loader
bg-category
Bedste VPN til AT & T i 2018 for at kryptere og anonymisere din browsing

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Verdens største teleselskab, AT & T, serverer ca. 159 millioner samtidige trådløse forbindelser hver dag sammen med næsten 16 millioner hjemme bredbåndsforbindelser. Over 400 millioner mennesker i USA og Mexico har adgang til AT & Ts mobilnetværk, hvilket betyder, at der ikke er nogen mangel på AT & T-smartphones på markedet.

Uanset om du bruger AT & T med en iPhone eller Android, er det vigtigt at holde dine data sikre hver gang du opretter forbindelse til internettet. Den bedste måde at gøre det på er med en pålidelig VPN. Ved at installere et virtuelt privat netværk kan du sikre hvert enkelt fragment af data, der efterlader din AT & T-enhed, så dine oplysninger er sikre og private uanset hvad.

Nedenfor diskuteres de bedste VPN'er, der skal bruges sammen med AT & T-enheder, for at holde dig sikker på internettet.

Valg af det bedste VPN til AT & T

Det er ikke nemt at vælge den bedste VPN til en opgave. Med mobilenheder eller hjemmeforbindelser, der kører på AT & T's netværk, er overvejelserne endnu mere unikke. Du har brug for hastighed til at understøtte hurtige videostrømme, men du har også brug for kryptering, en god nullogningspolitik og stærk enhedsunderstøttelse. Disse funktioner kan ikke altid findes i rigelige mængder, hvorfor vi samlet de vigtigste funktioner nedenfor, efterfulgt af anbefalede VPN'er til enhver AT & T-enhed.

Vigtige VPN-funktioner

Undersøgelse af en VPN er en vanskelig proces, selvom du ikke er kræsen om, hvilken du bruger. Det er vigtigt at finde den rette balance mellem funktioner for at sikre den bedste oplevelse. Hvis du ikke gør det, vil du ikke bruge VPN, som kan være et stærkt slag mod dit online privatliv.

Vi anvendte følgende kriterier for at rangordne vores VPN-anbefalinger nedenfor for at sikre, at du får den hurtigste og mest pålidelige AT & T VPN mulig.

 • Hurtige downloads - Hastigheden er alt hvad angår streaming video, downloading af store filer eller se live sports.
 • Størrelse af netværk - Jo flere servere en VPN kører, desto flere tilslutningsmuligheder er til din rådighed.
 • Bred enhedskompatibilitet - Du skal bruge en app for at få adgang til din VPN. Hvis den ikke understøtter din hardware, kan du ikke forblive sikker.
 • Nulloggningspolitik - Sørg for, at VPN'en har en streng nulloggningspolitik for ægte online beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed.

Top 5 bedste VPN'er til AT & T

Klar til at sikre din AT & T-enhed eller husholdnings AT & T internetforbindelse? Vi har testet de mest velrenommerede VPN'er på markedet for at finde de bedste til jobbet. Uanset om du bruger en AT & T trådløs enhed eller hjemmeforbindelse, kan du være sikker.

1 – ExpressVPN - Sikker og brugervenlig

ExpressVPN er et af de mest kendte VPN'er på markedet. De har et ry for hurtig service, sikre forbindelser og software, der er så nem at bruge, alle kan nyde online privatliv med blot et par klik. ExpressVPN giver lynhurtige servere parret med letvægts software til en bred vifte af enheder, herunder AT & T-telefoner, hjemme-baserede pc'er, tablets og bærbare computere. Det er ligegyldigt, hvilken hardware du vil forbinde, ExpressVPN kan holde det sikkert, hver gang.

ExpressVPN driver et stort netværk af over 2.000 servere i 94 lande, hvilket giver fremragende forbindelseshastigheder med god IP-adressesortiment til brugere overalt i verden. ExpressVPNs personlige oplysninger sikrer dig også sikkerhed med 256-bit AES-kryptering og en nullogningspolitik på trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser. DNS lækagebeskyttelse og en automatisk dræningsomskifter leverer også et pålideligt sikkerhedsnet i tilfælde af en utilsigtet afbrydelse eller et andet internet problem.

Se vores komplette ExpressVPN-anmeldelse for mere information om serviceens fantastiske funktioner!

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2 – NordVPN - Kraftig beskyttelse, hurtige hastigheder

NordVPN-oplevelsen er et af de bedste på VPN-markedet. Tjenesten sørger for, at brugerne er sikre hver gang de forbinder takket være stærk privatlivspraksis over hele linjen, så du kan forblive usynlig online uden at ofre hastigheden. Hvad der står mest ud af NordVPN er størrelsen af ​​virksomhedens netværk. Listen vokser konstant, men lige nu sidder den på over 4.600 servere i 62 forskellige lande, mere end to gange den nærmeste konkurrent. Med andre ord vil du med NordVPN altid kunne oprette forbindelse til en hurtig server.

NordVPN tilbyder unikke funktioner takket være sit store netværk, herunder dobbeltkrypterservere, lokalitetsforvirring, dedikerede IP-adresser og flere anti-DDoS-servere. Der er også en nullogningspolitik, der dækker alt fra båndbredde til tidsstempler, trafik til IP-adresser, hvilket betyder, at din aktivitet aldrig registreres eller deles med tredjepart. Dette er 256-bit AES-kryptering på alle data, en automatisk kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og en række brugerdefinerede krypteringsfunktioner.

Lær mere om NordVPN-oplevelsen i vores fulde NordVPN-gennemgang.

HUGE DEAL: Få 66% rabat på 2 års abonnement, kun $ 3,99 om måneden! Alle planer er støttet af en 30 dages pengene tilbage garanti.

3 – CyberGhost - Hurtig, Sikker, Sikker

CyberGhost leverer utrolige hastigheder takket være et stort netværk af over 2.400 servere i 60 forskellige lande. Uanset hvor du bor eller rejser, kan du finde den rigtige forbindelse med CyberGhost hver gang. Du behøver heller ikke bekymre dig om forbindelsesproblemer eller internetnedbremsning med dette pålidelige netværk. Bare log på og nyd en hurtig, sikker og privat internetoplevelse!

CyberGhosts personlige oplysninger er perfekte til AT & T eller andre internetudbydere. Det holder dig sikker med 256-bit AES-kryptering på alle data, en nullogningspolitik på trafik, tidsstempler og IP-adresse og både DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Disse funktioner skjuler din identitet hver gang du går online, så du kan oprette forbindelse til fuldt krypterede data og en skjult identitet, uanset hvor du går.

Få mere at vide om CyberGhosts fantastiske funktioner i vores komplette CyberGhost review.

Få 77% rabat på CyberGhosts treårige plan for betalinger så lav som $ 2,75 per måned.

4 – PrivateVPN - Stabil og sikker

PrivateVPN er ideel til alle, der har brug for pålidelig privatliv på et bredt udvalg af enheder, herunder AT & T og tilhørende luftfartsselskaber. Tjenesten leverer en blanding af hastighed og sikkerhed uden at ofre, så du kan være sikker, mens du streamer film, kontrollerer din e-mail eller bare surfer på sociale medier på din telefon. PrivateVPN opnår dette med let og intuitiv software, der gør den tilgængelig fra både Android og iOS smartphones og stationære pc'er.

PrivateVPN driver et stabilt og dedikeret netværk af 80 servere i 56 forskellige lande, nok til at levere gode hastigheder og høj IP-adresse sort uanset placering. Virksomheden låses ned data alle data, der passerer via dette netværk med 256-bit AES-kryptering, og det holder din forbindelse sikker med en automatisk kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og en nullogningspolitik for trafik.

Læs mere om PrivateVPNs nyttige funktioner i vores fulde PrivateVPN-gennemgang.

EXCLUSIVE DEAL: Få 76% rabat på et årligt abonnement med 5 ekstra måneder GRATIS, kun $ 2,54 per måned!

5 – PureVPN - Fortrolighed og meget mere

PureVPN giver langt mere end bare VPN-service. Virksomheden tilbyder en alt-i-en sikkerhedssuite til sine medlemmer, så du kan være sikker fra online farer uden at løfte en finger. Med PureVPN har du anti-virusbeskyttelse, malware skjold, app blokering og DNS-baseret website filtrering inkluderet med standard VPN software. Bare tag appen og tænd for beskyttelse en efter en, så er du sikker og lyd. Det er perfekt til alle, der har brug for mere end blot kryptering og online anonymitet!

PureVPN skinner heller ikke på sikkerhedsfunktionerne. Tjenesten indeholder en nullogningspolitik på trafik, en automatisk dræningsomskifter, 256-bit AES-kryptering på alle data og DNS-lækagebeskyttelse. Disse funktioner arbejder for at holde dine data sikre uanset hvilket miljø du browser på. Og med PureVPNs netværk af 750 servere i 180 forskellige lande er du garanteret en hurtig forbindelse til enhver tid!

TILBUD: Udnyt en fantastisk 73% rabat på en 2-årig plan, kun $ 2,95 pr. Måned! Du kan endda prøve det uden risiko med virksomhedens syv dages penge tilbage garanti.

Sådan bruger du en VPN med AT & T

Den sværeste del af at finde en VPN til at bruge med AT & T undersøger den rigtige service. Ved at bruge de ovenstående oplysninger og anbefalinger kan du springe igennem det meste af det og starte med et pålideligt og sikkert VPN med det samme. Alt der er tilbage at gøre, er at forbinde og surfe på nettet sikkert!

Trin 1 - Opsætning af din VPN

Efter at have valgt en af ​​de anbefalede VPN-tjenester ovenfor, er din næste opgave at downloade og installere softwaren. Denne proces vil være lidt anderledes afhængigt af din enhed og hvilken VPN du valgte, men de grundlæggende trin er altid de samme. Brug vejledningen nedenfor for at komme i gang. Hvis du nogensinde sætter sig fast, skal du kontrollere din VPNs support sider for et grundigt og tilpasset gennemløb af installationsprocessen.

Gå gennem disse trin for at oprette din VPN.

 1. Log ind på din VPN og download appen til din AT & T enhed. Hvis du har en hjemme AT & T internetforbindelse, skal du få appen til dit operativsystem (Mac, Windows). Hvis du har en AT & T mobilenhed, bliver du normalt omdirigeret for at downloade VPN fra Google Play eller iTunes App Store.
 2. Installer VPN-appen Start på din enhed, og indtast derefter dine loginoplysninger.
 3. Tilslut til en anbefalet server eller åbne serverlisten og vælg en på egen hånd. De fleste VPN-apps vil gøre dette automatisk hver gang softwaren starter.
 4. Se gennem dine VPNs konfigurationssider og sørg for at indstille den Tilslut automatisk, hver gang du starter din enhed. Dette sikrer, at du bliver sikker uanset hvad.
 5. Minimer VPN'en eller bare lade den køre i baggrunden. Så længe det forbliver tilsluttet, er din AT & T internet sikker!

Trin 2 - Bekræft din IP

Det er altid en god ide at sikre, at din VPN virker, før du går ud på det vilde internet.Dette gælder især, hvis det er første gang du bruger en VPN, eller hvis du bare skiftede tjenester. Testen for at bekræfte din IP-adresse sikrer, at din identitet er sikkert skjult. Hvis det er en succes, ved du, at du kan surfe og streame internettet uden at ofre dit privatliv.

Følg nedenstående trin for at bekræfte din IP-adresse. Det tager kun et par sekunder.

 1. Sørg for din VPN er aktiv og tilsluttet.
 2. Åbn en webbrowser på din enhed og gå til ipleak.net.
 3. Vent til siden skal indlæses, og kør derefter en IP-adresse opslag.
 4. Kig på boksen øverst under "Din IP-adresse". Hvis det viser et andet land end det, du er i øjeblikket, fungerer VPN'en korrekt.
 5. Hvis kassen viser din fysiske placering, skal du kontakte din VPN-udbyder for at løse en IP-lækagefejl.

Trin 3 - Nyd det sikre web

Efter at have kørt gennem ovenstående trin er du klar til at gå! Din VPN vil starte og oprette forbindelse til en sikker server hver gang du starter din enhed. Det vil forblive aktivt i baggrunden, og krypterer alle data, der efterlader din AT & T-smartphone eller AT & T-tilslutning, og holder din identitet helt sikker.

Sørg for at holde din VPN-software aktiv hver gang du kommer på nettet. Du skal også installere appen på hver enhed, du ejer, for at udnytte kryptering og lokalisering. Dette omfatter smartphones, pc'er, bærbare computere, tabletter og endda ting som brand-tv og streaming-bokse.

Er AT & T tilbyde en VPN-service?

"Virtual Private Network" kan være et forvirrende udtryk, da det teknisk set refererer til en række forskellige tjenester, som ikke alle er designet til hjemmeapparater.

En VPN som beskrevet ovenfor krypterer data og skjuler din online identitet, så du kan køre en app og surfe internettet i sikkerhed. De er nemme at installere, arbejde på en række enheder og er utroligt brugervenlige. Disse VPN'er er designet til massebrug og er overkommelige nok til, at enkeltpersoner kan bruge på daglig basis.

Der er en anden type VPN lavet til forretningsformål, hvilket er lidt anderledes. Disse VPN'er bruger kryptering til at oprette en sikker forbindelse til skjule placering og beskytte forretningskommunikation. Disse er designet til applikationer med høj trafik på tværs af virksomhedsnetværk, ikke hjemmeapparater eller personlige streamingformål. Deres priser er også skaleret til at matche, hvilket gør dem upraktiske til brug i hjemmet, selvom du var interesseret i tjenesten.

AT & T Business tilbyder en VPN-service til mellemstore og store organisationer. Dette er helt adskilt fra VPN'erne, vi taler om ovenfor, og bør ikke betragtes som en måde at holde dig sikker online. Når du beskytter dine hjemme dataenheder og smartphones, er det absolut en vej at bruge en tredjeparts VPN-tjeneste.

Konklusion

AT & T er verdens største teleselskab. Det tjener hundredvis af millioner af kunder i hele Amerika med trådløs smarttelefonservice og hjemmebaserede bredbåndsforbindelser. At holde dine data sikre på AT & T ved hjælp af en VPN er en hurtig og nem metode til at forblive skjult online. Alt du behøver er det rigtige VPN og et par minutter at sætte alt op, så er internettet din nyder at nyde igen!

Har du tillid til AT & T med dine data? Hvornår foretrækker du at bruge en VPN på din AT & T-enhed? Del dine tanker med os nedenfor!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære