loader
bg-category
Bedste Juridiske Torrent-websteder til indhold, der er sikkert

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Torrenting har fået en dårlig rap som udelukkende en metode til ulovligt at dele ophavsretligt beskyttede filer. Hvis du ser på nedbrydningen på The Pirate Bay og andre lignende websteder, kan du se, at der er en stor interesse fra indehavere af ophavsrettigheder i ikke kun at lukke torrent-steder, men også i at rejse mistanker om brugen af ​​torrenter generelt. Men det er en urimelig stereotype. Der er mange grunde til at bruge torrents til fuldt lovlige aktiviteter, såsom at downloade open source software. Torrenter giver en unik måde, hvorpå brugerne kan dele filer uden at skulle betale et dyrt hostingregning.

Hvis du leder efter lovligt torrentindhold, så er dagens artikel til dig. Vi viser dig nogle af de bedste torrent-websteder, som du kan bruge til at downloade torrents sikkert og lovligt. Læs videre for at lære om bedste juridiske torrent sites.

Bliv sikker, når du tester med en VPN

Desværre har internetudbydere en tendens til at se torrentaktivitet på deres netværk og straks sende ud truende breve, selvom aktiviteten faktisk downloades gyldige torrents. Derfor anbefaler vi alle torrent brugere at beskytte sig ved at få en VPN, som krypterer alle deres data og stopper nogen fra at spionere på deres internetaktivitet. På denne måde vil din internetudbyder ikke vide, om du bruger torrents, og du vil ikke modtage nogen truende bogstaver eller skal håndtere andre irritationer.

Sådan vælger du en VPN-leverandør til torrenter

Du kan se, hvorfor det er vigtigt for torrentbrugere at have et VPN, selvom de bruger lovlige torrenter. Men at finde den rigtige VPN-udbyder kan være vanskelig. Ikke alle VPN-udbydere tillader torrent brug på deres netværk, selv af lovlige torrenter, og du skal kigge efter VPN'er uden båndbredde caps eller andre grænser, hvis du vil downloade en masse indhold. Af denne grund anbefaler vi, at du bruger gratis VPN'er, da de ikke normalt tillader torrents, de har også sikkerhedsproblemer, som kan gøre dig mindre sikker. Du skal søge en torrent-venlig betalt VPN udbyder i stedet.

Hvis du vil finde den rigtige VPN til dig, skal du kigge efter følgende funktioner:

  1. Tillader torrent-trafik så du kan kryptere dine torrentdata for at være sikker og holde dig væk fra din internetudbyderens problemliste. Du skal muligvis gøre noget grave for at finde VPN-udbydere, der tillader torrents, men du kan spare tid ved at prøve de torrent-venlige udbydere, der anbefales nedenfor.
  2. Hurtige forbindelser som en af ​​de store fordele ved at bruge torrents er de hastigheder, som du kan downloade. En dårlig VPN vil have langsomme forbindelser, som gør dine downloads gennemsøg, men en stor VPN vil have super hurtige forbindelser, der ikke holder dig tilbage.
  3. God sikkerhed så dine data holdes sikre og private, og du får ikke problemer med din internetudbyder.Du skal kigge efter en VPN, der giver brug af stærk 256-bit kryptering, så dine data ikke kan blive revnet, og det har ingen logbogspolitik, så din internetbrug ikke registreres og ikke kan videreføres til tredjeparter.
  4. Masser af servere rundt om i verden så du kan bruge din VPN til at komme rundt på websider og censur samt til torrents. At have flere servere gør det nemt at finde en hurtig server, der opfylder dine behov.
  5. Software til forskellige operativsystemer så du kan beskytte alle dine enheder med et enkelt VPN-abonnement, f.eks. din telefon, tablet og computer.

Vi har kigget og fundet VPN-udbydere, der opfylder alle disse krav, og som vi anbefaler for torrent-brugere:

Anbefalede VPN'er til Torrent-brugere

1. ExpressVPN - hurtige hastigheder, sikre forbindelser

ExpressVPN er et VPN, som du vil se anbefalet over, takket være dens kombination af stor sikkerhed, høj ydeevne og brugervenlig software. Virksomheden er venlig at torrents, uden båndbredde restriktioner og evnen til at kryptere torrent trafik ved hjælp af enhver server i netværket. En anden bonus for torrent-brugere er de brændende hurtige hastigheder, hvilket betyder at du kan downloade filer med et blik i øjet.

Med hensyn til sikkerhed finder du, at tjenesten bruger stærk 256-bit kryptering og har en streng ingen logningspolitik, så du behøver ikke bekymre dig om, at dine data falder i de forkerte hænder. Ligeledes finder du ekstra sikkerhedsfunktioner i softwaren som en IP-adresse-checker, DNS-lækagebeskyttelse og en kill-switch, som er vigtig for torrere. Det store netværk af servere dækker mere end 2000 servere i 94 forskellige lande, og softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Linux og Android samt nogle spillekonsoller og smarte tv'er. Der er også browserudvidelser til rådighed for Google Chrome. , Mozilla Firefox og Apple Safari browsere.

Læs vores komplette ExpressVPN anmeldelse her.

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2. NordVPN - dedikerede P2P-servere (og så mange flere!)

NordVPN tilbyder ikke kun almindelige VPN-servere, men også specialservers, der specifikt er til P2P-downloads som torrenter. Disse er finjusteret og optimeret til torrent brug, så dine downloads ikke kun er sikre, men også super hurtige. Denne sikkerhed understøttes af industriel standard 256-bit AES-kryptering, en streng politik uden logning og endda en utrolig dobbelt VPN-server, der krypterer dine data via to forskellige proxyservere for ultimativ crack-proofing. Andre sikkerhedsfunktioner omfatter muligheden for en CyberSec-sikkerhedsfunktion, der blokerer annoncer og beskytter dig mod skadelig software, såvel som en generel og en app-specifik kill-switch, som du kan bruge til automatisk at lukke dit torrentprogram, hvis VPN-forbindelsen går ned .

Ud over almindelige VPN-servere, P2P-servere og dobbelt VPN-servere finder du også forvirrede servere, så du kan bruge VPN selv i lande med VPN-blokering som Kina, anti DDoS-servere for at beskytte dig, mens du spiller online-spil, løg over VPN-servere til anonymitet og dedikerede IP-adresseservere, når du har brug for en statisk IP-adresse. Det store netværk af servere dækker over 4500 servere i alt over 62 lande, og du kan bruge den praktiske kortgrænseflade til softwaren til at finde den server, du ønsker. Softwaren kan installeres på enheder, der kører Windows, Mac OS, Linux, IOS, Chrome OS, Android eller Windows Phone.

Læs vores fulde NordVPN anmeldelse her.

HUGE DEAL: Få 66% rabat på 2 års abonnement, kun $ 3,99 om måneden! Alle planer er støttet af en 30 dages pengene tilbage garanti.

3. PrivateVPN - Fjern blokering af streaming og Torrent i sikkerhed

PrivateVPN er et godt valg for dig, hvis du kan lide at bruge streaming sites samt torrents. Dit abonnement giver dig nogle af de hurtigste forbindelser, vi har set, så du får dine filer hentet hurtigt. Desuden giver VPN dig mulighed for at fjerne blokering af streaming sites som Netflix og Hulu, som de fleste VPN'er ikke arbejder med. Sikkerhed er fleksibel men kraftig, med 128-bit kryptering som standard sammen med en mulighed for at gå op til 256-bit kryptering, når du har brug for din forbindelse låst ned. Endelig er der ingen trafiklogs gemt, så ingen kan se de websteder, du besøger.

Netværket af tilgængelige servere er mindre end andre tjenester, med 80 servere i 56 lande. Men disse servere er alle særligt hurtige og pålidelige, så det balancerer ud for de fleste praktiske formål. Softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS og Amazon Fire Stick, og kan installeres som en browserudvidelse til Chrome.

Læs vores fulde PrivateVPN anmeldelse her.

Få en ekstra 5 måneder GRATIS på den årlige plan med PrivateVPN - kun $ 2,54 per måned. Hvis du ikke er helt tilfreds i de første 30 dage, få dine penge tilbage fuldt ud, ingen spørgsmål stillet.

Bedste Juridiske Torrent-websteder

Den gode nyhed for torrent fans er, at der er masser af websteder derude, der har gode valg af fuldt lovlige torrenter. Uanset om du vil læse nye bøger, se uafhængige film, lytte til nye bands eller prøve open source-software, kan du finde alt dette indhold gratis og lovligt på torrentwebsteder. Tjek de steder, der er angivet nedenfor for nogle af de bedste lovlige torrenter:

1. Public Domain Torrents

Placeret på http://www.publicdomaintorrents.info/

Udformningen af ​​dette websted er gammeldags, men lad det ikke sætte dig af. Film buffs vil finde et utroligt udvalg af klassiske film her, som nu er ude af ophavsret og gratis for alle at downloade og se. Der er en flok kategorier som Action / eventyr, Animation, Komedie, Drama, Udnyttelse, Familie, Rædsel, Kampsport, Musicals, Mystery / Spænding, Sci-Fi / Fantasy, Serials, Krig, og Westerns at vælge imellem, plus lister over de mest populære film også.

2. Internetarkivet

Placeret på https://archive.org

Hvis du ikke ved arkive.org, så mister du en af ​​internetets bedste ressourcer. Webstedet er dedikeret til bolig kunstnerisk materiale af enhver art for at sikre, at den er tilgængelig for brugere på internettet gratis. De har en populær Spillefilm afsnit på https://archive.org/details/feature_films, der huser klassiske film i temaer som horror og film noir, og disse film er tilgængelige for download i forskellige former, herunder torrents. Der er også gratis bøger og andre tekster, gratis musik og gratis software alle tilgængelige fra dette ene store websted.

3. Legit Torrents

Placeret på http://www.legittorrents.info/index.php

Dette websted ser ud og fungerer som andre populære torrentsteder som kickasstorrents, med den eneste forskel at denne side deler 100% lovligt gratis medier. Det bruges ofte til at dele open source-software som Linux-distributioner, som deles via torrent for at lette individer af byrden af ​​hosting store filer til download. Der er andre tilgængelige kategorier samt software, dog som musik, film, spil, anime og bøger.

4. Bitlove

Placeret på https://bitlove.org/

Dette websted er et must for podcast elskere. Udover lyd podcasts er video podcasts blevet mere populære de seneste år. Imidlertid kan downloadning af disse store filer til podcastene være langsom og besværlig. Derfor eksisterer Bitlove - det konverterer RSS- eller ATOM-feeds (den måde podcasts er opført på) i downloadbare torrent-filer, så du kan downloade masser af indhold super hurtigt. Hvis du elsker at lytte til podcasts om ny musik eller se video podcasts om spil, kan du f.eks. Finde et ton indhold her, som du vil nyde. Listen over torrent podcasts på https://bitlove.org/directory er også en stor ressource.

5. Linux Tracker

Placeret på https://linuxtracker.org/

En anden stor ressource til Linux-brugere er Linus Tracker-webstedet. Her kan du finde torrent-filer til at downloade Linux distros af alle slags, plus et forum, hvor du kan diskutere Linux-emner og få råd om at køre en Linux-maskine. Hvis du leder efter en uklar Linux distro, er dette det bedste sted at finde det.

6. Vodo

Placeret på http://vodo.net/

Spillere og fans af indie spil i særdeleshed glæder sig over! Vodo er et websted, der samler smukke, originale og interessante spil, som alle kan downloades og spilles gratis. Webstedet er attraktivt og godt designet, med et dashboard med fremhævede spil og individuelle sider for hvert bestemt spil ligesom Steam Store. Hvis du nyder indholdet, er der en mulighed for at donere til udviklerne, hvis du vil. Der er også et afsnit for gratisfilm, som du kan finde på http://vodo.net/films/

7. Vuze

Placeret på https://www.vuze.com/content/

Vuze er en populær torrentklient, og på deres hjemmeside har de en række juridiske indhold til at illustrere alle de ting, du kan gøre med torrents. Du finder populære videoer, der præsenteres i et Youtube-lignende format, plus muligheden for at downloade andre typer af videoer som Ted Talks. Nogle af de mest populære indhold er bundter af temaet copyright-fri indhold som f.eks Grindhouse Movie Bundle eller den Berømte monstre i litteratur bogpakke, som giver dig mulighed for at downloade en samling af relaterede filer for at søge efter dig selv.

8. Jamendo

Placeret på https://www.jamendo.com/start

Dette musiksite er vært for gratis musik til streaming eller download fra uafhængige kunstnere. Uanset om du ønsker at søge efter et nyt band at lytte til, eller hvis du vil downloade en hel musikkatalog af en favorit kunstner, finder du en masse musik på dette websted, der er lavet uden for det traditionelle pladeselskabssystem . Der er over 500.000 spor fra mere end 400.000 kunstnere til rådighed, i et smukt websiteformat, der ligner Spotify, men har ingen irriterende annoncer og lader dig downloade spor, når du vil. En praktisk funktion til YouTube og andre videoindhold skabere er Musik til videoer sektion, hvor du kan finde licensfrie musiknumre til brug i dine videoer.

Konklusion

Torrents har fået en dårlig rap for deres tilknytning til ulovlig fildeling, hvilket har ført til, at mange mennesker tror, ​​at alle torrents er ulovlige. Men faktisk er der masser af legitime grunde til at bruge torrents som at downloade open source-software, film, der er ude af ophavsret og uafhængige film. Vi har delt nogle af vores yndlingswebsteder for at downloade fuldt lovligt og gratis at bruge torrents. Selv internetudbydere, som bør vide bedre, kan stadig målrette torrent-brugere, når de bruger lovlige torrenter, dog. Derfor anbefaler vi, at alle torrent brugere, selv lovlige torrent brugere, får VPN til at holde sig trygge og beskyttede.

Hvilket er din favorit torrent site? Bruger du nogen af ​​de websteder, vi har anbefalet, og hvilken er din favorit? Fortæl os om det i kommentarerne nedenfor!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer