. Det betyder, at en gratis VPN kan spore og dele din browser, streaming og downloade historie med eksterne virksomheder uden din viden.

Gratis VPN'er kommer også med mange begrænsninger. Mange har strenge båndbredde caps på plads, blokere P2P eller torrent trafik, begræns dine server switches til et par om dagen, eller er bare utrolig langsom. De bedste VPN'er er billige tjenester, der går ud af deres måde for at give en hurtig og sikker oplevelse for deres brugere uden at krænke deres privatliv.

Top 5 bedste VPN'er til ARD

Vil du have nogle forslag til de bedste VPN'er, der skal bruges sammen med ARD? Vi har fem af de bedste tjenester nedenfor, hver med hurtige og sikre servere i Tyskland og over hele verden, klar til at levere utrolige streaminghastigheder og god beskyttelse af personlige oplysninger!

1 – ExpressVPN - Hurtig og brugervenlig

ExpressVPN har et velfortjent ry for at være et af de hurtigste og sikreste VPN'er rundt. Det giver disse funktioner uden at ofre anvendelighed, da dets apps er lette og utroligt intuitive, selv på mobile enheder. ExpressVPN driver i øjeblikket et netværk på over 2.000 servere i 94 lande rundt om i verden, der leverer hurtige forbindelseshastigheder til utrolige HD-videostrømme. Du kan endelig se sikker ARD fra en hvilken som helst enhed uden at stirre på buffer-skærme i minutter på et tidspunkt!

ExpressVPNs personlige oplysninger er altid på arbejde for at holde dig sikker online. Data er beskyttet med 256-bit AES-kryptering og understøttes af en nullogningspolitik på trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser. DNS lækagebeskyttelse og en automatisk dræningsomskifter leverer også et pålideligt sikkerhedsnet i tilfælde af en utilsigtet afbrydelse eller et andet internet problem.

Deres server netværk spænder over kloden, men det er også perfekt til ARD streaming. Fire unikke steder i landet giver alle ExpressVPNs fantastiske funktioner, hvilket giver dig alle de værktøjer, du har brug for til en hurtig og sikker videooplevelse.

Se vores komplette ExpressVPN-anmeldelse for mere information om virksomhedens fantastiske funktioner!

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2 – NordVPN - Hurtig og kraftig beskyttelse

NordVPN indsamler nogle af de bedste funktioner, som enhver VPN tilbyder, og giver fuld adgang til dem uden nogen begrænsning. Langt den mest unikke af disse funktioner er virksomhedens massive server netværk. Listen vokser konstant, men i skrivende stund kan brugere oprette forbindelse til over 4.600 servere i 62 forskellige lande, mere end to gange nærmeste konkurrent! Du kan altid oprette forbindelse til en hurtig server med NordVPN, og du får også adgang til ekstra beskyttelse via dobbeltkryptering, lokaliseringsbekæmpelse og anti-DDoS-servere.

NordVPN leverer en nullogningspolitik, der dækker alt fra båndbredde til tidsstempler, trafik til IP-adresser. Din aktivitet registreres aldrig eller deles med tredjepart, garanteret. Backing disse funktioner er 256-bit AES kryptering på alle data, en automatisk kill switch, DNS lækage beskyttelse, og en række brugerdefinerbare krypteringsfunktioner.

Denne udbyder opererer over 2000 servere i Europa med en imponerende 256 lokaliseret i Tyskland. Dette kombineret med virksomhedens imponerende hastighedsprøve scoringer gør det til et fremragende valg for ARD!

Lær mere om NordVPN-oplevelsen i vores fulde NordVPN-gennemgang.

HUGE DEAL: Få 66% rabat på 2 års abonnement, kun $ 3,99 om måneden! Alle planer er støttet af en 30 dages pengene tilbage garanti.

3 – PrivateVPN - Stabil og sikker

PrivateVPN har en af ​​de mest afbalancerede tjenester rundt. Virksomheden leverer en fantastisk blanding af hastighed og sikkerhed uden at ofre enten, så du kan være sikker, mens du streamer HD-indhold fra ARD eller en anden videotjeneste. PrivateVPN opnår dette med nogle slanke og lette software, hvilket gør det let tilgængeligt fra en række enheder, herunder Android og iOS smartphones og stationære pc'er.

PrivateVPN driver et lille, men dedikeret netværk af omkring 80 servere i 56 forskellige lande, nok til at levere hastighed og lokalitet, uanset din placering. PrivateVPN lukser data alle data, der passerer gennem dette netværk med 256-bit AES-kryptering, og det holder din forbindelse sikker med en automatisk kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og en nullogningspolitik for trafik.

Denne udbyder's netværk tilbyder flere servere i Tyskland, hvilket gør det til et solidt valg for streaming ARD i fuldstændig privatliv.

Læs mere om PrivateVPNs nyttige funktioner i vores fulde PrivateVPN-gennemgang.

EXCLUSIVE DEAL: Få 76% rabat på et årligt abonnement med 5 ekstra måneder GRATIS, kun $ 2,54 per måned!

4 – CyberGhost - Hurtig, Sikker, Sikker

CyberGhost er et af de hurtigste og mest pålidelige VPN'er på markedet, og det vokser også hurtigt. VPN leverer fantastiske hastigheder rundt om i verden takket være et stort servernetværk med over 2.400 noder i 60 forskellige lande. Ingen buffering forsinkelser eller internet afmatning, bare hurtige forbindelser til enhver enhed tilgængelig med et enkelt klik!

Grundlæggende privatliv funktioner som 256-bit AES kryptering på alle data, en nul-logging politik på trafik, tidsstempler og IP-adresse, og både DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch skjule din identitet hver gang du går online. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til fuldstændigt krypterede data, uanset hvor du rejser.

CyberGhosts netværk er ideelt til alle, der ønsker at se ARD online. Virksomheden er baseret i Tyskland og har en spændende 300 servere placeret i landet, hvilket gør det til et af de bedste VPN'er til at bruge til streaming af tysk programmering i udlandet!

Få mere at vide om CyberGhosts fantastiske funktioner i vores komplette CyberGhost review.

Få 77% rabat på CyberGhosts treårige plan for betalinger så lav som $ 2,75 per måned.

5 – PureVPN - Fortrolighed og meget mere

PureVPN er mere end blot en VPN-tjeneste. Virksomheden leverer en inkluderende, alt-i-en sikkerhedssuite til sine brugere, så du kan være sikker fra en lang række farer uden at løfte en finger. Med PureVPN har du anti-virusbeskyttelse, malwareafskærmninger, appblokerende funktioner og DNS-websitefiltrering, alt sammen i samme pakke. Du skal blot downloade softwaren, tænde de ekstra funktioner, og du er sikker!

PureVPN giver også masser af praktiske privatlivets funktioner ud over sine unikke tilbud. Det hele begynder med en nullogningspolitik på trafik og fortsætter med en automatisk kill switch, 256-bit AES-kryptering på alle data og DNS lækage beskyttelse. Disse funktioner arbejder sammen for at holde dine data sikre uanset hvad. Og med PureVPNs selvdrevne netværk af 750 servere i 180 forskellige lande, er du garanteret en hurtig forbindelse til enhver tid!

Denne udbyder har især en stærk tilstedeværelse i hele Europa. Du finder snesevis af servere i Tyskland, herunder Frankfurt München, Nürnberg, Berlin og Hessen, hvilket gør det til et fantastisk valg for streaming af ARD-programmer dag og nat.

TILBUD: Udnyt en fantastisk 73% rabat på en 2-årig plan, kun $ 2,95 pr. Måned! Du kan endda prøve det uden risiko med virksomhedens syv dages penge tilbage garanti.

Sådan bruges en VPN til at blokere ARD

Det tager ikke for lang tid at undersøge og tilmelde sig en pålidelig VPN. Når du har gjort det, er du kun få skridt væk fra at se ARD overalt i verden. Følg vejledningen nedenfor for at tænde din VPN og få adgang til alle ARDs onlineindhold, fra sport til børns shows, alt gratis!

Trin 1 - Opsætning af din VPN

Vælg en af ​​vores anbefalede VPN-tjenester fra afsnittene ovenfor. Enhver vil gøre jobbet, da de er alle hurtige, sikre og overkommelige, afhænger det kun af dine præferencer og placering. Gå derefter gennem trinene herunder for at hente appen og implementere din VPN.

 1. Log ind på din VPN og download appen til din enhed. Mobilbrugere skal muligvis installere den fra iOS eller Android App Store.
 2. Installer VPN-appen, start det på din enhed, og indtast derefter dine loginoplysninger.
 3. Åbn serverlisten og vælg en lokal i Tyskland.
 4. Opret forbindelse til serveren og give VPN et øjeblik til at løse.
 5. Minimer VPN'en eller bare lade den køre i baggrunden.

Trin 2 - Bekræft din IP

Så snart du tilslutter, er det en god ide at verificere din IP-adresse for at sikre, at alt er klar til at gå. Dette er et valgfrit trin, men det tager kun et sekund at fuldføre. Det er en god idé at løbe gennem trinene, hvis dette er første gang du bruger en VPN, eller hvis du skifter til en ny tjeneste og ikke er sikker på, om den fungerer korrekt.

 1. Sørg for din VPN er aktiv og forbundet til en server. Det behøver ikke at være en i Tyskland, selvom du bør notere placeringen, før du fortsætter.
 2. Åbn en webbrowser og gå til ipleak.net.
 3. Vent til siden skal indlæses og køre en IP-adresse opslag.
 4. Kig på boksen øverst under "Din IP-adresse". Hvis det viser et andet land end det du sidder i, er VPN'en aktiv og fungerer korrekt.
 5. Hvis kassen viser din fysiske placering, skal du muligvis kontakte din VPN-udbyder for at løse en IP-lækagefejl, eller blot geninstallere appen og køre testen igen.

Trin 3 - Begynd at se ARD

Med en VPN oprettet og korrekt konfigureret, er du klar til at gå. ARD pålægger ikke strenge blokader mod VPN-trafik, hvilket gør det til et af de nemmeste netværk at se online. Der kræves ingen konto, bare en VPN, der er forbundet til en tysk server, der kører i baggrunden.

Følg trinene herunder for at se ARD på en hvilken som helst enhed via webbrowser:

 1. Sørg for, at din VPN er forbundet til en tysk server ved at følge ovenstående trin.
 2. Åbn en webbrowser og besøg ARDs hjemmeside på https://www.ARD.de
 3. Vælg en videosektion fra menuen øverst, herunder Sport eller Kinder.
 4. Vælg et show eller stream for at se, og klik derefter på Afspil for at indlæse det.
 5. Nyd alle de gratis og ublockerede ARD-videoer, du vil have!

Ekstra - Stream via ARDs mobile apps

ARD tilbyder også videostreaming via dedikerede mobilapps. Økosystemet er lidt forvirrende at navigere, så det er generelt bedre at holde fast i hjemmesiden for vandløb. Det er dog muligt at streame ARD-indhold på Android og iOS ved hjælp af disse apps. Følg trinene herunder for at prøve.

 1. Sørg for, at dit mobil VPN er forbundet til en tysk server ved at følge ovenstående retningslinjer.
 2. Gå til din enheds appbutik og Søg efter ARD. Du skal se mindst tre apps: ARD fra ARD.de, Das Erste fra Erstes Deutsches Fernsehen og ZDFmediathek & Live TV fra ZDFonline. Alle disse er en del af ARD, og ​​de tilbyder alle forskellige valg af programmering til at se.
 3. Vælg en af ​​apps fra markedet og installere det. Du kan også installere flere apps, hvis du vil have flere muligheder.
 4. Start appen og find en video eller live stream for at se.
 5. Klik på knappen Spille knap og nyd!

Konklusion

ARD er et kraftværk af udsendelse. Det opererer flere populære netværkskanaler og strømmer et stort udvalg af indhold online og via kabel-tv. Ved at bruge den rigtige VPN-tjeneste kan du få adgang til ARD på internettet fra hvor som helst i verden. Du behøver ikke at stirre på fejlmeddelelser, fordi du ikke sidder i Tyskland!

Har du været i udlandet og savnet den store programmering fra ARD? Hvad vil du indhente når du genopretter forbindelse til et VPN? Fortæl os om dine præferencer nedenfor!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer